Wpisy 1 669 484 – 1 669 583
17 sierpnia 2013 13:03 → 17 sierpnia 2013 13:40, 100 wpisów
Lila ale na koźlarzach sie nie znasz moge ci pokazac dluga i gruba rurke Żelka zadnego kastrowania no chyba ze jak odgryziesz !
rocardos...16,17 może wejść a 18 mam na NIETeraz Ty mi mętlik zrobiłeś
Idzie czerwony kapturek lasem spotyka wilka zboczucha
wilk -> nie boisz się sama chodzić po lesie ?
Czerw... Kaptu... -> czego mam sie bać ? Pieniędzy niemam... A piep.rzyć się lubię
wilk -> nie boisz się sama chodzić po lesie ?
Czerw... Kaptu... -> czego mam sie bać ? Pieniędzy niemam... A piep.rzyć się lubię
xelom ........cisza nie mow o zebach bo mam 2 do wyrwania
....bo uslysza i zabola
....bo uslysza i zabola
wasyl...to wyrwij.W dzisiejszych czasach wyrywanie nie boli.Dostajesz znieczulenie przecież.Czego się boisz?
lali boje sie detysty jak zelka burzy
lila nie pisz o zebach
jprdl...
Żelka boisz się burzy? Lubię burzę jak jestem w domku a jak po za to niekoniecznie
ja na ta 16 bym sie skusil a co myslicie o takich 12,40,44,31,66 ?
lali malo w gacie nie narobilem
ten trzask lamanego zeba
bezzcenne
ten trzask lamanego zeba
bezzcenne
lilkato 18 to jest obok do 17 zeby nie bylo.trzeba z dwóch stron obstawić mykam na puszczanko.
Żelka..moja teściowa też się tak boi.Nie ważne o której burza ona zaraz kładzie się spać
Lila przypomnialas mi cos z ta gas rurka kiedys taki typo do typiary powiedziedzial jestes tak piekna ze bym mogl wachac twoje baki hahahahahhahah XD
Na gondoli na gondoli
pewna para sie .........
Kiedy łudką że tak buja
ona trzyma go za ........
pewna para sie .........
Kiedy łudką że tak buja
ona trzyma go za ........
Judasz mylisz pojęciaja przepaści się nie boję tylko zmierzam się z nią.. wysokości się obawiam
Żelka...potrzebujesz smycz,bo mam dwiemój lamor zerwał mi karwa ostatnio ja wychodzę ze sklepu a go nie ma,ja szukam jak porąbana a ta menda już w domu
ale jak już jestem na balkonie np na 9 piętrze to się oswajam z tym i nie jest tak źle
O pierdzeniu jak mowa ...to... Polecam
Aleksander Fredro "zaślubiny Idzi"
Aleksander Fredro "zaślubiny Idzi"
Żelka..nie przegryza.Zrywa.Te karabinki nie wytrzymują NITY puszczają ,szok.Silne to karwa jak nie wiem co.Kiedyś w lesie byliśmy ,trzymałam go na smyczy bo inni ludzie chodzili,zobaczył suczkę jak wyrwał to glebę zaliczyłamJarek chciał nadepnąć końcówkę smyczy i też glebaŚmiech jak uj
Włosy mam tak tłuste , że kapne na patelnie to kiełbaske przysmaże
Misiek zagraj vabank tą :15: jak nie masz kasy to weź szybki kredyt na dwie godziny
franek..karwaja też.Jeszcze od wczoraj oliwy nie zmyłam.Trzymałam na dzisiaj
Lila
dzisiaj nie jestem pewny w 100% ale 11 i 64 ostatnio bylem 300% pewny a dla ciebie pewniakow oczywiscie nie ma tylko jest prawdopodobienstwo jest dany czas ze da sie to w 100% odczytac i byc pewny ale jak nie siedzisz na mapkach to co ty wiesz;p
lila....tylko nie 66 bo nie puściłam tego kuponu, i znowu się okaże że było 7 lub 8 z 9 lub 8
Ulka widziala jak ja typuje i wysylalem jej rozne zrzuty ekranu
Misiek tu jest tylko jeden guru a raczej jedna nie ma szans sie przebić
Lila sama wiesz nie bede wsadzał kija w mrowisko bo mnie oblezą wyznawcy