Wpisy 1 665 768 – 1 665 867
15 sierpnia 2013 21:14 → 15 sierpnia 2013 21:35, 100 wpisów
Lila
lila...kurcze na fb od znajomego przychodzą linki, napisałam do niego a on mi odpisał że od wczoraj jakiś wirus wysyła od niego linki
Gjaster
lila...najgorsze jest to że otworzyłama pisał żeby nie otwierać, ale po fakcie zapytałam
fifi...to po kiego otwierałaś?Mi tylko prosze nic takiego nie wysyłać
Fiolka
żadnych linków na @ mi nie wysyłaj
żadnych linków na @ mi nie wysyłaj
lila....ciekawośćmyślałam, że przysłał mi jakąś swoją walkę bo był wicemistrzem w kikboksingu czy jakoś tak
. status Lila 2013-08-15 20:43:56home NASA
Weź się odpierdziel ode mnie bo o żadnych tłustych włosach babolu nie pisałam,że masz,Teraz zrozumiałaś? Odpieprz się ode mnie,znajdź sobie inny obiekt zainteresowań.I nie pisałam ,że ciebie nikt nie chce? Nie zmyślaj kolejnych scenek bo twoja osoba mnie tyle interesi co śnieg w zeszłym roku buahahaha nie jesteś interesującą osobą,przynajmniej dla mnie.
Piękny tekst....Kultura osobista na stopień mniej niz mierny
Weź się odpierdziel ode mnie bo o żadnych tłustych włosach babolu nie pisałam,że masz,Teraz zrozumiałaś? Odpieprz się ode mnie,znajdź sobie inny obiekt zainteresowań.I nie pisałam ,że ciebie nikt nie chce? Nie zmyślaj kolejnych scenek bo twoja osoba mnie tyle interesi co śnieg w zeszłym roku buahahaha nie jesteś interesującą osobą,przynajmniej dla mnie.
Piękny tekst....Kultura osobista na stopień mniej niz mierny
Rozmowa dwóch młodych księży na temat spowiedzi. Pierwszy z nich stwierdza :
-Od tego ,co się teraz słyszy od młodzieży na spowiedzi ,to człowiekowi dosłownie czapka podnosi !
Na to drugi :
-To po co kładziesz ją na kolanach ?
-Od tego ,co się teraz słyszy od młodzieży na spowiedzi ,to człowiekowi dosłownie czapka podnosi !
Na to drugi :
-To po co kładziesz ją na kolanach ?
ulka..ciesz się,że tylko taki text.I powtórzę.Odpierdziel się I NIE WYMYŚLAJ GŁUPOT
ulka...a twoje pisanie z błędami nawet pały w porywach nie zalicza
Witam.
Poszukuję sprytnego informatyka z pasją, który lubi pograć i coś ugrać w mm, to stworzenia programu do typowania według mojego pomysłu
Poszukuję sprytnego informatyka z pasją, który lubi pograć i coś ugrać w mm, to stworzenia programu do typowania według mojego pomysłu
Przychodzi kobieta z przetłuszczonymi włosami do fryzjera.
Fryzjerka pyta: strzyżenie czy zmiana oleju
Fryzjerka pyta: strzyżenie czy zmiana oleju
Lila
Robal
palyer...spadłam podobno dzisiaj pisałam że ulka ma tłuste włosy tylko za uja wpisu nie mogę znaleźć
Admin : szacun , wpuściłeś wieprze i maciory na czat,
Lila
Też nie widziałem wpisu
Też nie widziałem wpisu
Głupi to głupi...
A propo ma włosy tłuste ? Te na dole ? Czy wyżej
fifi..PACZ my tak se o teściowych a ona że to o niej***a nie wyrabiam
ostatnio mało Robal gram czasu mało nie będę tu pisało 7 czy 8 z 10 bo nie ma się czym chwalić, jakiś czas temu 8 z 8, a cały czas mijam się z główną wygraną, a pomysłów mam sporo
fifi..tak to już jest jakby się chciało żeby o niej pisano a mnie tyle ona obchodzi że pała mała
Co do typowań 55,56,58,78,79 +41,46,13
Byłem na dworze, ale jeszcze jest za widno na obserwacje gwiazd.
Gwiazdy jeszcze mają spadać co najmniej...tydzień.
-------------------------------------------------
Gwiazdy jeszcze mają spadać co najmniej...tydzień.
-------------------------------------------------
Można by było zrobić temat ,,Typowanie bonusu MM,,
-ile set losowań minie..
-ile set losowań minie..
krisek mój syn jest programista i chetnie by porobił cos w tym kierunku
krisek
jakiś jacek - nie pamiętam końcówki kol DWitkowskiemu coś pisał
jakiś jacek - nie pamiętam końcówki kol DWitkowskiemu coś pisał
Lotto 3,8,17,25,26,29
.
Hej ? Widzieliscie kiedy rudego bobra ?
.
Hej ? Widzieliscie kiedy rudego bobra ?
Ulexxa.. .
...............................................
...............................................
basia1107 a dobry?, bo koncepcja jest, ale trzeba mądrej głowy co by to przełożyć z mojego myślenia, na komputerowy
Chłopak i dziewczyna poznali się na imprezie i wylądowali w łóżku. Widząc w pełnej okazałości organ świeżo poznanego kochanka dziewczyna zauważa lekceważąco:
- Kogo masz zamiar tym małym uszczęśliwić?
- Siebie
- Kogo masz zamiar tym małym uszczęśliwić?
- Siebie