Wpisy 1 663 484 – 1 663 583
14 sierpnia 2013 09:32 → 14 sierpnia 2013 11:29, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Wrocław wygrał 136 919,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Darłowo wygrał 136 919,40 zł w grze Mini Lotto
Dzień Dobry ferajno
Czy wszyscy pracujący w ten piękny dzień też mają taki trochę seksualny stosunek do pracy pod hasłem jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce
Czy wszyscy pracujący w ten piękny dzień też mają taki trochę seksualny stosunek do pracy pod hasłem jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce
medea piękny, ale wietrzny
tris
tris
trzeba dzisiaj wszystko puścić
i pewnie słaba pula w lotto będzie przez to.
xelom
xelom
a jakbyś chciał zagrać w MM tylko na jutro na 21.40 to pewnie nie ma takiej opcji
mini dupa
ja 1/5 klątwa 2/5 złamana
tris mogę Ci maszynkę pożyczyć
wytnij sobie 80 kulek MM
Medusia
Medusia..czy Ryba z Rybą ma szanse na udany związek?
Emeryt
Alibabajak ten sam gatunek to chyba tak
no właśnie ostatnio mam wątpliwości
Ali, Ty sobie nie bierz aż tak do serca tych horoskopów
nie, nie biorę..szukam podpowiedzi, wskazówek..
medea76
wszystkie cyfry i liczby te z horoskopów
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-89380&sgmt1=1&sgmt2=1005
nie gram w gry losowe, ale przy symulacji to góra 1 trafny !!!
z tych horoskopowych na dany dzień
wszystkie cyfry i liczby te z horoskopów
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-89380&sgmt1=1&sgmt2=1005
nie gram w gry losowe, ale przy symulacji to góra 1 trafny !!!
z tych horoskopowych na dany dzień
Alibaba akurat ten znak gwarantuje stałość w uczuciach i dobre porozumienie czyli nieźle. Problem w tym, że Rybki to wg astrologów uczuciowi i wrażliwi marzyciele no i zderzenie dwóch takich natur z szarą rzeczywistością może być bolesne
emeryt
znam i od czasu do czasu gram tymi liczbami. Nie wiem jak oni to ustalają, ale od czasu do czasu nawet 5/6 da się trafić
znam i od czasu do czasu gram tymi liczbami. Nie wiem jak oni to ustalają, ale od czasu do czasu nawet 5/6 da się trafić
oj, boli..żebyś wiedziała..mam wrażenie..że porozumiewamy się w różnym języku, ot co
no byle nie 6/6 w lotto z tego horoskopu, bo będzie pewnie do podziału na kilka tysięcy osób
Alibaba jak Cię te sprawy interesują to sprawdź jeszcze wasze ascendenty oraz położenie księzyca w momencie urodzin bo one wpływają wg astrologów na naszą osobowość modyfikując cechy podarowane przez nasz "podstawowy" znak. Ja na ten przykład mam Księżyc w ponurym, wrednym Skorpionie co całkowicie zmienia wg astrologii cechy Bliźniąt w sprawach uczuciowych. No i u mnie rzeczywiście przypisywane temu układowi cechy występują
Monet
monet
rafalski i emeryt
Rzeczywiście 5/6 z liczb z tej strony to było mm, ale kilka razy trójkę albo czwórkę w mini i lotto można było zgarnąć pod warunkiem wybrania tego znaku co trzeba
rafalski i emeryt
Rzeczywiście 5/6 z liczb z tej strony to było mm, ale kilka razy trójkę albo czwórkę w mini i lotto można było zgarnąć pod warunkiem wybrania tego znaku co trzeba
medi to znaczy niekoniecznie swojego....
Monecik
rafalski38
pod warunkiem, że te kilka tysięcy wierzy czy bawi się w horoskopy
pod warunkiem, że te kilka tysięcy wierzy czy bawi się w horoskopy
mam wrażenie, że ten horoskop to wynalazek TS " Może się zdarzyć, że dzięki przepowiedzianym numerom dojdzie do wygranej w wielu losowaniach gry. Jeśli zwyciężysz nie przestawaj grać i spróbuj zagrać szczęśliwe numery w inne dni tygodnia!"
I gdyby nie to że o 14 do studia lotto wtoczy się łysawka to taki zestaw - 1,11,21,14,15,53,57 wszedłby w komplecie.
Monet no ja też na to stawiałam, ale zagrałam tylko sportowo jeden zakład z częścią tych numerów oraz moją ukochaną 5/5 co to powinna a nie chce cholera wleźć hurtem
to o 14 nie ma co graćpas....
a jak Wieleba losował, to jakie było tu do niego nastawienie, pamiętacie...
