Wpisy 1 671 678 – 1 671 777
18 sierpnia 2013 15:27 → 18 sierpnia 2013 16:13, 100 wpisów
ula ....mi nie chodzi że wtedy zawiadłaś....tylko na kiedy teraz widzisz.....bo mi to potrzebne
Hej
Ulala
........dobra moja ulubiona poleci ii stleniam sie..pa Wam..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
...
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
...
Ja już tęsknie za nimi
halapek..krisekb dziś typował na 14 i widzę że końcówka 1 dziś był królowa wiec..może na wieczór będzie wysyp?
ula....no właśnie ...ja też dziś widziałem sporo jedynek...ale było krucho....więc pewnie się przesuną.....tylko na kiedy??
Witam, Wszystkich..
ulala- Tak, twoje Góry i twoje strony są SUPER
Stasiu...bardzo się ciesze,że wyjazd się udał i pogodę miałeś superancką...
Kochani, podpowiecie, jak typujecie liczby na kolejne losowania z mapek?
ja odkryłam kilka zależności..
Alibaba2002
Alibaba2002
tu raczej nie bo TS widzi
tu raczej nie bo TS widzi
Stalotek
ja widzę 78, 75, 73, 72
może paść jeszcze 70
Ula ...nie wiem...wydaje mi się że jedna może być ....albo bez piątek.....
macie nasrane z tym widzeniem po pierszwsze nic nie kombinuje z liczbami tylko trzeba dobrze odczytac je po drugie jesli maja cos grzebac to samym wysylaniem waszych kuponow juz maja to w systemie i im dostosowuje program do danych zakladow zeby jak mniej stracili
misiek....nasrane to Ty masz w tym pustym łbie.......gnido jedna......Ci się karwa nie podoba to wy***laj z tego czatu....i nikogo więcej nie obrażaj ....baranie jeden.....won
miisiek, w tym kraju można mieć (jeszcze) swoje zdanie
ale nie można (jeszcze) kogoś bezkarnie obrażać
ale nie można (jeszcze) kogoś bezkarnie obrażać
misiek...nie będę się karwa już wypowiadał na temat Twoich odzywek tu.....i Twojej zaniżonej strasznie inteligencji bo szkoda mojego cennego czasu.....ale powiem Ci tylko tyle.......Głąb jesteś.......liście z Ciebie też nie były do wykożystania
jade do tesciów...a tam zawsze wygrywam...sczesliwa kolektura 6/7 i 3/3
Misiek, czasami sam piszesz z błędami..ale chyba nikt Ci tego nie wytyka
ale nie robie ortograficznych i nie chce mi sie poprawiac hahahah
Ula,
Ty juz chba jak murzynka, albo przynajmniej latino wygladzasz co??
Ty juz chba jak murzynka, albo przynajmniej latino wygladzasz co??
Ja mam wrażenie, że Misiek..często obserwujesz czat..i tylko patrzysz, jak tu komuś, co wytknąć.
alibaba,
mogłes dac cynk, że te twoje rozbojniki dzisiaj sie pojawia
mogłes dac cynk, że te twoje rozbojniki dzisiaj sie pojawia
każdy ma prawo mieć swoje zdanie..ale jeśli masz inne od innych, na temat typowania liczb, to nie pisz, że mamy wszyscy nasrane.
poprostu az mi zal dupe sciska jak widze jak ktos pisze ze ts podglada nie ma co robic tylko siedzi na multipasko i obserwuje czat a kupony tak jak by wysylali sami u siebie hahaha i ts nie moglby lokalizacji tego kuponu znalezc puknijcie sie
do tesciów am jechac a 3/3 jakie tam ustrzelilem 14,15,63 polecialo juz dzisaij
bry vvszystkim
Witam wszystkich
ach ten misiek i jego teorie spiskowe ts
zawsze jak leci po dłuższej przerwie 1,65 albo 1,69 to gram to jeszcze raz, a tym razemnie gralem i znowu poleciało
kondi plecy a moje zeby
kondi..to tak jak u mnie tylko mnie weszło w prawy bark,
moze to jakiś wirus,albo zawianie
moze to jakiś wirus,albo zawianie
Hallo.Panie Misku..czy zastanowil sie troszke co Pan tu napisal?
..
1 671 727. Miisiek 2013-08-18 (15:56)
banda starych zgredow pelna piernikow i zabobon
mysle ze ta nawet grupa ludzi ma prawo jak i Pan!niech ii bedzie po Paninemu nazwana..ale watpie aby starzy niedolezni juz ludzie sie tu wypowiadali..jest Pan zapewne mlody sprawny..itd.itp. troche szacunku dla Wszystkich sie nalezy..
..
1 671 727. Miisiek 2013-08-18 (15:56)
banda starych zgredow pelna piernikow i zabobon
mysle ze ta nawet grupa ludzi ma prawo jak i Pan!niech ii bedzie po Paninemu nazwana..ale watpie aby starzy niedolezni juz ludzie sie tu wypowiadali..jest Pan zapewne mlody sprawny..itd.itp. troche szacunku dla Wszystkich sie nalezy..
jutro rwe reszte
Ulala 1
55? ja myślę,że 54 ma szanse.
55? ja myślę,że 54 ma szanse.