Wpisy 1 674 546 – 1 674 645
20 sierpnia 2013 13:10 → 20 sierpnia 2013 13:58, 100 wpisów
swoich chyba 5 i jezcze siotry brata i kogos tam - mała kolonia 15 ich jest
rafalski..taaa paczy karwa ale nie lubię jak dziadostwo po meblach łazi brudnymi łapskami a potem na tym chleb szykujesz Zresztą ja nie mam takiego problemu bo nie lubie kotów i nie mam,tzn mam w głowie kota i to chyba tygrys jest
jak te dzieciary były mlodsze to moje tez sie znimi bawiły, ale jak byłoich mniej.
kot się wyliże i czyścioch, a ja jak się wyliżę to żonka i tak każe się wykąpać
sorelka..czyste nie czyste kota miejsce nie jest na blacie w kuchni jak to u niektórych widziałam jak chodzą po meblach kuchennych,albo siedzi dupą brudną na blacie albo się na nim wyleguje.Szlag by mnie trafił jasny chyba
bry mp....
sorelka..bo to dzieciaki jeszcze,jak zaczną dorastać to będą mądrzejsze
ja mialam kota co kuwety niepotrzebwal do sracza sie zalatwial, tylko spuszczac wody nie umiał
mój ma swoje strefy tylko, parapety i jeden fotel jest jego i ni uja nigdzie więcej nie wejdzie
wasyl
wasyl
lila, one nie zmadrzeja, sa chowane bez stresowo bez zadnych zachamowan i zadnej kultury
lili kot je czysty
u m nie lazi juz po stole i po blatach
dostal wpierdiel
nic nie pomaga uparty jak dziad
u m nie lazi juz po stole i po blatach
dostal wpierdiel
nic nie pomaga uparty jak dziad
rafalski....no i gitara sierściuch musi wiedzieć gdzie jego miejsce.Tak samo i z psem
ja mam kota, co ze sracza wodę pije
no wiesz lekarz mi powiedzial ze ma psychike zwichrowaną... mnie ta psychka pasowała..
koty cza lac jak mokre zyto
lila gdyby były rozpuszczone to bybyły aniolkami... atu .... dzieciaki z surowych rodziców wymiekaja ze swoim slownictwem i pomyslami
wasyl wcale nie, mój nigdy wpierdziel nie dostał a grzeczny jak cza
to zalezy jaka rasa
czy rasowy czy parapet lub kopalniany dzik
czy rasowy czy parapet lub kopalniany dzik
ja z moim rady nie daje dzis ma exmisje do kolegi bo lubi koty
musze go wydac bo mi chce zjesc moje zoo
musze go wydac bo mi chce zjesc moje zoo
najlepsza rasa to śmietnikowiec pospolity
od 10 czerwca
robi do kuwety i na kibelek tez
wasyl...aaaa bo myslałam,że kilka lat a teraz chcesz go wydać.Tęskniłby chyba ,nie?
10 czerwca maluszka przygarnalem
zal mi ale musze bo terorrysta z niego
chce mi zjesc reszte zoo
zal mi ale musze bo terorrysta z niego
chce mi zjesc reszte zoo
mój kociak to nawet taki, że jak go młody za ogon przeciągnie po podłodze jak froterkę, to najwyżej mu parę plaskaczy sprzeda bez pazurów
szynszyla i fredke ,rybki , papuga rara
papuga na suficie
ale kotek juz patrzy na nia jak na
ale kotek juz patrzy na nia jak na
rybki tez
Dzień Dobry MP-usiowej ferajnie
Kolejny dzień koszmar dla wrażliwych na pogodę
Kolejny dzień koszmar dla wrażliwych na pogodę
szynszyl zestresowany
memedusia
medusia
wasyl się karwa dziwisz, jak takie pokusy dla kociaka w domu trzymasz, to jak alkoholikowi postawić flaszkę na stół i powiedzieć nie wolno
wasyl się karwa dziwisz, jak takie pokusy dla kociaka w domu trzymasz, to jak alkoholikowi postawić flaszkę na stół i powiedzieć nie wolno
rafi38 u mnie lezy flaszka w barku a ja jakos nie piju
wasyl to ja już wiem czemu Ty kota tak katujesz
kici kici jeszcze setke
medea...dzisiaj mi się śniła powódź i psy i z obu wyszło 36.Zobaczymy czy wleci małpa.Radzę jej żeby weszła
sorelka to wpadam do Ciebie
Lili 36 mam na wieczór
Lili 36 mam na wieczór
może wskoczyć dwa razy
sorelka rosołek to na śniadanie zjemy
dot
Lila
Ja się nawet nie odzywam w kwestii cyferek tak ostatnio moje pomysły się nie sprawdzają
Dziś powinno byc o 14-stej 5,7,8,34,62,79 oraz coś z tych :
60,6,9,77,78,30,35,59,66,38,54,41,1
Ja się nawet nie odzywam w kwestii cyferek tak ostatnio moje pomysły się nie sprawdzają
Dziś powinno byc o 14-stej 5,7,8,34,62,79 oraz coś z tych :
60,6,9,77,78,30,35,59,66,38,54,41,1
no tak mówią , że jak się niema szczęścia w grze, to się ma w miłości
młody mi kanapki robi, ale masakra....co jest najlepsze do zmycia masła ze ścian
tors
ma teraz taki głupi etap, że on wszystko chce sam robić, tyle że średnio mu to wychodzi....
rafalski..daj mu spokój.Tobie też nie wszystko wychodziło jak byłeś w jego wieku
ale już mi wychodzi
juras45
Lila i rafalski z masłem to płyn do mycia naczyń da sobie radę ale z takim dżemem z czarnej porzeczki to już tylko wybielacz
Lila i rafalski z masłem to płyn do mycia naczyń da sobie radę ale z takim dżemem z czarnej porzeczki to już tylko wybielacz