Wpisy 1 676 771 – 1 676 870
21 sierpnia 2013 23:01 → 21 sierpnia 2013 23:59, 100 wpisów
Zadowoleni z wyniku ?
A jak tam dolny Śląsk się trzyma dacie radę z FC Sevillą ?
Teraz jest mecz o superpuchar ogląda ktoś z was ? Ja nie oglądał bym jakby Real Madryt grał z Barceloną bo ja fan Realu od około 10 lat. A dzisiaj grałem w piłkę nożną w drużynie która mecz przegrała a jak doszedłem do nich zaczęli wygrywać na orliku. Raz uderzyłem miał być strzał i wyszło podanie i gol. I innym meczu przyjąłem piłkę tyłem do bramki i odwróciłem się prawą stronę wysunąłem piłkę i strzeliłem płaski strzał w lewy róg bramki bramkarza i gol a i strzał z daleka ale obronił go. Na 5 prób jedna asysta i gol. Grałem w stroju Realu Madryt z moim nazwiskiem i numerem 16. Bo miałem grać na obronie a ja grałem na lewej a częściej próbowałem na pozycji lewego pomocnika jak Cristiano Ronaldo.
Dobranoc i niech się wam przyśnią liczby.
ja i tak od dziś nie śpię żeby jutro znowu palcem w oko nie trafić
1 many, czy został tobie olej po smażeniu frytek i czy ma ktoś piłę
ohhh jeja jutro czwartek pojutrze piatek i weekend hehehehehehe ale ja weekend to mam dosc czesto
Hej
mam 4/8 to trochę mało
Jocia
Wróciłem z wczasów i przydalo by się wygrać parę groszy
Medea-Ty idzieszA ja liczyłem na c.d.-dyskusji o Starych Polakach
Stalotek.. nie było dobrze ...wiec..ale moze cos ruszyło ..zobaczę co wyjdzie i jak mocno
witaj jocia
witaj gonzi
i witam pozostalych
ja tylko na chwile o jestem "wypompowana"
witaj gonzi
i witam pozostalych
ja tylko na chwile o jestem "wypompowana"
Lottom-Chcesz piwa ,a żłopiesz wino?????
Ale mieszaj-na zdrowie
Ale mieszaj-na zdrowie
gonzaga nie ma sprawy ale nie dziś niestety bo jutro muszę wstac wcześnie rano i byc przytomna
agatko piszesz i znikasz.. pekniete płuco powoduje odmę ..i niewydolnośc oddechowa..ale to do wyleczenia
agatko.. rozumiem.. jest pod opieka lekarzy, myślę,zebędzie ok ..pekniete płuco zapada sie i powoduje niewydolność oddechowa...ale to chyba jeden płat płuca .. drugie pewnie sprawne
medea76 to dla ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=_7Mi77iqMjA
http://www.youtube.com/watch?v=_7Mi77iqMjA
agatko a co na to lekarze..musisz pytac..zapewne wiesz jakie rokowanie