Wpisy 1 664 963 – 1 665 062
15 sierpnia 2013 13:31 → 15 sierpnia 2013 13:53, 100 wpisów
na stacjach można na luzaku zagrac i tak też poczyniłem 7 melonów piechotą nie chodzi
Fiolka.. .
.......................................
.......................................
Ula dzień jak kazdy inny tylko w święta i niedzielę chodzę do kościoła
Basia czy Ty czytasz to co ja??
zobacz jak w świeta nasz koleżanka ...miedzy wierszami razem z Fiolka nasmiewaja sie ze mnie i mojej córki WSTYD PANIE!!!!!!
zobacz jak w świeta nasz koleżanka ...miedzy wierszami razem z Fiolka nasmiewaja sie ze mnie i mojej córki WSTYD PANIE!!!!!!
ulka..nie pochlebiaj sobie.O Tobie nikt nie pisze bo nie ma za bardzo o kim.Może byś chciała ale niestety nie o Ciebie tu chodzi
lila....z jakiego to było filmu bo zapomniałamprzebaaacz miiii brunhildooooo
to ty od nas się odpierdziel i nie szukaj zadymy bo znajdziesz.Z toba nie chcemy mieć nic wspólnego.
Ula nie widze żadnych podtekstów dziewczyny moją tam swoje to piszą do siebie
fifi...najgorzej jak się komuś wydaje no ale ona wie jak zwykle lepiej o co nam chodzi niż my
ulka bujaj się i nie nakręcaj niepotrzebnie bo twoja osóbka nas nie interesuje a o filmach sobie możemy popisać i uj ci do tego.
Ula daj spokój dziewczyny żartują pomiędzy sobą tak często nawet jak ciebie nie ma na czacie
basia..ulka szuka dziury w całym.Mysli że jest tak interesująca że wszyscy zawsze piszą tylko o niej.A tu zonk
lila....czyli tak...nie używać słów: węgorz, cukier, wodorosty, brunhilda, hermrnegilda
fifi...a co do cukru to dzisiaj wyciagałam z szafki szklanke i całe kilo się rozsypało
hartge.....no właśnie u wujka szukałem.....i ciężko strasznie...
lali...nie .....na razie ...ale na pewno odpisze....ale wiesz....kusi zobaczyć
kepalah..na pewno odpisze To dziwne bo mi jak dostałam odrazu się otworzyło
lali....może masz na kompie program którego on potrzebuje....exel....pewnie ale nie jestem pewny
rr leniu urlop masz a mnie na myśl że wracam w poniedzialek głowa boli
kepalah...a ja nie wiem co tam w nim mam bo się na tym nie znamNiech Ci wysle fotę tego może będzie najlepiej