Wpisy 1 675 471 – 1 675 570
20 sierpnia 2013 22:06 → 20 sierpnia 2013 23:01, 100 wpisów
Pęsko: najwyższa wygrana bez plusa to 2 603 303 zł... czyli pewnie bonus wyniósł wtedy 2 350 000
jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłe słowa ...na razie zmykam trzeba maleństwo w końcu wysłać do krainy snów
w kaskadzie ciezko jest trafic cos powyzej 8 zl.przez 2 miesiace grania po minimum 5 kuponow na dzien mialem tylko 2 razy 25zl
krysieńka: wygraną ligi typujących sierpnia masz za to raczej w kieszeni
no to czekamy na tabelę i zobaczymy czy ktoś podpatrzył Twoje liczby
Pasko nie wiadomo bo też tak myślałam jak zobaczyłam jak piotrtrafił 9/10 i te 10 tys
on trafil 50 kola bo z plusem mial.choc skana nie wkleil wiec tak troche nie wierze w to
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
tylko 10/10 w MM może Cię przebić, bo 6 w Lotto przy 15mln to już tu chyba nikt nie trafi
krysieńka: po prostu jakbyś zagrała na 12 skreśleń, czyli zapłaciłabyś ponad 2 500 zł (koszt ponad 1000 zakładów Multi Multi), ale wygrałabyś blisko 12 000 000 zł. Stąd właśnie jest za coś takiego 12 milionów podzielone na 1000, czyli 12 000 punktów
pasko a ty grasz w totolotka wogole?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 490 000 zł
Pasko twój generator rozopisał liczby Krysienki na 100 zakładów i w 41 wyszła 6/6 koszt mniejszy
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
damian a ja mu wierzę i myślę że 8/8+ i 5/5+ też było jego. To po prostu koleś, który się nie angażuje w czata i nie ma potrzeby udowodniania tu tego
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 11 665 729,40 zł
jednak ktoś krysieńkę zerżn..podpatrzył
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 134 207,00 zł
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
wytłumaczy mi ktoś jak ludzie trafiają 5/5 w mini bo kur... już mnie szlak trafia ;d
być mozeja nie moge uwierzyc w te mega wysokie wygrane w totolotka.gram w to juz 8lat i uwierz mi wyslalem juz mega duzo kuponow w roznych ich grach przez ten czas i nic wielkiego nie trafilem.maksymalna wygrana to 848zl w mini lotto
karwasz: no jakos trafiają jest duzo łatwiej, ale jednoczesnie też trudno hehe ale tania gra w miarę.
na temat mini lotto sie nie wypowiadam.gra dobra jak ktos ma kase i gra systemem. trafienie 3 w 10 zakladach jest ciezko a 4 graniczy z cudem
dzisiaj przy trafieniu 3/12 z mini to 840 około czyli prawie zwrot przy niskim płaceniu za 3kę
nie ma 6/6 w lotto+ szok liczby z pierwszej 15 tki
....a jak jutro będzie info, że 6/6 padło w miejscowości Krzyż Wlkp
damian ja gram 20 lat i oboki wielkie
mi sie wydaje ze ts siedzi tu i podpuszcza nas
mini 5 trafic tez ciezkograjac co losowanie na 10zakladow wedlug prawdopodobienstwa trafisz 5/5 raz na 544lata
anzu ja mieszkam w krzyzu wlkp. tez
damian graj graj na 100 zakladow to 54 lata nie twoje
alex my sponsorzy ts
85 tysiecy u nas w zdrapce koles wygral niedawno
krysienka wygrala ino sie czaii
liczy teraz mamone
liczy
anzu my wielkie G zawsze
Dla mnie dzisiejszy dzień tez był słaby.NI wstrzeliłam sie w dobre zakresy
sledztwo w sprawie amber gold umorzone
karwa twarz ciekawe kto za tym stoi
pewnie raport pelikana oj poleca glowy znowu sie beda wieszac w celachhhhhhhhhhhhhciekawe czy sami
czy ktos za nogi pomoze
karwa twarz ciekawe kto za tym stoi
pewnie raport pelikana oj poleca glowy znowu sie beda wieszac w celachhhhhhhhhhhhhciekawe czy sami
czy ktos za nogi pomoze
ts zna nawet moje obooki na sucho
ts to lis nie da sie podejsc
no chyba ze jestes
czerwonym kapturkiem
robin hood
no chyba ze jestes
czerwonym kapturkiem
robin hood
Jeszcze raz dla tych,którzy wygrali.
Dobranoc.
Dobranoc.