Wpisy 1 672 028 – 1 672 127
18 sierpnia 2013 18:48 → 18 sierpnia 2013 19:46, 100 wpisów
Emerytka.. .
Grałaś w Lotto.de ???
.......................................
Grałaś w Lotto.de ???
.......................................
czy możecie podzielić sie tym sposobem?
krisekb ja sobie już trochę pozapominałam co mi kładłeś do głowy
po do juz dawno było..a potem wyjechałam i inne myśli były w głowie
po do juz dawno było..a potem wyjechałam i inne myśli były w głowie
też od dawna myślałam o tych powtarzających sie
Szpieg ....Ulexxa wyłonił się z otchłani Internetu.. .
..............................................
..............................................
Znikam.. .
.....................................
.....................................
WN....jestem tu przeciez chwilowo..hmm nie moglam wytrzymac ii jak zwykle wyrazilam swoje zdanie..
Ulexxa.. .
Twoje zdanie tylko można roztłuc o kant nie powiem czego. .
---------------------------------------------------
Twoje zdanie tylko można roztłuc o kant nie powiem czego. .
---------------------------------------------------
Basi, ok poczekamy zarys już jak taki jest, pogadaj z Jocią to Ci opowie, tylko żeby to nie był przez net
krisekb na tak...GG jeszcze Twoje mam.ale nie uzywam GG no mi spowalnia komputer
Ulexxa.
=========================
WN.tak grałam,z mizernym skutkiem
=========================
WN.tak grałam,z mizernym skutkiem
WN.jezeli tak sadzisz..hmm niech tak sie bedzie..ale mam prawo powiedziec co mysle..czy nie?..ahh juz nic wiecej nie powiem..pa Wam..
coś dziwne to forum ---nikt nie odpowiada kiedy ktoś pyta lub prosi o pomoc a ja głupia myślała ze własnie do tego służy żeby sobie pomagać wymieniać spostrzeżenia i po by wszyscy mogli wygrać.Bo przecież to nic nie kosztuje a można wiele zyskać .Wiadomo że nikt nic nie może obiecać co do wygranych --no ale cóż jak to sie można pomylić
królowo, wybacz, ale nikt o swoich tajemnych sposobach nie będzie pisał na forum, gdzie zapewne i tak roi się od szpiegów i super typerów, którzy twierdzą że nasze taktyki i wysiłki są do niczego
Ulexxa
Nie denerwuj się.
Nie denerwuj się.
Krolowamonet....poczekaj cierpliwie jestes nowa..niech Tubylcy sie ciut z Toba oswoja..nie wymagaj..sami musimy najpierw powymagac od siebie..
Ula, mnie i tak na tygodniu nie ma, na pasko bywam od wielkiego dzwonu
Emeriti..kochana moja ehh nic mi nie idzie..aa jeszcze tu przyjde..ii tez nic dobrego..
krisekb teraz pracujesz?..a synuś już duży..dalej pomaga Ci wybierać liczby??
szkoda ---bo też chciałabym pomóc no wy kontaktujecie sie przez gg lub e-mail
Ulexxa.Będzie lepiej
królowo a dlaczego ty si enie pochwalisz swoimi sposobami typami?
synuś, to ma mnie już daleko w ...poważaniu już ma swój świat bąki puszcza jak stary, już prawie kawaler tak pracuję cały czas
a tam szybko, czas płynie cały czas tak samo, tylko my zaczęliśmy pędzić, nie wiadomo gdzie i za czym, a istotne sprawy uciekają nam przez palce...
