Wpisy 1 669 530 – 1 669 629
17 sierpnia 2013 13:15 → 17 sierpnia 2013 13:52, 100 wpisów
O pierdzeniu jak mowa ...to... Polecam
Aleksander Fredro "zaślubiny Idzi"
Aleksander Fredro "zaślubiny Idzi"
Żelka..nie przegryza.Zrywa.Te karabinki nie wytrzymują NITY puszczają ,szok.Silne to karwa jak nie wiem co.Kiedyś w lesie byliśmy ,trzymałam go na smyczy bo inni ludzie chodzili,zobaczył suczkę jak wyrwał to glebę zaliczyłamJarek chciał nadepnąć końcówkę smyczy i też glebaŚmiech jak uj
Włosy mam tak tłuste , że kapne na patelnie to kiełbaske przysmaże
Misiek zagraj vabank tą :15: jak nie masz kasy to weź szybki kredyt na dwie godziny
franek..karwaja też.Jeszcze od wczoraj oliwy nie zmyłam.Trzymałam na dzisiaj
Lila
dzisiaj nie jestem pewny w 100% ale 11 i 64 ostatnio bylem 300% pewny a dla ciebie pewniakow oczywiscie nie ma tylko jest prawdopodobienstwo jest dany czas ze da sie to w 100% odczytac i byc pewny ale jak nie siedzisz na mapkach to co ty wiesz;p
lila....tylko nie 66 bo nie puściłam tego kuponu, i znowu się okaże że było 7 lub 8 z 9 lub 8
Ulka widziala jak ja typuje i wysylalem jej rozne zrzuty ekranu
Misiek tu jest tylko jeden guru a raczej jedna nie ma szans sie przebić
Lila sama wiesz nie bede wsadzał kija w mrowisko bo mnie oblezą wyznawcy
na dzisiaj ciezko to musi byc okreslony czas w ktorym liczba dlugo niewypadaly na dzisiaj mysle ze moze byc ta 40,15,12,31,59 do powtorki moga byc 26,70,36,38,6 z ostatnich losowan 59,27,45,11 badz o oboki dzisiaj malo siedzialem na mapkach ;D
<34,62,63>
Lila , chyba nie z każdym dniem picia mam większy wstręt do alkoholu
fiolka , wiem , wirtualnie może być , dziś i tak będę miał gości więc będzie
dziś są moje imieniny
dziś są moje imieniny
Witam
Maszyna wyrzuciła mi takie cyferki na 14
5 9 14 16 21 26 42 43 57 75
Maszyna wyrzuciła mi takie cyferki na 14
5 9 14 16 21 26 42 43 57 75
fiolka , nie ma sprawy , lodówka pełna i trunki różne też są od bimbra , nalewki , likiery whiski , czysta , tylko browaru brak
fifi..bo moja Hermesia ma taką wypasioną mietłe,prawie sama zamiata
jackwar...a co Ty myślisz,że my z pustymi rękami przylecimy?My na sępa nie lubimy
Liula , spoko , do mnie można z pustymi rękoma , ja się nie obrażę , byle zabawa była