Wpisy 166 792 – 166 891
23 września 2010 21:09 → 23 września 2010 23:01, 100 wpisów
wiecie co? pojedźcie pod kwaterę główną ts-a i zastrajkujcie tam
nie dobrze się człowiekowi robi jak to czyta
namawia was kto? nie chcecie, nie gracie i tyle a nie takie ***y w occie bazgrzecie
nie dobrze się człowiekowi robi jak to czyta
namawia was kto? nie chcecie, nie gracie i tyle a nie takie ***y w occie bazgrzecie
166614. status nikczemnick 2010-09-23 (14:03)home Rzeszów
do dupy te liczby nie podobne
I kto tu płacze!!!!!!!

I kto tu płacze!!!!!!!

Kasia>>
gruszki i śliwki są dobre w occie
a ***y to zazwyczaj stare, prawda ?
gruszki i śliwki są dobre w occie

a ***y to zazwyczaj stare, prawda ?
jasne,pojadę pod kwaterę,wydam pieniądze na
podróż,spałują mnie i jeszcze postawią zarzuty
podróż,spałują mnie i jeszcze postawią zarzuty
brakuje jeszcze kononowicza - wtedy nic by nie było
Warunki nadania kuponu:popołudnie,ciepło,kolektura przyjazna,przyjmujący zakład:mężczyzna,znaki szczególne brak,obsługa w normie.
Pamiętam te czasy komuny,miałem pełne uzębienie,żywność była zdrowa,szynka raz na święta.
ja też dzisiaj miałem kononowicza - niczego nie ma na kuponach
W superkupermarkecie zakupiłem dzisiaj pozywienie dla bałwana,co zwiększyło koszta inwestycji,ale na doradcy nie można oszczędzać.
Cześć hipopotan,
a teraz wszystko jest
niezdrowe dlatego
tracisz uzębienie
a teraz wszystko jest
niezdrowe dlatego
tracisz uzębienie

Robert....wiesz co w tej szynce raz na święta było najlepsze?
że pachniała szynką, a teraz co nie kupisz to pachnie i smakuje tak samo
że pachniała szynką, a teraz co nie kupisz to pachnie i smakuje tak samo

Witam Panie Szpic,teraz łobuzy robią nadmuchiwany chleb,wszędzie pełno konserwantów,i jeszcze czasem jak pokazują w telewizji kąpią mięso w detergentach by zepsute pachniało.
bo teraz jest wszystkiego
po uszy,dlatego tak się
dzieje Panie hipo
po uszy,dlatego tak się
dzieje Panie hipo
A przeczytałem w internecie o tym szcześliwcu i chlewiku,moze kupony należy trzymać w smrodzie to przyniosą szczęście

szynkę zawsze można mieć "raz na święta" - jakiś problem ?
zdjęcie późnego Gierka można sobie powiesić w pokoju, podobnie jak Lenina
jak się pogrzebie w szafie jakieś kartki też się znajdą
Bałwan podliczył mi parzyste i nieparzyste na kuponach:wyszła mi równowaga.
nie gram w multi ostatnio, zbieram do świnki
hipcio....litości.....
kartki, pochody, Gierek...
Ja już tam wolę bez tej szynki....
kartki, pochody, Gierek...

Ja już tam wolę bez tej szynki....
hipcio...zobacz mnie we własnej osobie....doradców wyrzuciłam na .... 

w PRL wszystko kwitło i rosło
głównie krzywa
a teraz ? 

trzeba to oblać 

a na kuponach przyklejali banderole
Kapitalizm ? Ktoś powiedział kapitalizm ?
Gdzie GO widzieliście ?
Gdzie GO widzieliście ?
www.playlottery.info/pl/

Godzina losowania coraz bliżej,więc pocą mi się ręcę i proszę o wylosowanie moich liczb,bo utrzymanie bałwana podczas kryzysu jest ciężkie.
W Ameryce, Pan mówisz ?
Ale - której? Jeśli północnej - to bardziej kanada czy może stany, czy może którejś południowej ?
Ale - której? Jeśli północnej - to bardziej kanada czy może stany, czy może którejś południowej ?

