Wpisy 1 666 121 – 1 666 220
15 sierpnia 2013 22:30 → 15 sierpnia 2013 22:49, 100 wpisów
ulka ty buntujesz bo ja z nikim na twój temat nie piszęBo mam cię głęboko w dupie
a ja sobie nie życzę żebyś ty kłamała na mój temat na tym portalu,zrozumiałas?
ulala: powiedzmy sobie szczerze... z tego co wiem, to Ty z Lilą masz na pieńku już chyba z 2 lata. Chyba raczej nie powinienem się faktycznie wypowiadać w temacie prywatnych antypatii.
Pasko niestety złe informacje masz.
A pisanie takimi epitetami jest karalne
A pisanie takimi epitetami jest karalne
Pasko ponawiam pytanie : kiedy pojawi sie tutaj tak prosta funkcja jak ignorowanie wybranych uzytkownikow ktora polegala by na tym ze przy danym nicku na czacie jest sobie czerwone "i" i po klikniecu tego magicznego przycisku wiecej nie widzimy wypowiedzi danej osoby ?
ulala: a kiedyś było tak miło:
http://www.multipasko.pl/chat243175.htm
http://www.multipasko.pl/chat243175.htm
chociażby to co wykasowałam z profilu.
Ja z nikim na pieńku nie mam. A To jest Twój czat i chyba jakiś regulamin obowiązuje nie jesteś poza prawem i ta Pani też
Ja z nikim na pieńku nie mam. A To jest Twój czat i chyba jakiś regulamin obowiązuje nie jesteś poza prawem i ta Pani też
ulka zapoznaj sie lepiej z prawemw naszych wpisach nie ma nic o tobie.Powtarzam ,MAM na ciebie wywalone i nie interesuje mnie twoja osoba
dobrze, że po analizach jeszcze zajrzałam przed typowaniem
player jesteś jeszcze ?
player jesteś jeszcze ?
ulala: ja nie mam podstaw, bo nie wiem o co tutaj chodzi, a z tych wpisów nic nie wynika.
Medea
jestem
jestem
player czy mogę Ci zawrócic głowę trochę zwariowaną metodą do mini ?
Medea
oki, chętnie bo chce w końcu trafić to 4/5
oki, chętnie bo chce w końcu trafić to 4/5
ja za twoje w moim kierunku,oszczerstwo i pomówienia również mogłabym założyć
Pasko dobrze wiesz o co chodzi nie jedna osoba Ci to zgłaszała, co się dzieje na Twojej stronce. Czytam Twój regulamin, zabraniasz takich rzeczy, a jedna dwie osoby mają przyzwolenie na stalking?
Medea
a piszemy tu czy na @
a piszemy tu czy na @
stalking na kocingu przy żubringu ,,,,na trawingu....po sexingu
player mogę tu opisac jak to działa a jak Cię zainteresuję to podeślę na @szczegóły
Pasko- a czy jest możliwość dodania takiej opcji jak lubię to we wpisach?
przeciez to wola o pomste do nieba na 3 zaklady lacznie 23 rozne liczby trafilam 9 oczywiscie nie moglam ich skleic prawidlowa zeby bylo 9/10 haha histeryczny smiech
Medea
oki
oki
torsan: chyba za dużo wpisów tu jest oddawane, żeby to miało sens...
Pasko chcesz mieć stronę o typowaniu?
Czy show bar?
Ja mówię poważnie oddam sprawę do sądu, zajmie się tym ja tylko zgłoszę to wszystko, a potem niech się dzieje wola Boga
Czy show bar?
Ja mówię poważnie oddam sprawę do sądu, zajmie się tym ja tylko zgłoszę to wszystko, a potem niech się dzieje wola Boga
PAsko...no tez własnie tylko jest jeden problem.Jej nikt nie nagabywał a to co pisałyśmy to o swoich teściowych ale ona przypasowała to do siebie.To już nie mój jednak problem
cirispadme
ja czasami przy 10/20 nie mam 7/10
ja czasami przy 10/20 nie mam 7/10
cirispadme: powodzenia następnym razem... dzisiaj u nas o 14:00 komuś się udało sklecić 9 liczb z 10 podanych
Uleczko tak czytam to i myślę, że one Cię nie lubią CHYBA. Ale my pozostali Cię lubimy
SHOW BAR? a kto cukrem sypie i p[isze pierdoły? Ty nie? No własnie Ty nigdy pierdół nie piszeszTy jestes wszystkowiedząca i cacy.Wiesz na każdego temat wszystko lepiej niż oni sami
no to gratuluje cholerka moze i na mnie trafi
Tak tylko lila ma przyzwolenie o pisaniu o kislu, a kto jest bardziej lubiany to jest jej wrogiem. Tak samo jak wrogiem była żelka -żylasta to z niej się wyśmiewała pół roku. wstyd
wyobraź sobie, że blokujesz jakiś wybranych 5 osób. Zadajesz jakieś pytanie mi, ale równocześnie pyta się mnie coś jedna z tych 5 osób .... ja jej odpowiadam, ty myślisz, że odpowiedź jest dla Ciebie, bo nikt inny nie pytał.
Agatka
66
66
ulka...ty jestes bardziej lubiana to gratulacje.Ale powiedz co mnie to?Ja tu przyjaciół nie szukam tak jak Ty
a teraz wyobraz sobie ze kiedy nie wejdziesz na ta strone czytasz te same bzdety powtarzajace sie od zawsze na temat wiadomo Ci jaki i nie masz mozliwosci ignorowania tego i ogladania srania emotami
Lila o żelce też nie powiedziała wprost
Tylko smiechy chichy że zajęcza warga, że żylasta też było miłe?
Tylko smiechy chichy że zajęcza warga, że żylasta też było miłe?
o jeny dajcie juz pokoj i zmiencie temat
ulka...z żelka mamy kontakt prywatny więc nie wiem po uj ją w to wciągasz.Ty o nas też między wierszami pisałas chociażby i dzisiajTylko szkoda,że jednak my o tobie nie
cirispadme
Tak naprawdę to przy 10/20 są naprawdę minimalne szanse na jakąś wyższą wygraną niż 7/10 przy 10 zakładach tak jak gram ja, dlatego staram się grać sys. skr. 20 liczb + zakłady z pewniakami czyli rozkład nierównomierny.
Tak naprawdę to przy 10/20 są naprawdę minimalne szanse na jakąś wyższą wygraną niż 7/10 przy 10 zakładach tak jak gram ja, dlatego staram się grać sys. skr. 20 liczb + zakłady z pewniakami czyli rozkład nierównomierny.
Pasko: co tam słychać?
lottomat: ptaszki ćwierkają
torsan: Pasko spadaj na drzewo
Pasko: coś Ci nie pasuje ?
a teraz lottomat wyobraź sobie, że w powyższym dialogu nie widzisz wpisu torsana, bo go blokujesz no co tu dużo pisać, to tylko zamieszanie robi.
lottomat: ptaszki ćwierkają
torsan: Pasko spadaj na drzewo
Pasko: coś Ci nie pasuje ?
a teraz lottomat wyobraź sobie, że w powyższym dialogu nie widzisz wpisu torsana, bo go blokujesz no co tu dużo pisać, to tylko zamieszanie robi.
Fiolka