Monet.
Już dzisiaj dla Ciebie zostawiłam,ale co mi tam
daję jeszcze raz.
Już dzisiaj dla Ciebie zostawiłam,ale co mi tam
daję jeszcze raz.
emeriti
Medea
Rafalski
Rafalski
Wieleba wydurniał się podczas losowań
A przy łysym losowania durnieją.
A przy łysym losowania durnieją.
Monet
co prawda nie grałem wtedy, ale na losowania czekałem jak na ulubiony serial komediowy
rafalski ta strona z tego co czytałam to najwiecej wspólnego ma z włoskimi loteriami, które mają niekiedy po ponad 100-200 lat. Włosi lubią przesądy w tym zakresie w końcu to oni wynaleźli La Smorfię . Potrafią z tego, że kot im drogę przebiegł a teściowa zupę przesoliła liczby przy pomocy owego "sennika" liczby wykombinować. A stąd już krok by zrobić stronę z liczbami dla znaków zodiaku bo te są popularne w całej Europie . O tym, że coś w tej informacji jest świadczy "kalkulator" liczb na tej stronie który po opisaniu snu, zdarzenia, pytania wyrzuca nam liczby do gry z zakresu do 90 liczb a taki jest w włoskich najstarszych loteriach
rafalski wlaśnie moje córki ostatnio powiedzialy ze juz wolaly wielebe niz Conrado bo wieleba sie wydurnial i bło wesolo
Wielebafajny pozytywny gość
medi, czyli włoska mafia łapę trzyma na tym a nie Ts
medi, czyli włoska mafia łapę trzyma na tym a nie Ts
@ 1663541. rafalski38 2013-08-14 (10:50) 13 dzielnica
pamiętamy, i kretyńskie zachowanie - leżą jeszcze na youtubie - "kroki kangura", czy inne przygłupiaste teksty ... Zachowanie wymyślone przez mądrych chłoptasi 30-35 lat z biura marketingu dla - no właśnie dla kogo ?
Bo przecież nie robił tego sam z siebie
no i popłynął - samo życie - a kto powinien płynąć za nietrafione decyzje ? samo życie...
a pamiętasz, jak wyglądała p Agata Jasińska - jeszcze dwa lata temu ? o kim pisało się faraonka ?
pamiętamy, i kretyńskie zachowanie - leżą jeszcze na youtubie - "kroki kangura", czy inne przygłupiaste teksty ... Zachowanie wymyślone przez mądrych chłoptasi 30-35 lat z biura marketingu dla - no właśnie dla kogo ?
Bo przecież nie robił tego sam z siebie
no i popłynął - samo życie - a kto powinien płynąć za nietrafione decyzje ? samo życie...
a pamiętasz, jak wyglądała p Agata Jasińska - jeszcze dwa lata temu ? o kim pisało się faraonka ?
Cześć w zakładzie Mini Lotto miałem 0/5 a typując w Lotto 3/12, Lotto Plus 4/12 a Mini Lotto 3/12 aktualnie 127 punktów a wy co trafiliście ?
ale trzeba dodać zachował się, jak gość z jajami, nie piska i nie użala się, jak prawie przyspawany do stołka Rychu Zielony Krawat
Robalo nie pamiętam, ale coś w tym jest-robimy co każą, ubieramy się jak każą bo płacą. Tyle, że nie każdy z nas potrafi być zabawny, on potrafi...
zabawny ? daj spokój
Lotto - losowanie czy pajacowanie
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs
Lotto - losowanie czy pajacowanie
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs
Obstawiam że wygramy dzisiaj a wy jak stawiacie ? Wczoraj oglądałem naszych młodzieżowców i nawet ładnie zagrali ale pierwszą połowę. Najlepiej dziadek mój powiedział żebym tak ja też grał jak oni. Ale to chyba za późno co ?
a teraz obejrzyj losowanie w takim lotto de
to cywilizacyjna różnica światów
to cywilizacyjna różnica światów
no dobra, zabawny inaczej...
robal, krzysztof_c
robal no to było przynajmniej zaskakujące w odróżnieniu od obecnych drętwych gadek. Pamiętam skradającego sie kangura i pierwsze durnowate skojarzenie, że chłopa pogięło do szczętu bo kangur nie ma szans by się skradać z uwagi na swoją budowę anatomiczną
robal no to było przynajmniej zaskakujące w odróżnieniu od obecnych drętwych gadek. Pamiętam skradającego sie kangura i pierwsze durnowate skojarzenie, że chłopa pogięło do szczętu bo kangur nie ma szans by się skradać z uwagi na swoją budowę anatomiczną
te kocie ruchy
tak obecne gadki są żenujące, gdyby nie to, że losowane są inne kulki to miałbym wrażenie, że oglądam codziennie to samo losowanie
rafalski38
ja się nie upieram - to nie tak, że to ja muszę mieć rację - możesz mieć jakąś 'sympatię', coś Ci lepiej wylosował...
