Wpisy 166 836 – 166 935
23 września 2010 21:49 → 24 września 2010 08:31, 100 wpisów
www.playlottery.info/pl/

Godzina losowania coraz bliżej,więc pocą mi się ręcę i proszę o wylosowanie moich liczb,bo utrzymanie bałwana podczas kryzysu jest ciężkie.
W Ameryce, Pan mówisz ?
Ale - której? Jeśli północnej - to bardziej kanada czy może stany, czy może którejś południowej ?
Ale - której? Jeśli północnej - to bardziej kanada czy może stany, czy może którejś południowej ?

Jedną z moich liczb jest liczba często używana przez kierownika Ricardosa,27.
W Europie kapitalizm jest obecnie znany z dzieł Marxa, Engelsa i Lenina.
Wszyscy mają zatem dobrze ugruntowaną wiedzę na temat kapitalizmu na podstawie dzieł klasyków.
Wielu zaś starych forumowiczów pamięta jeszcze czasy, kiedy zdawali egzaminy z "Ekonomii socjalizmu" - kiedyś był taki obowiązkowy przedmiot.
Na zajęciach z tego przedmiotu wykładający poddawali krytyce i totalnej negacji kapitalizm właśnie na podstawie dzieł Lenina, Marxa i Engelsa.
To nie żart, naprawdę tak było w Demoludach, w tym w Polsce.
Natomiast "na zachodzie" do dzisiaj bardzo wielu przeciętnych ludzi wierzy w Lenina, Marxa i Engelsa, natomiast nie wierzy w Boga.
Prawdziwych zaś klasyków z tzw. szkoły austriackiej obecnie nie zna prawie nikt, bo nikt ich już nie rozumie. Bo do tego potrzebna byłaby jakaś inteligencja, ale jej właśnie dotkliwie brak.
Wszyscy mają zatem dobrze ugruntowaną wiedzę na temat kapitalizmu na podstawie dzieł klasyków.
Wielu zaś starych forumowiczów pamięta jeszcze czasy, kiedy zdawali egzaminy z "Ekonomii socjalizmu" - kiedyś był taki obowiązkowy przedmiot.
Na zajęciach z tego przedmiotu wykładający poddawali krytyce i totalnej negacji kapitalizm właśnie na podstawie dzieł Lenina, Marxa i Engelsa.
To nie żart, naprawdę tak było w Demoludach, w tym w Polsce.
Natomiast "na zachodzie" do dzisiaj bardzo wielu przeciętnych ludzi wierzy w Lenina, Marxa i Engelsa, natomiast nie wierzy w Boga.
Prawdziwych zaś klasyków z tzw. szkoły austriackiej obecnie nie zna prawie nikt, bo nikt ich już nie rozumie. Bo do tego potrzebna byłaby jakaś inteligencja, ale jej właśnie dotkliwie brak.
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,04,06,12,16,17,28,30,36,38,42,43,50,51,63,65,70,74,77,78 - Plusem jest liczba: 02
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 05,06,15,16,30
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 20,22,30,31,34,35
166793. status RafSaw30 2010-09-23 (21:12)home WIELKOpolska
166614. status nikczemnick 2010-09-23 (14:03)home Rzeszów
do dupy te liczby nie podobne
166614. status nikczemnick 2010-09-23 (14:03)home Rzeszów
do dupy te liczby nie podobne
Czwarty rozbiór, republikę kolesi, grabież, nepotyzm, uznaniowość, brak szans dla młodzieży, po nas choćby potop, upadek cywilizacji, zanik norm etycznych i moralnych, zalew głupoty, chamstwa, arogancji, zawłaszczanie, przeinaczanie pojęć...
Ciemność, widzę ciemność
celebrytów i dupiaste kule, a
wszystkie numerki ,jak ogłosili - są szczęśliwe
i widział - szczęśliwe twarze
Ciemność, widzę ciemność
celebrytów i dupiaste kule, a
wszystkie numerki ,jak ogłosili - są szczęśliwe

i widział - szczęśliwe twarze

Tylko czekać jak przyjdzie niedługo Pani reklamująca proszek do prania, albo przedstawiciel sieci komórkowej reklamujący nowe taryfy 

