Wpisy 1 675 983 – 1 676 082
21 sierpnia 2013 12:41 → 21 sierpnia 2013 13:23, 100 wpisów
bardzo madrze sie tak zachowywac... masz dziecko ,ktore samo sobie nie razi to je tłuczesz bo cos tam
e bicie dzieci to patologia, klaps ok...ale lanie to paranoja.
od klapsa sie zaczyna. z dzickiemsie rozmawia tlumaczy a nie tlucze
mój dzieciak grzeczny wręcz ideał, bawi się....tata sobie siedzi na czacie, ale jak matka przyjdzie do domu to diabeł wstępuje...raz tuli matkę, raz leje, nie mogę tego skumać...wtedy czasem klapsiora wyłapie jak rozmowa nic nie daje
no to gzies widział ze mozna czlowieka lac.... sam z siebie tego nie wymslił.... ogladasz pewnie surowych rodzicow a mlody z toba
sorelka nie oglądam tego wyreżyserowanego badziewia
noi racja, ale dzieci takie sa, nawet moje dziewczyny maja taka kolezanke, u mnie w domujest grzeczna a przy matce - msakra strach sie bac
tris chyba po dokładkę poszedł
no dziwne to jest, potem przeprasza tuli się i za chwilę to samo, żonka strzała w papę wyłapuje
a co do dzieci to ja bym juz go ustawila.... mialam kiedys w przedszkolu takiego dzieciaka co pierwszego dnia ugryzł pania od angileskiego, bił wszytskich, po 3 dniach sie skonczylo.... nawet matki w domu juz nie bił
sorelka a jak tam nasze flaszki, chłodzisz....
coś tam słyszałem, że takie smarki próbują, na ile sobie mogą pozwolić....
Lili
i kto to mówi, babka co zapycha jabłka w tyłek....
i kto to mówi, babka co zapycha jabłka w tyłek....
no oczywiscie ..... a ze rodzice zawsze ustepowali to mieli problem ja tam sobie nie pozwalam
Hej lila
Hej lila
fifispóźnione bo tel. miałem
sorelka..jak się dziś oblukałam to o mały włos na zawał nie zeszłamTaki potwór ze mnie
jaki karwa ryj....kaczki dzioby maja
ki diabeł
ki diabeł
i masz ogon...
a ten to znam, piwo z nim piłem
sorelka na odwyku, bo się załamał że go przepiłem
laski wy to na wspólnych falach kurna nadajecie, albo palicie ten sam towar
fifi...a widziałas jakie ma kły?chyba żeby się wwiercić w coś lub kogoś a jaką ma szyjkę długą i śliski jaki
Cześć mam dwa zakłądy Multi Multi na 5 skreśleń a wy ?
wiesz rafalski ..... trzeba podejsc do zycia z usmiechem
nie takim mrukiem byc jak co poniektorzy co sie za wszytskoobrazaja
nie takim mrukiem byc jak co poniektorzy co sie za wszytskoobrazaja
Lili takiego potwora to ja mam też
Zakłady.
Lili zgadłaś
krzysztof jakie zakłady karwa
mój w bucie
fifi..nie ale stawiam na 57 mendę bo jak nie to to się chyba jednak do Wafki pofatyguję
wiecie o tym zer luzi e, ktorzy moja babcia twierdziła ze mamy rodzinne korzenie z królowa matka i o zgrozo ona ma niebieskie oczy i pól mojej rodziny tez
krzysztof Ty weź lepiej odkładaj po 5 zł. dziennie na tą plejkę i nie graj w te gry
sorelka...bo podobno niebieskoocy sa spokrewnienie od tego co miał jeszcze ręce do ziemi i zgarbiony chodziłWłasnie z tamtych okolic był ten dziad zgarbiony
36 ma być, do 3 razy sztuka
sorelka...http://facet.wp.pl/kat,1034181,wid,15001367,wiadomosc.html?ticaid=1112a5
fifi ty mi nie obokuj
fifi może grzybica jakaś