Wpisy 1 662 555 – 1 662 654
13 sierpnia 2013 16:54 → 13 sierpnia 2013 17:37, 100 wpisów
jocia..nie dziwi mnie to bo ostatnio nic nie wygrywam,na wysłanym juz kuponie mam 19 i 65
gaja..ja nie przesadzam.. nie mam takiego programu..który daje np. 90%,ze jakas liczba wejdzie lub nie..ja nie wiem tego..typuje tylko to co najmocniej wychodzi, lub widzę
jak podaję,ze jakas wejdzie na 99,9 % ..to znaczy,zer mi mocno wychodzi
jocia ale wziąwszy pod uwage ze masz sukcesy w typowaniu to pewnie bedzie jak Ty obstawiasz...
gaju..ale nie zawsze wychodzi.. wczoraj cienizna..dzisiaj na zero.. wychodzi mi ..okresowo.. jak nie mieszają ...i zapomną o tym,ze trzeba dbac o losowość
jocia....chcę Ci podziękować ostatnio weszłam na mp z braku pomysłu na cyferki wysłałam Twoją szóstke i trafiłam 6/6
ja również ..i graj swoimi głównie , podpierac sie ( krasć wg. drapkowej nomenklatury) tez mozesz..
nicola , wiesz, ze zapomniałam ja skreslić ..jako 6/6 ..wsadziłam do 10/10 i 6/10.. reszte rozmyłam w profilu
w zeszły wtorek na losowaniu o 21:40 były takie liczby:1,5,20,22,24,32,34,35,36,39,42,45,47,57,58,60,66,71,73,76
nicolla nasza Polonia niestety spada do nizszej ligii ale Emilowi pięknie idzie..
jocia...zawsze gram swoimi ale przed porodem mam zaćmę do cyferek
Nicolla, gratulki
nicola..bardzo sie siesze,ze sie nie zmarnowała i dzieki za zaufanie ..Ty jedna napisalas,ze ja wyslałaś
Jocia, brawo za typy
gaja....skoro klub szuka oszczędności i henkoka z meczu wycofuje no cóż a Emil zgarnie wszystko
Nicola,to tym bardziej sie cieszę...bo kasiorka sie Tobie przyda dla potomka
nicolatak mnie postrzegasz Napisałam wyrażnie na czacie,ze dla WAs
sara ok..bez 35-53
memelku dzieki..ale po 8/10 mialam 7/8 i 6/8 i drobniejsze , chyba.. byłes na melinie w tym czasie
memelku dzieki..ale po 8/10 mialam 7/8 i 6/8 i drobniejsze , chyba.. byłes na melinie w tym czasie
gonzaga
Nicola Witaj
Ty jesteś Matka -polka
wiesz co to macierzyństwo...ile czasu pochłania
Ty jesteś Matka -polka
wiesz co to macierzyństwo...ile czasu pochłania
Ulala
nicolla..wiem wiem
mając dzieci nie ma sie czasu na głupoty
i za to
mając dzieci nie ma sie czasu na głupoty
i za to