Teraz pozostaje mi tylko dotuczyć doradcę,by wyglądał lepiej niż przeciwnik Pudziana.Dieta:czekolada,gumożelki,2litry pepsi.
widzę jeszcze
poirytowanego Pasko
i sądzę brak 5/5 w mini i kumulu w lotto
poirytowanego Pasko

i sądzę brak 5/5 w mini i kumulu w lotto
U mnie na jednym zakładzie multi gdybym te liczby dał w lotto to miałbym 4z7.
a kto jest doradcą?
u mnie też same bałwany, zwłaszcza w mojej głowie dyktujące mi jakie liczby zaznaczać na pukonach
niestety z braku netu nie mogłam zatypować ..straciłam okazję poprawy swoich notowań 
w mm 6/10

w mm 6/10

bez statystyk..podgladu tylko miałam do dyspozycji liczby z 14.....dzięki ...a jak u Was kochane kobietki ???
Skoro w nawiedzonych domach poruszają sie przedmioty,to możliwe że ten
miesza w maszynie losującej
miesza w maszynie losującej
sposoby trafienia są dwa....albo trwać przy swojej metodzie typowań przez jakiś czas nawet jak nie wchodzi nic..bo jak wpada to porządnie..a druga to bezzensowne typowanie tak jak moje dziś tzw metoda na "gupolka"

A ciekawe jest jak opisał jeden z egzorcystów,jak z opętanej osoby podczas modlitw zmaterializowały się wypluwane gwożdzie.
Ja chyba jutro zagram na chybił,tylko muszę odnalezdz szczęsliwą kolekturę,bo ta dzisiejsza przyniosła mi pecha,więc będą ją omijał

Witam wszystkichu mnie same oboki

a na dodatek chyba grypa mnie rozkłada

hej,jakie jest prawdopodobienstwo trafienia 3 z 42 ? czy to jest 127 czy dobrze obliczyłem ?
po paru losowaniach posuchy dzis 3/5 z plusem 

Kathy.
" Powiedz, jak Ci minął dzień?".. .

" Powiedz, jak Ci minął dzień?".. .

a ja się chyba poddam
,będę leżeć cały dzień w łóżku
hasło na jutro
"obokom mówimy nie!!!"
,będę leżeć cały dzień w łóżkuhasło na jutro
"obokom mówimy nie!!!"
Wędruś
Czasem chciałbym w gorsze dni
Uciec stąd nie mówiac nic ..
Tam gdzie jeszcze nie był nikt
Poszukać paru lepszych chwil
Czasem chciałbym w gorsze dniUciec stąd nie mówiac nic ..
Tam gdzie jeszcze nie był nikt
Poszukać paru lepszych chwil

Kathy. Patrzyłaś dzisiaj na księżyc?
Wędruś...on znów patrzył na mnie
ale ten jowisz juz dzis gdzie indziej chodził 
ale ten jowisz juz dzis gdzie indziej chodził 
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0-0.00
piątka 27-9128.70
czwórka 1941-366.40
trójka 38386-20.00
szóstka 0-0.00
piątka 27-9128.70
czwórka 1941-366.40
trójka 38386-20.00
Takie wygrane powinny być cały czas ;p 9 kafli za 5tke to już coś. A nie tam 4.
Wygrane w mini
piątka 3 - 66 995.00
czwórka 234 - 343.60
trójka 7290 - 16.60
piątka 3 - 66 995.00
czwórka 234 - 343.60
trójka 7290 - 16.60
hehe w mini lotto az 3 piatki byly
W loterii wprawdzie nic nie utrafiłem ale czwartek i tak był dla mnie szczęśliwy bo się zaręczyłem więc... nie ma straty 

niestety
Juventus poległ wraz z moim kuponem...a tak pięknie od wtorku wchodziły typy...za 2zł mogłem wygrać 971.71zł///trzeba znowu zrobić kupon długo terminowy...
Juventus poległ wraz z moim kuponem...a tak pięknie od wtorku wchodziły typy...za 2zł mogłem wygrać 971.71zł///trzeba znowu zrobić kupon długo terminowy...pozostało tylko 4/6 w mm,i trzeba zrobić 4 kupony z dopłatą na 14.oo

a ja wczoraj zmieniłem liczby .... gdybym zagrał przedwczorajszymi miał bym 8/10 a tak kurna nic co za licho mnie podkusiło
ja wczoraj w pilce przytulilem 1470 zlotych - ale gram tylko na dwa spotkania -
zobacze jak dzisiaj pojdzie na jedno- caly czas mysle
.

ello milionerzy 

wstawać, wypełniać kupony i biegiem do kolektur, TS czeka na wasze 

trzeba sponsorować nowe inwestycje
wspierać budżet
budować stadiony na 2012
nie spać , dawać

www.osmiornica.com

ale nic to , jeszcze dwa dni...