Wpisy 1 677 671 – 1 677 770
22 sierpnia 2013 15:17 → 22 sierpnia 2013 16:12, 100 wpisów
Albo do wasyla
ulala sorrki że zawracam gitare tobie bawisz się w te liczby na stronie ts zimne ciepłe?? jak tak te co są teraz sa po losowaniu po 14 czy po wczorajszym po 21:40 bo jak po 14 to 65 bedzie na 99,9% z plusem
Ulka jakoś mi się uda
tris, franc, gryks
ula
ula
Ulka dzięki
Rafał
ja w sumie też wczoraj jedynie z ciekawości wlazłem zdaje się z zimnych na 21:40 3 liczby weszły
muszę typnąć 2 zakłady MM, bo przegapiłem o 14
-->>Gryks76,po wprowadzeniu 2-iego losowania o 14-ej sa marne szanse na typowanie liczb wg diagramu/zimne-cieple/,bawilem sie w to wielokrotnie,gdy losowanie bylo tylko o godz 22 wtedy co chwile cos trafialem, w tygodniu mialem co najmniej 3 razy 6/10,teraz to juz jest niemozliwe
daro co zmienia zwiększenie częstotliwości losowania do typowania
Gracz z miejscowości Olsztyn wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Koniczynka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gracz z miejscowości Warszawa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Lotek
Gracz z miejscowości Wieluń wydrapał wysoką wygraną w zdrapce MONOPOLY
to może graj tylko wieczorne
gonzo
gonzo
Kombinowalem na 1-no losowanie,na obydwa,na samo 2-gie i nic to nie daje.Widze,ze wskakuja tutaj co jakis czas wygrane ze zdrapek,to dopiero jest naciaganie ludzi-90% jest pustych a jezeli trafi sie jakas wygrana to 2 pln,he,he.Osobiscie najwiecej wydrapalem 50pln a wtopilem chyba 10*wiecej
withinka nie mam pojęcia i dla pewności jej nie skreśliłem
jociuchna
jociuchna
Odnosze wrażenie..jakby wymieniali kule końcówkami. żąglują nimi..i w całości tak to wygląda
to liczba ilości Twoich typowań, może zaznacz
czy się spuszczam i szukam liczb, czy walę z buta byle jak, efekty mam podobne
dziś wysyłam jeden taki i jeden taki
mam jedną taką babcię, co nie wejdę do jakiejś żb w moim rewirze, to zawsze ją spotkam jak drapie
ula
ula
--->>>gonzaga-mocne slowa,ale faktycznie prawdziwe
-->>>>rafalski38-dokladnie mam to samo
-->>>>rafalski38-dokladnie mam to samo
fakt przywalił, może się ktoś tu obrazić, ale mnie to nie dotyczy
ja z tych idiotów co grają w totka
witam wszystkich18,19,38,39,48,49,58,59,68,69 moze cos z tego wejdzie
wynki egzaminów po 6 klasie i po gimnazjum mowia same za siebue
krzysztof
Ja juz ostatnio nawet probuje kombinowac gre zespolowa,sa strony w internecie ktore umozliwiaja taka opcje,np,20 osob sklada sie na kupon ML na 28 losowan,stawka*10,prowadza ta gre rozne firmy,zobacze moze tak sie da cos ugrac
wczoraj wieczorem 0/10
gaładzięki za
witaj jocia moze podasz jakies cyferki na 22
Jest tutaj specjalista od ...Nocnych numerków...Gonzaga
Myslę ,ze 60,1..wiecej nie wiem jeszcze,a później tez nie wiadomo,czy wiedziałam
Myslę ,ze 60,1..wiecej nie wiem jeszcze,a później tez nie wiadomo,czy wiedziałam
jocia jest najlepsza w typowaniu
Kawe wypilem wejde teraz na strony bukmachera,jakis kuponik moze sie uda ulozyc/oby wygrany/,we wtorek wyslalem za 10pln i malo brakowalo weszlo by mi 2tys,/gram systemem blokowym/TOTOLOTEK nalezy traktowac bardziej jako zabawe a prawdziwe pieniadze/przynajmniej wieksza szansa na nie/jest gdzie indziej.
Gała leć do Sławka, bo ja juz konkurs wygrałam, może jeszcze zdążysz
Jezeli sa tutaj tez osoby grajace mecze-->> www.toptypy.com ciekawa stronka pozwalajaca zwiekszyc szanse na wygrana o 50%
Mi ona osobiscie duzo pomoga w typowaniu
Mi ona osobiscie duzo pomoga w typowaniu
sorelka?