Wpisy 1 665 666 – 1 665 765
15 sierpnia 2013 20:48 → 15 sierpnia 2013 21:14, 100 wpisów
Emerytka.. .
Miałem na myśli liczby.. .
....................................
Miałem na myśli liczby.. .
....................................
Lila.. .
..........................................
Ostatnio ide przez łąkę świerszcze cykają krzyczę lila i cicho jak makiem zasiał
zawsze wklejam skany hahahah tylko nie typowania do wygranych zakladow z trafnymi numerami hahah a smieje sie tylko wtedy gdy mam pewnosc ze niektore liczby moga nie wejsc jak by tu bylo wiecej normalnych osob to by mozna bylo sobie potlumaczyc na czacie dlaczego ta a nie inna liczba ale jak sie patrzy na taka jocie co pisze ze wysle na @ i robiac z tego wielka tajemnice to dlaczego ona ma korzystac z typowan innych ktore sa bledne badz trafne lepiej wcale sie nie odzywac nawet na profilu nie typujesz 30 typowan od 2011 roku to jest 15 dni po dwa losowania jocia jestes dobra madra nie chciwa pokaz to jak dobrze typujesz wstawiaj swoje typowania na profil na czat rozmawiaj tu na forum a nie mowisz ze skany z wygranymi wstawiasz na profil albo zgonic na to ze ktos sie wysmiewa z typowan hahaha obiecuje nie bede wysmiewal
Fiolka.. .
Fiolka.. .
.....................................
.....................................
fifi...i wszystkie MAPETY pozdrowiłam tyższczególnie gonza kermita i piggi
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/nowo-odkryty-drapieznik-z-andow-wyglada-jak-pluszowa-maskotka/77q2n
widzieli? ale zajebiasty.
Kudrde ja chce takiego mieć!
widzieli? ale zajebiasty.
Kudrde ja chce takiego mieć!
Fiolka.
Lila
Lila
fifi..jak zwykle zmyśla.Nic innego nie potrafi tylko szuka dymu a jak szuka to i jej się kiedy zadymi
Znowu sie kłucicie admin ? Masz czat tutaj o czym ? O pasztetach ?
Monet.
Wycieczka do Peru i jest.
Wycieczka do Peru i jest.
fifi..mnie to śmieszypożartowac nie można bo zaraz niby o niej jakby karwa była nie wiem kim
Przepraszam, w jakiej cenie martadela ?
fifi..kupię węgorza,poćwiartuję w cholerę i zrobię z niego tatar i posypię go cukrem i wypindole za okno hienom na pożarcie
Można pokroić na plasterki ? A Ty pasztecie morda
Lilus
leb boli, ale procz tego 2 zaproszenia na wesela w m-cu pazdzierniku i trzecia impreza do mojej szkoly /tam byc musze/
leb boli, ale procz tego 2 zaproszenia na wesela w m-cu pazdzierniku i trzecia impreza do mojej szkoly /tam byc musze/
Alex hehe już mi sie podobasz
cena do uzgodnienia
cena do uzgodnienia
agatka..np na Dużego lotka im daj w prezencie zamiast kasy podobno teraz taka moda
Lila
Fiolka
Agatka
Torsan
Fiolka
Agatka
Torsan
Idę zobaczyć, czy ...spadają gwiazdy.
......................................................
......................................................
WN
Alex
Alex
Szkoda że dziś o 14oo nie było 01