Mi chodzi tylko o Jego sposób 'bycia' w studio - traktowanie grających, jak kompletnych kretynów - a w końcu, co jest ważniejsze ? losowanie czy jakiś dodatek - pani, pan wyczytujący 'szczęśliwe numerki' ? A wiesz, że u niektórych operatorów gier - nie ma wcale prowadzących ?
ja się nie upieram - to nie tak, że to ja muszę mieć rację - możesz mieć jakąś 'sympatię', coś Ci lepiej wylosował...
Mi chodzi tylko o Jego sposób 'bycia' w studio - traktowanie grających, jak kompletnych kretynów - a w końcu, co jest ważniejsze ? losowanie czy jakiś dodatek - pani, pan wyczytujący 'szczęśliwe numerki' ? A wiesz, że u niektórych operatorów gier - nie ma wcale prowadzących ?
a teraz te załogi 'lottoteam' - zapintalanie na wysokich obrotach i NIE powtarzanie liczb - to już kompletna kpina
oj Robal czasem dodatek też ważny, jak pannica piękna to przyciąga grających
fakt, wydłużyli czas losowania i co z tego, lepiej jakiegoś durnego gościa pokazać w studio niż numerki powtórzyć
tak jak niedawno ten jeden pajac-gość(nie pamiętam nazwiska) co niby pukona sprawdzał w studio
rafalski38
no tak - piękna
wygoogluj Miriam Pabom - dlaczego Ona prowadzi - TU rozumiem ...
... i blisko połowa z grających woli zapewne facetów
no tak - piękna
wygoogluj Miriam Pabom - dlaczego Ona prowadzi - TU rozumiem ...
... i blisko połowa z grających woli zapewne facetów
Robal o niej myślałem
tris ogolony....wstaw skana
raf,nie pokazuje się bo jeszcze mnie ktoś rozpozna/znajdzie i będe musiał płacić
Robal jeżeli myślisz że ta połowa woli facetów (chodzi Ci zapewne o kobiety) to nie tak do końca.....laski czasem lubią jakąś prowadzącą skomentować
Dzień dobry....
pozwolę sobie....
wiecie... mp to swego rodzaju "badanie" opinii publicznej? TS....frontem do klienta i na podstawie tutejszych dyskusji i zachowań proponuje takie a nie inne "szoł"
Jednym słowem....jak się pokazujemy tu, tak mamy tam....
pozwolę sobie....
wiecie... mp to swego rodzaju "badanie" opinii publicznej? TS....frontem do klienta i na podstawie tutejszych dyskusji i zachowań proponuje takie a nie inne "szoł"
Jednym słowem....jak się pokazujemy tu, tak mamy tam....
piękna
no tak - nie ma to jak - pojechać po nieogolonych szkitkach , anoreksji, kolorze szmatki i wąsie pod nosem...
miało byś spotkanie jeszcze jedno z Maćkiem P. i jakoś do tego nie doszło do tego co mnie nie dziwi
pięknaja
to Ty dziś onlajnik ? hoho
aha - więc twierdzisz że mają badanie gratis ? no dobra
to ja już zawczasu "mówię" -
o c a l a ł
tylko za niewiele zeta /znajdując czynną budę /
będzie jutro można wygrać nawet ...
to Ty dziś onlajnik ? hoho
aha - więc twierdzisz że mają badanie gratis ? no dobra
to ja już zawczasu "mówię" -
o c a l a ł
tylko za niewiele zeta /znajdując czynną budę /
będzie jutro można wygrać nawet ...
Rafał....
A spotkanie z p.Maćkiem?
Noooo ja się nie dziwię, że kolejnego nie będzie.
Wystarczy poczytać zadawane pytania przy poprzednim spotkaniu....
Jedne zbyt trafne, za trudne
inne - aż żal...
A spotkanie z p.Maćkiem?
Noooo ja się nie dziwię, że kolejnego nie będzie.
Wystarczy poczytać zadawane pytania przy poprzednim spotkaniu....
Jedne zbyt trafne, za trudne
inne - aż żal...
Dobra....dobra kolego Robi....
NIE wszystko z tych badań biorą serio
Ale sam zobacz jak wiele - biorą baaaardzo poważnie
NIE wszystko z tych badań biorą serio
Ale sam zobacz jak wiele - biorą baaaardzo poważnie
te pytania są tu gdzieś na forum....