Jedną z moich liczb jest liczba często używana przez kierownika Ricardosa,27.
W Europie kapitalizm jest obecnie znany z dzieł Marxa, Engelsa i Lenina.
Wszyscy mają zatem dobrze ugruntowaną wiedzę na temat kapitalizmu na podstawie dzieł klasyków.
Wielu zaś starych forumowiczów pamięta jeszcze czasy, kiedy zdawali egzaminy z "Ekonomii socjalizmu" - kiedyś był taki obowiązkowy przedmiot.
Na zajęciach z tego przedmiotu wykładający poddawali krytyce i totalnej negacji kapitalizm właśnie na podstawie dzieł Lenina, Marxa i Engelsa.
To nie żart, naprawdę tak było w Demoludach, w tym w Polsce.
Natomiast "na zachodzie" do dzisiaj bardzo wielu przeciętnych ludzi wierzy w Lenina, Marxa i Engelsa, natomiast nie wierzy w Boga.
Prawdziwych zaś klasyków z tzw. szkoły austriackiej obecnie nie zna prawie nikt, bo nikt ich już nie rozumie. Bo do tego potrzebna byłaby jakaś inteligencja, ale jej właśnie dotkliwie brak.
Wszyscy mają zatem dobrze ugruntowaną wiedzę na temat kapitalizmu na podstawie dzieł klasyków.
Wielu zaś starych forumowiczów pamięta jeszcze czasy, kiedy zdawali egzaminy z "Ekonomii socjalizmu" - kiedyś był taki obowiązkowy przedmiot.
Na zajęciach z tego przedmiotu wykładający poddawali krytyce i totalnej negacji kapitalizm właśnie na podstawie dzieł Lenina, Marxa i Engelsa.
To nie żart, naprawdę tak było w Demoludach, w tym w Polsce.
Natomiast "na zachodzie" do dzisiaj bardzo wielu przeciętnych ludzi wierzy w Lenina, Marxa i Engelsa, natomiast nie wierzy w Boga.
Prawdziwych zaś klasyków z tzw. szkoły austriackiej obecnie nie zna prawie nikt, bo nikt ich już nie rozumie. Bo do tego potrzebna byłaby jakaś inteligencja, ale jej właśnie dotkliwie brak.
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,04,06,12,16,17,28,30,36,38,42,43,50,51,63,65,70,74,77,78 - Plusem jest liczba: 02
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 05,06,15,16,30
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 20,22,30,31,34,35
166793. status RafSaw30 2010-09-23 (21:12)home WIELKOpolska
Czwarty rozbiór, republikę kolesi, grabież, nepotyzm, uznaniowość, brak szans dla młodzieży, po nas choćby potop, upadek cywilizacji, zanik norm etycznych i moralnych, zalew głupoty, chamstwa, arogancji, zawłaszczanie, przeinaczanie pojęć...
Ciemność, widzę ciemność
celebrytów i dupiaste kule, a
wszystkie numerki ,jak ogłosili - są szczęśliwe
i widział - szczęśliwe twarze
Ciemność, widzę ciemność
celebrytów i dupiaste kule, a
wszystkie numerki ,jak ogłosili - są szczęśliwe

i widział - szczęśliwe twarze

Tylko czekać jak przyjdzie niedługo Pani reklamująca proszek do prania, albo przedstawiciel sieci komórkowej reklamujący nowe taryfy 

Teraz pozostaje mi tylko dotuczyć doradcę,by wyglądał lepiej niż przeciwnik Pudziana.Dieta:czekolada,gumożelki,2litry pepsi.
widzę jeszcze
poirytowanego Pasko
i sądzę brak 5/5 w mini i kumulu w lotto
poirytowanego Pasko

i sądzę brak 5/5 w mini i kumulu w lotto
U mnie na jednym zakładzie multi gdybym te liczby dał w lotto to miałbym 4z7.
a kto jest doradcą?
u mnie też same bałwany, zwłaszcza w mojej głowie dyktujące mi jakie liczby zaznaczać na pukonach
niestety z braku netu nie mogłam zatypować ..straciłam okazję poprawy swoich notowań 
w mm 6/10

w mm 6/10

bez statystyk..podgladu tylko miałam do dyspozycji liczby z 14.....dzięki ...a jak u Was kochane kobietki ???
Skoro w nawiedzonych domach poruszają sie przedmioty,to możliwe że ten
miesza w maszynie losującej
miesza w maszynie losującej
sposoby trafienia są dwa....albo trwać przy swojej metodzie typowań przez jakiś czas nawet jak nie wchodzi nic..bo jak wpada to porządnie..a druga to bezzensowne typowanie tak jak moje dziś tzw metoda na "gupolka"

A ciekawe jest jak opisał jeden z egzorcystów,jak z opętanej osoby podczas modlitw zmaterializowały się wypluwane gwożdzie.

hipo