Wpisy 1 664 292 – 1 664 391
14 sierpnia 2013 21:24 → 14 sierpnia 2013 21:50, 100 wpisów
Lilus..ja wcale sie nie smieje..wiesz co mialam z mlodym..lezymy w sypialni..aa tu nagle jakies nogi czarne wlochate wylaza....mlody mowi..mamo widzisz to co ja..aa ja tylko..uhu..nagle wrzask..aa Karol wpadl..wzial strzelbe..ii z papierow robilismy naboje z mlodym..aa On walil po scianie..pajeczysko ucieklo gdzies..aa mysmy do rana nie spali..to bylo jak z "orroru"..oj mowie Ci..
ulexxa...może sąsiadowi ptasznik nawiał Ja się pająków nie boję ani myszy tylko obrzydza mnie to dziadostwo i nie zabijam pająków tylko wywalam za okno
kilka lat temu w domu pierwszy raz w życiu widziałam tak wielkiego pająka, że nawet meserszmitek miał w oczach śmierć
fifi..tak jak ja ostatnio na głowie świerszcza karwa,już zawał miałam prawieJeszcze Jarek jak go wywalał za okno to mu chyba nóżkie złamał
Lilus..pajakow..szerszeni..ojej wszelkiego radzaju duzych owadow..mam lek..
lila...trza było mu gipsik założyć, dobrze że widelcem go nie dziabłaś
witajcie co niektórych dawno nie widziałam...
Fioli..nio ii supcio..bo bylabys wielka jak wieza..ale jeszcze wyzsza..
fifi..widelcem to dziabam karwa tylko ludzija chyba szybciej krzywdę zrobiłabym człowiekowi niż zwierzęciu a juz takiemu co sie znęca nad zwierzakiem to bym zapierdoliła
tylko dlatego ze jestem na zwolnieniu to moge tu zaglądac...bo inaczej to ho ho nie wiem kiedy bym się odezwała...
witajcie witajcie ulexa fiolcia lilcia basia i wszyscy których ominełam!!!
Lilus jak szkraby ile już mają?
Lilus no to ju chopy ze ho ho tylko patrzec jak będą biegac...
kszzzzz kszzzzz ?
fifi ? to działa na te france komarzyce ? qrcze - całe życie robak się uczy ... I oczywiście
lila ulexxa
fifi ? to działa na te france komarzyce ? qrcze - całe życie robak się uczy ... I oczywiście
lila ulexxa
Lilcia a mamusia sie wysypia???
Lilcia nie będziesz wiedziała kiedy to minie...
Lilus..Fioli..martwie sie oo moja Flore..Jakis guz z boku na brzuszku jej sie zrobil..musze do lekarza z nia pojsc..ojej ona juz skonczyla 14 lat..
Lilus no tak już mamy wszystkie niestety...
ulexxa....mój też ma takiego malutkiego.To tłuszczak jakiś podobnonie martw się na zapas.
aha
a co One wtedy robią? bzzzzzz, bzzzzyyy, czy ałłłłłaaaaa ?
a co One wtedy robią? bzzzzzz, bzzzzyyy, czy ałłłłłaaaaa ?
isla...ale nie narzekam,już się przyzwyczaiłam i nie zamieniłabym tych chwil na nic
Lilcia rozumiem cie!!!
ojej tak sie martwie troche..bo lize tam..robie jej woda utleniona..az sie boje isc do lekarza aby nie uslyszec zlej diagnozy..
krzys...zależy jakie numerki wylosuje, ostatni jak wyciągnęłam to dała 8/10
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
03,08,12,16,20,23,27,33,35,36,42,45,52,53,65,68,69,73,74,80
Plusem jest liczba: 68
03,08,12,16,20,23,27,33,35,36,42,45,52,53,65,68,69,73,74,80
Plusem jest liczba: 68
Użytkownik bak69 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
gruba dzisiaj puszczała mi kuponya jak jest ona to nic nie wchodzi
Użytkownik multipasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 26, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,10,20,49
Wylosowany Joker to: 26, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,10,20,49
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 1,3,7,10,11,13,16,17,19,20,22,23