Dopiero była wiosna...a już jesień będzie za moment..kurcze i znowu ro minie
pisałam wczesniej jakie mam typy na dzis ale powtórze
2 12 31 24 36
a program do liczb kupiłam nie zawsze sie można dopatrzec tych dobtych dlatego własnie pytałam z czego korzystacie przy typowaniu
nawet skłonna jestem przekopiować wam ten program i posłac jak kto chce bo dla to żadna tajemnica
2 12 31 24 36
a program do liczb kupiłam nie zawsze sie można dopatrzec tych dobtych dlatego własnie pytałam z czego korzystacie przy typowaniu
nawet skłonna jestem przekopiować wam ten program i posłac jak kto chce bo dla to żadna tajemnica
królowo ja nic nie mam dopiero moze utworzy mój syn cos jak na teraz to korzystam tylko z mapek
ale zawsze można pomyśleć, że w sumie rok strzelił, ale znowu przyjdzie zima, będzie można ulepić bałwana, pójść z młodym na sanki..fajnie
królowo ja bazuję na swoich pomysłach, mam swoje własnoręcznie opracowane statystyki, powtórki i tak sobie gram, jest gra po kuponie, cyfry dają cyfry, mnóstwo tego..
Ulu..nio costy..ponoc kazdy wiek ma swoje uroki..ii jest piekny..
basia
dzieki za to ze chociaż odpisałaś
ulexxa
tobie tez zycze powodzenia
dzieki za to ze chociaż odpisałaś
ulexxa
tobie tez zycze powodzenia
Ula jak jest wybór, to też wolę ciepło, ale nieubłaganie zmierza do tego, że wyboru nie będzie, śnieg sypnie i trzeba się nawet z tego cieszyć
a ja nie gram wogole..... szkoda mi kasy,,,
podpatruje typy ludzików tu sie udzielajacyhc.. i sprawdzam czy im sie udało
ciesze sie jak ktos trafi wiecej niz zwrot stawki....
podpatruje typy ludzików tu sie udzielajacyhc.. i sprawdzam czy im sie udało
ciesze sie jak ktos trafi wiecej niz zwrot stawki....
Krolowamonet..ciut cierpliwosci..aa beda tobie odpisywac Mpuski..
no wesoło nie jest Ania, czasem zła, jak mnie widzi raz w tygodniu, ale jak już jestem to jej to wynagradzam swoimi sposobami i w sumie jest na plus
no i z ręką na sercu z tego wynagradzania, to ja też jestem zadowolony
znalazłem dobrą pracę w Krakowie, daleko trochę i ciężka, ale kasa dobra
witam.gra ktos regularnie w KASKADE?
krisekb: też tak kiedyś pracowałem w Krakowie, wracałem w każdy weekend do Rzeszowa
PASKO co myslisz o grze KASKADA?
nio Killers podobnie jak..armagedon..zaglada..
http://www.youtube.com/watch?v=JEWLNpSZ3kU
http://www.youtube.com/watch?v=JEWLNpSZ3kU
nie wiem co myslec o tej grze. gram w to regularnie dwa miesiace juz.2do 8zl latwo trafic.25zl mialem tylko dwa razy.moje kolezanka miala 1000zl wiec idzie trafic
uwaga uwaga!
podaję 5/5
kto zdąży do kolektury ten wygra
35!,41,57!,70!,39!
podaję 5/5
kto zdąży do kolektury ten wygra
35!,41,57!,70!,39!
ahahah poszedlem a wy jeszcze dawaj stare wpisy przywracacie bo nie zaznajecie spokoju bez klotni . Mnie nikt nie przepraszal ani nie chce pogadac normalnie ale ja PRZEPRASZAM. Pasko prosze Cie o usuniecie mojego konta z multipasko. Dziekuje i pozdrawiam.
Ale mi babka w kolekturze podniosla dzis cisnienie--wyslalem na 14 pare kuponow w tym jedna piateczke na powtorki ,po 14 prosze o wyniki ,babka mowi ze juz sa ,to sprawdzam i o kurcze 5/5,to jej daje do wyplaty,mowi ze jeszcze nie ma,no to pisze z tych wynikow na wieczorek ,patrze na date a to z wczoraj wyniki mi wydrukowala
miisiek,
"kto jest bez winy niechaj pierszy rzuci kamień"
dlatego nie przeadzaj...może świętosziem nie jestes, ale inni też na pewno nie
"kto jest bez winy niechaj pierszy rzuci kamień"
dlatego nie przeadzaj...może świętosziem nie jestes, ale inni też na pewno nie