Wpisy 1 676 383 – 1 676 482
21 sierpnia 2013 15:57 → 21 sierpnia 2013 19:20, 100 wpisów
codziennie po losowaniach dają ciepłe i zimne, nie ma archiwum tego i trzeba spisywać na bieżąco
ciepłe z wczoraj: I losowanie: 3,25,38,40,48, II losowanie 4,5,21,54,78; zimne: I los. 5,9,57,39,80 II los. 45,57,64,73,80, dzisiejsze do wieczora sa jeszcze na stronie, z zimnych z I los.wczoraj 3 weszły wieczorkiem
to co mapki daja to nic tego nie przebije kazdy ma swoj sposob nawet czasami jest lepsze same numery losowania np z 2 ostatnich losowan i tez da sie skreslic jesli wie ktos co po czym wypada i jakie sa przesuniecia
powtórki to skuteczna metoda, chociaż przy ostatnich szaleństwach kulek mało przewidywalna, dzisiaj tylko 2 powtórzenia
Jocia 13
Sara
Sara
witam wszystkich
MM ulka
rafalski hejka
czytam wstecz wpisy z nadzieja że ktoś umieścił anons że odda w dobre ręce sprawną szklaną kulę ale bez rezultatu
czytam wstecz wpisy z nadzieja że ktoś umieścił anons że odda w dobre ręce sprawną szklaną kulę ale bez rezultatu
Od dwóch tygodni zasilam tylko konto TS bez najmniejszej nawet rekompensaty z ich strony - oburzające wręcz.
Ulka mam podobnie, tyle że wczoraj udało się 4 zł odzyskać przy wsadzie 11.5
A wszystkie szklane kule ts trzyma pod kluczem, nie masz co szukać
ja już tak zdesperowana jestem że coraz częściej myślę by o północy jakiego czarnego koguta nie zaciukać i egzorcyzmów nad kuponami nie odprawić
Ulka, też miałem parcie...teraz gram na luzie...chyba wreszcie zrozumiałem
Zmykqm
papa rafalski
złoto faraonów wygrana jak zwykle 2 zł co za pity te losy robiły
zróbcie promocje losy po 1zł z wygranymi po 50 groszy wy capy rąbane i nazwijcie je wygraj grosze
gryks76 według mnie liczba dnia 65 jest 22 sierpień,,,chyba że zmienią
Nie dosyć,że null,to jeszcze straciłam pierwsze miejsce w typowaniu trójek.
Witam
Ulala-
dziś w grze parka bolkowa 16-29; w/w liczby nie mają zastosowania
57- wróciła z urlopu
więc 57- napewno dziś lub jutro
zaras to niewiem ale daje na 80% że w ciągu 3 los.
wyjdzie
zaras to niewiem ale daje na 80% że w ciągu 3 los.
wyjdzie
inne to 74-79 jadę wysłać
58- to nie wiem,
dla mnie pewniakiem jest 16, tyle że mogą wylosować je w... kaskadzie
Uleńka
http://www.youtube.com/watch?v=n6WB8XcTVQo&list=RD02qzZlymzVM5w
I Will Wait For You - Laura Fygi
I Will Wait For You - Laura Fygi
torsanie a u jolki też wczoraj padło w kaskaderzez 10 wygranych po 2zł
6,16,57,76,80 taką mam piątkę na wieczór - nie wiem czy liczby mocne czy słabe-alem dał ją na tester i w 1000ostatnich los. 3x były wszystkie
Witam czytających w czapce niewidce.
Jaki byście kupili samochód Golfa IV, jakiegoś Mercedesa czy BMW i jakie polecacie ?
Do 10 tyś zł ?
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/fortuna-dla-gracza-z-warszawy-zgarnie-ponad-11-mln-zl/vl7h0
Jaki byście polecali kupić ?
Kusi Mercedes albo BMW a oglądacie mecz stawiam że Legia wygra 2:1 a wy ?