Wpisy 166 214 – 166 313
22 września 2010 14:06 → 22 września 2010 16:16, 100 wpisów
znowu świnka wygrała 

wygrałem 2.50 bo nie grałem 

muszę to oblać 

11 zł - szok 

Dzięki Zelus za wyjaśnienia odnośnie keno,
i oczywiście gratulacje
i oczywiście gratulacje

myślałem że trójca pomoże ale też 

wirtualnie każdy z nas trafia 3-4/10, więc gdyby połączyć siły... ale próbowaliśmy z lunatyczką i kathy i 1 x wyszło nam 5/10, może trzeba grać w 5 osób -
wie
wie26,31 skreslam i jakie jeszcze proponujecie. jeszcze 4 cyferki poprosze
zgadza się
kur.... tak to jest jak powtórek pełno. Albo zabraknie 1 liczby do super 2zł wygranej, albo wszystko obok.
korn - nie tak szybko, trzeba postudiować mapę, posłuchać intuicji
grasz na powtórki losują zaledwie 3, nie grasz losują 8 do 10 powtórek i jak tu nie myśleć że to jest manipulacja
możemy umówić się tu powiedzmy ok. 17, może coś sklecimy, dziewczyny grają na stałe: 9,25,26,44
ładnie wchodziły 11-20 ale tylko przez jakiś czas
może wrócą
no dziś stosunkowo mało wygranych spójrzcie w tabele wygranych tylko ok 19 tyś 4/10
Polacy są bardzo pomysłowi ale na TS chyba jeszcze nikt sposobu nie wymyslił...
ja wczoraj mialem dwie trojki na jednym kuponie w mini lotto. kupon byl na dziesiec zakladow na chybil trafil. wygrana 76zl

no i ustalilem 9,18,26,31,59,61 bedzie cos z tego? experci? jest ktos taki?

dos tego dzisiaj maja byc moje liczby bo inaczej dam w
dla Totalizatora bedzie druga

dla Totalizatora bedzie druga

Ogladałem teraz wygrane w Multi z 14godz.Coraz ciekawiej,ani jedna wygrana, nawet 6/6.No a 4/10 już zeszło ponizej 20000 wygranych ,to chyba niechlubny rekord.
albo TS zmieni swoje postepowanie albo zmawiamy sie ze wszystkimi graczami w kraju i nie gramy jeden dzień w nic
jasnowidz pilnie poszukiwany
pozostaje tylko 

ktoś musiał tak ładnie wytypować,a ktoś powiedzmy 4/5 ale na mnie też nie długo przyjdzie czas pozdrawiam
Obawiam się,że znów przegram na wieczór,bo nadmuchają na kulki z numerami niekorzystnymi dla mnie

Ośmiornico,jasnowidz wytypował na 1400,6z10 to teraz chyba będzie gorzej

osmiornica potrzebuje pewniaka na lotto i mini chodzi mi o liczb ejaka bedzie najmniejsza z wyosowanych w lotto i mini.
korn jak ze stawką to chyba nic z tego choć życze Ci żebyś wygrał chociaż te 5/6
hmmm
wogóle nie myślałem jeszcze o lotto i mini , na 12 liczb łatwo się typuje, gorzej na 6 i na 5
zaraz rzucę okiem
no więc tak ja osobiście jutro stawiam na liczbę 8 korci też mnie liczba 1
zagrałbym na 3 ale to jest tylko moja sugestia
co losowanie trafiam 6 w lotto i 5 w mini bo mam rozpisane system pełny w lotto i mini tylko o to chodzi ze nie wiem który katalog będzie trafiony który arkusz i który wiersz. tylko 3 typy i jest szóstka.

kochani powiem wam jedno, nie wierzcie w zadne tam opowiesci typu pewniaki czy jakies rozpisy. to bujdy na resorach, nie ma takiego czegos, wszystkie gry lotto to gra losowa, wystarczy tylko popatrzec w tabele prawdopodobienstwa danej gry. no normalne ze tylko paru wygrywa wielkie pieniadze na miliony osob to czysta matematyka
damian 

w mini może 5
166270. status dotam 2010-09-22 (15:07)home Jastrzębie Zdrój
Ogladałem teraz wygrane w Multi z 14godz.Coraz ciekawiej,ani jedna wygrana, nawet 6/6.No a 4/10 już zeszło ponizej 20000 wygranych ,to chyba niechlubny rekord.
---------------------------------------------------------------
a może to wynika z tego, że mało ludzi gra!!
Jeszcze 13-go o godz 14, było wg Pasko zawartych 775 020 zakładów, a dziś tylko 275 tys.
Różnica 500 tys zakładów (pół miliona)jest powalająca.....
czy ludzie nagle poszli po rozum do głowy i przestali grać

---------------------------------------------------------------
a może to wynika z tego, że mało ludzi gra!!
Jeszcze 13-go o godz 14, było wg Pasko zawartych 775 020 zakładów, a dziś tylko 275 tys.
Różnica 500 tys zakładów (pół miliona)jest powalająca.....
czy ludzie nagle poszli po rozum do głowy i przestali grać

ja uparłem się na liczby 6 i 7 to jest ostatnia parka sumy 13 w lotto i czekam aż wypadnie. Może jutro się uda.
wyniku losowań nie da się przewidzieć dlatego ludzie wygrywają na chybił-trafił można tylko zgadywać co padnie i taka jest prawda co zrobić
kochani nie ma to znaczenia. czasem w mini lotto jest wyslane kolo miliona zakladow a nie ma piatki a czasem mniej niz 800tysiecy i jest piatka albo nawet dwie. to czysty przypadek , zalezy duzo jakie liczby ludzie kresla i czy dany wylosowany uklad 5 liczb ktos ma na kuponie , tak samo jest z lotto
tak samo z lotto. dlaczego sa czesto kumulacje?? to bardzo proste. trafienie 6 jest jak jeden do 14milionow. zakladow bez kumulacji zostaje zawarte ok 2milionow czyli szansa ze padnie 6 jest jak jeden do 7 w calym kraju, wiec duze prawdopodobienstwo ze 6 nie bedzie, nawet jak by bylo wyslane 14 milionow zakladow co najwiecej widzialem 10 milionow przy wielkiej kumulacji to 6 tez moze nie byc dlatego ze wiele ukladow liczb wyslanych sie powtarza a uklad wylosowany moze nie wystapic w calej polsce nawet przy 14 milionach zakladow
no tak to jest niestety. lotto to gra dla milionow ludzi gdzie caly kraj sie zrzuca a jeden wygywa lub dwoch. trafienie 6 porownalbym z okresleniem ,ze to jest tak jak by zlapac pana boga za nogi. pozdrawiam ale warto probowac mimo tak drastycznej prawdy o prawdopodobienstwu, byc moze wlasnie szczesliwy uklad 6liczb bedziesz miec wlasnie ty na kuponie

może być zawarty jeden zakład i trafiona 6/6
wszystkie kombinacje w DL wypadną za ok. 80 tys lat
o ile się nie powtórzą

i dobre liczby