Wpisy 1 668 196 – 1 668 295
16 sierpnia 2013 18:35 → 16 sierpnia 2013 19:00, 100 wpisów
biskupi naprade sie do tego uchylili to wszystko dla dobra tej tzw "cywilizacji" i tak bez tego imprezy by byly w piątek wiec czy oni zadecydoja o czym to nie ma najmniejszego znaczenia
Żelka-masz rację.Każdy ma tego Boga w sobie,tylko wystarczy wyciszyć się czasem i wsłuchać w siebie.
troche bys czytał biblie to byś sobie przypomniał o takim czymś jak wieża babel tam znajdziesz odpowiedz na nurtujace cie pytanie
Fafik takBoga nie znajdziesz w kościele tylko w swoim sercu i umyśle
Irb-w Szkocji byłem 3 lata-tam z kościołów zrobione są dyskoteki i hostele.
kazdy chrzescijanin powinien chociaż raz przeczytać biblie żeby zrozumieć jej przekaz
Alex
pewien jestem na 99%
pewien jestem na 99%
Irb
Myślę że temat religijny jest dobry żeby się pokłócić. Nie ważne czy człowiek wierzy czy nie, ważne jaki jest w życiu
Myślę że temat religijny jest dobry żeby się pokłócić. Nie ważne czy człowiek wierzy czy nie, ważne jaki jest w życiu
Skalar
pewnie głebiej by tego doszukiwac ale napewno chodzi o chrystusa ktory powiedzial zeby odpuszczac grzechy
Irb-spowiedz służyła po to,aby sterować ciemnym plebsem,wiedząc o tym co dzieje się,a żeby dotrzeć do tych informacji potrzebna była spowiedz i....straszenie gniewem bożym....
Irb....aby zglebic wiedze Bibli..nie wiem czy wystarczy zycia....owszem mozesz przeczytac..lecz czytanie aa zrozumienie..to sa dwie odrebne sprawy..zapewniam Cie ze mozesz czytac JA tysiackroc..ii tak zawsze tam odnajdzie sie cos nowego..
widac masz informacje z pierwszej reki lewackie tylko pamietaj ze lewackie zrodło zawsze dąży do tego zeby zaprzeczyc wierze chrzescijanskiej
SKALAR trzeba patrzeć na karte graficzną jak jest wydajna to reszt a bedzie ok bo nikt nie wsadza dobrej karty do badziewia
Irb
Dla mnie kościół i Jezus to 2 różne rzeczy, kościół jest instytucją nie w obecnych czasach tylko od zawsze
Dla mnie kościół i Jezus to 2 różne rzeczy, kościół jest instytucją nie w obecnych czasach tylko od zawsze
komunizm z gruntu odrzuca jakiekolwiek religie.
W komuniźmie sterowania masami nie było?
nawt mój syn śmieje się,w jaki sposób(w porównaniu z USA),u nas ksiądz wypowaiada słowa..-radujmy się...-Irb-u nas to jest ton umartwiania się a nie RADOŚCI!!!KUMASZ???
Monet
Sprawa relgi to każdego inwidualna sprawa Temat rzeka Spokojnego wieczoru narazie
komunizm to takze dzilenie wszystkim po rowno nie zazdroscisz czasami ze sasiad ma lepsza bryke 70 % ludzi w polsce to najnizsza krajowa
ostatecznie w tym temacie-Moim skromnym zdaniem ,Bóg stworzył człowieka po to by radował się a nie umartwiał i każdego dnia biczował się
ja sie nawet raduje do czlowieka ktory mi wyrzadza krzywdę ty tez (ironia)
Irb
co gadasz, jakie po równo? komunizm i po równo, gów.no było
co gadasz, jakie po równo? komunizm i po równo, gów.no było
moze wiara to swidomość która umiera wraz z człowiekiem są też zwolennicy którzy tak myślą ...
Żelka -a słyszałaś INXS-Devil in side?Najlepsze z WEmbley z 1990-1991 r.
Alex napisałeś dyskusjęale mi chodziło o to że to dyskusja a nie wojna
player moze zle sie wypowiedzialem ale zobacz jaka jest przepaść teraz miedzy biednymi i bogatymi tak jak w rosji
aha zapomniałem
Co myslicie o przedziale 70-80 do końca mieśiaca
Player a ty na mnie sie obraziłeś?
Co myslicie o przedziale 70-80 do końca mieśiaca
Player a ty na mnie sie obraziłeś?
Fafik
z czym help?
z czym help?
przyznaje racje tu wielu Wam..gdyz ja sama nie chodze do kosciola co niedziele..czasami mam jakis zryw..ii lubie wejsc do pustego kosciola..obejrzec Go..czasami porozmawiac z "moim Bogiem"..ale calkiem skrycie..nie lubie tych chodzen do kosciola na tzw."pokaz"..to jest takie dla mnie hmm..
Skalar
Ja na Ciebie obraziłem??? czemu niby ?
Ja na Ciebie obraziłem??? czemu niby ?
Olu ja też lubię puste kościoły ale naraz odpychają mnie te złote ołtarze i obrazy
ULEXXA-tak mają ludzie na zachód od naszego kraju.Idą,posiedzą w ciszy 15-30 minut...
ulexxa zgadzam sie tez dzwine mi sie wydaje chodzic do kosciola w niedziele ze wszystkimi z okolicy tym bardziej ze niektore kobiety ubieraja tak krotkie mini ze moglyby spokojnie stac na ulicy i zarabiac
a w brew pozoro mini nie oznacza ....ulicy....-to może być tylko bunt ...
Irb
Brak sektora prywatnego, wszystko od państwa to co w tym fajnego jest? Bo ja nie wiem czy Ty jesteś zwolennikim komunizmu czy o co Ci chodzi.
Brak sektora prywatnego, wszystko od państwa to co w tym fajnego jest? Bo ja nie wiem czy Ty jesteś zwolennikim komunizmu czy o co Ci chodzi.
fafik czy ty bys pozwolil swojej zonie zeby w niedziele na mszy twojej zonie wystawaly stringi bo ja sie z takim czyms spotkałem wiec nie pij do mnie !
Skalar
1 668 217
1 668 217
Skalar
71-80 to może tak 25-30 ale teraz bym nic nie grał z tego przedziału 73 i 77
71-80 to może tak 25-30 ale teraz bym nic nie grał z tego przedziału 73 i 77
Fafik....kazdy ma inny chyba "System"dzialania..sorry..ale tak jest..ja jezeli czuje potrzebe modlitwy..robie to w samotnosci..wiem ludzie czasami smieja sie z wiary..ze nie ma Boga itp.ja szanuje kazdy poglad..ale coz znaczyloby nasze zycie bez wiary..
1 668 275. lrb 2013-08-16 (18:54)
ulexxa zgadzam sie tez dzwine mi sie wydaje chodzic do kosciola w niedziele ze wszystkimi z okolicy tym bardziej ze niektore kobiety ubieraja tak krotkie mini ze moglyby spokojnie stac na ulicy i zarabiac
A ja myślę że Pan Bóg kocha tak samo obłudnika w sutannie jak dziewczynę w mini zarabiającą ciałem.Obojgu ma co wybaczać.
A ja myślę że Pan Bóg kocha tak samo obłudnika w sutannie jak dziewczynę w mini zarabiającą ciałem.Obojgu ma co wybaczać.