Wpisy 1 662 382 – 1 662 481
13 sierpnia 2013 14:23 → 13 sierpnia 2013 15:40, 100 wpisów
Multi.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 370 000 zł
fiolka
lila
zuza8
ulala
medea76
lila
zuza8
ulala
medea76
Cześć ja mam na dzisiaj zakład Mini Lotto trochę na chybił trafił bo skreślałem nie patrząc na liczby. Chcecie żebym je podał ? A wy na jakie gry macie zakłady ?
multi multi idę tam, może wieczorkiem coś wpadnie, albo się upiję
emerytka46
robal36
misiek
anzu
drapek
robal36
misiek
anzu
drapek
fiolka wczoraj miałaś 8/10
fiolka to gratuluję
fiola 8/10 miałaś? widać ostatnio paskowicze mają farta
anzu, mm+
anzu, mm+
fiolka ja już tak miałem 3 razy w jeden raz z plusem
ula lekka burza gdzieś do cibie chyba zaglądnie- u mnie przeszła bockiem
pamietajcie ze jak Ula widzi 3 dni 57 to ze bedzie 3 dni 54 hahahah
drapek...burza z gradem nawet w tej chwili jest..ale deszcz potrzebny bardzo
multi......no nie zawsze się tak trafia, teraz pewnie dłłłłługo będzie posucha, po prostu na swoje liczby trafiłam
fiolka nie pytam czy zagrałaś z plusem ale czy miałaś liczbę plus w zestawie
multi...nie, ale przeczucie miałam, że jakiś tasiemczyk wyskoczy
fiolka ja już tak trzy razy mówiłem żeby chociaż ta jedna liczba chciała wejść by było 9/10 i do skarbca
fiolka ja zawsze mówię 8/10 jako liczby to jest bardzo duże trafienie ale 520 złotych to jest mało
fiolka no wiesz jedna to się lepiej słyszy niż dwie
Dzisiaj zakrecona jestem ździebko.. 4/8,4/9,5/10 trzy załady..bez kosza
A teraz spadam ..
Wygranym
emerytko
A teraz spadam ..
Wygranym
emerytko
fiolka to jeszcze raz gratuluję i wieczorem życzę najmniej 8/10 a docelowo 10/10 z plusem cześć
u mnie 6/10
ulala
jocia
multi multi
alfabet
jocia
wojtas198721002
jocia
wojtas198721002
wojtas198721002 gratuluję
szkoda,że 7/10 nie wlazło,ale trudno
alfabet i jak postępy w grze
wojtas a na wieczór powtórka czy inny zakład
multi-trochę pozmieniam
wojtas a to był zakład na chybił trafił
multi-na swoje liczby grałem
alfabet pytałeś mnie kiedyś czy długa terminowość losowań danym zakładem to jest także jakiś mój sposób wygrywania
odpowiadam tak jest to także mój sposób na wygraną
odpowiadam tak jest to także mój sposób na wygraną
wojtas ok
multi multi plus: no właśnie, nieraz warto ciągnąć. Jakieś ostatnie osiągnięcie w tej dziedzinie?
alfabet ostatnio trochę słabo chociaż 27 lipca o 14:00 miałem 6/10 a tak to jeżeli chodzi o ten rok to miałem takie wygrane 7/10, 7/10 z plusem, 8,10 z plusem oraz w lotto (dużym lotku) 2 x 4/6
multi: ba! to gratuluję. A dużo przeciętnie wydajesz dziennie na lotto?
alfabet czyli coś tam zawsze jest ale wiadomo nawet na najlepszym sposobie gry nie zawsze się wygrywa teraz poluję na 9/10
alfabet tylko multi multi plus na jeden zakład ale systematycznie czyli codziennie
multi: ambitnie; wszystkiego najlepszego w tym zamiarze! /a odpowiesz ile mniej więcej musisz wydać?/
alfabet 10 złotych dziennie i ani grosza więcej wiem że pewnie ktoś by powiedział że to trochę się uzbiera ale przecież się nieraz wygrywa i kiedyś przeliczyłem grając sposobem jednego zakładu nie można tyle przegrać ile można wygrać
alfabet moje zdanie jest takie trzeba grać aby dać szczęściu szanse ale nie można grać nałogowo czyli nie 30 zakładami a jednym bo jak się ma wygrać to się wygra
panoramix
jocia
alfabet tobie także wysokich wygranych
jocia jak tobie się podoba mój zakład15,25,29,40,43,44,45,57,58,79 czy będzie coś z tego
krzywy to także ryj... czasami
multi nie wiem .jeszcze .. zera obrobilam..40 możliwa ..ale 80 jest O.K...to tylko woje " widzenie "
multi nie wiem .jeszcze .. zera obrobilam..40 możliwa ..ale 80 jest O.K...to tylko woje " widzenie "
jocia ok
panoramix ..no cóż , nie spieram sie, bo myślę iz ten wniosek wypłynął z autopsji
oj.. moje widzenie*
oj.. moje widzenie*
dobra to ja także uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 21:40 cześć do poklikania.