Wpisy 1 665 521 – 1 665 620
15 sierpnia 2013 19:13 → 15 sierpnia 2013 20:14, 100 wpisów
Alex.
13 36
13 36
Może się czai?
teraz te liczby jakoś dziwnie wchodzą jak są dwie pod rząd to prawie zawsze tworzy się komin
Pafty.
Wzięli Go na ryby ?
Wzięli Go na ryby ?
Deki.
Komin-wspaniała rzecz.
Komin-wspaniała rzecz.
deki
wstąpiłem do Karola, sorry, 64 ? nie wiem, nie wiem - to gra losowa
wstąpiłem do Karola, sorry, 64 ? nie wiem, nie wiem - to gra losowa
że to gra losowa to Ja sobie powtarzam co dzień , a i tak robie swoje
ze mna zeby jocia czy ktos inny madry chcial wspolpracowac i analizowac myslec razem z mapekto kilka razy juz by bylo 10/10 ale nie ma z kim a jak narazie to tylko wiem ze jocia w miare odczytuje z mapek
Samochwała w kącie stała.
Pomyślą, że ich zignorowałem. Poszedłem na "Wiadomości" i się nie odmeldowałem
Uleczko
R36 tak zazwyczaj gram z +
Uleczko
R36 tak zazwyczaj gram z +
to sie nie daj a ty Ulka to masz passe dwa razy max 5/10 6/10 a pozniej dupa ty stawiasz tylko na parki i piatki i za bardzo ufasz programowi a tu trzeba byc kreatywnym i elastycznym
Miisiek z Jocią to nie jest prosta sprawa. Czekasz pół nocy, słuchasz 89 razy Bolero Ravela a o 5:16 Jocia mówi zmęczona jestem coś mi się nie zapisało zrobię jeszcze raz
anzu widac nie zbyt cie lubi z tego co tu kiedys widzialem to najwiekszy ma na nia wplyw robal oni wzajemnie siebie kochaja
anzu
uważasz, że naprawdę warto ? chodzi o...?
Ratowanie doopska, kiedy 'wlata' ? czy ?
bo to, jednak generalnie, droga gra jest, teraz ...
uważasz, że naprawdę warto ? chodzi o...?
Ratowanie doopska, kiedy 'wlata' ? czy ?
bo to, jednak generalnie, droga gra jest, teraz ...
Lepiej idę z psem,bo jeszcze się
anzu dziś jocine 54,69,80,1,11,21,71,15,16 żebyś nie czekał po nocach
Alex.
A dooopa nie boli Cię od tego kibla ?
A dooopa nie boli Cię od tego kibla ?
Alex.
Jeden wielki odcisk, w kształcie koła
Jeden wielki odcisk, w kształcie koła
Ula ale powiedz co ci szkodz?;d i tak nie odkreslam od nikogo ani od ciebie bo bylbym bogaty jak bym sie trzymal stanowczo pewnych zasad i tych rzeczy ktore wiem ze powinny wychodzi a ty sie tak teraz zachowujesz ze komus nie dasz i sama nie masz mowiac ze przestaniesz typowac leje na to a np jocia nie wiem czy czyta to czy nie ale tez sie zachowuje dziwnie np pamietam kiedys jak siedziala po nocach i wtedy liczby podawala albo mowila ze napisze na @ nie rozumiem waszego dzialania pamietam jak na poczatku wchodzilem tu typowac podawalem to co moze byc i wychodzilo uwazam ze jak dobrze sa odczytane liczby to powinny pasc i lap nie mieszaja przy tym pomimo 500 wyslanych takich samamych zakladow i lap przy tym nie mieszaja a to nie jest ani lotto ani multi ze wygrane sa duze albo ze wygrane zaleza od ilosci trafnych kuponow bo stawka jest stala jak by ludzie nie byli pewnych liczb i nie bylo pewniakow to by nie grali na kilka kuponow i za kilkunastokrotna stawke
10,12,15,27,65,66,71,76,78,24, 1,10,12,28,65,66,68,55,78,2,
1,15,27,65,66,68,73,76,77,28,
1,15,27,65,66,68,73,76,77,28,
Miisiek...ja Ciebie nie rozumiem...co Ty ode mnie chcesz
raz moje typowanie Ci nie odpowiada,za chwile chcesz to typowanie.
Trudny człowiek z Ciebie
raz moje typowanie Ci nie odpowiada,za chwile chcesz to typowanie.
Trudny człowiek z Ciebie
Trzeba raz na zawsze sobie powiedzieć nie ma pewnych liczb są tylko przypadki
ja ci nie daje zadnych wskazowek popostu mowie o zachlannosci glupocie i nie wiem czym jeszcze ja nie wiem jak komus mozna zalowac numerow ;x co do ktorych i tak sie nie ma pewnosci ze wejda wszystkie
Nie podaję..ciekawe u bukmachera , na czacie tez..jak jest dobra atmosfera .
6/6 byla do wzięcia..weszła cala.
ulala mnie tez ..potepia , nie martw się .
6/6 byla do wzięcia..weszła cala.
ulala mnie tez ..potepia , nie martw się .