Wpisy 1 660 921 – 1 661 020
12 sierpnia 2013 12:31 → 12 sierpnia 2013 13:27, 100 wpisów
chyba ze bysmy ci sfalszowali wybory moze bys sie dostal na stolek
to jest ok tris
to by bana dostal za nietrzezwosc
juz dzwonią z roboty, czy wracam.....po roku ja pindolę
Lila
To mięso to broń biologiczna jak koce z ospą dla Indian W końcu niedługo Rosjanie będą święcić wygnanie Polaków z Kremla więc podpicie nacjonalistycznego bębenka w postaci wrażych zamiarów lackich niektórym będzie bardzo na rękę
To mięso to broń biologiczna jak koce z ospą dla Indian W końcu niedługo Rosjanie będą święcić wygnanie Polaków z Kremla więc podpicie nacjonalistycznego bębenka w postaci wrażych zamiarów lackich niektórym będzie bardzo na rękę
ta, albo wypowiedzenie na biurku czeka
Witam wszystkich. Jeśli chodzi o dobre wędliny to zapraszam do mojej miejscowości , w tutejszym GS -ie robią bardzo dobre wędliny bez konserwantów i bez wody
teraz roba tanim kosztem wedliny nikt sie nie przejmuje ze ludzi truja
mirnam że w gs to masz rację ale u nas już gs nie istnieją ja w gs pracowałam
Lili tak, za mamuśkę robiłem
raf a to ty tak głośno o tym macierzyństwie na rok krzyczałeś pod sejmem
tesa częściowo wiemy, bo teraz skład piszą....E...E...E...i dodatek mięsa....
medi niestety wychowawczy za fri, tacierzyńskiego tylko 2 tygodnie miałem....
tris tak ja, ten w rudej peruce najgłośniejszy pod oknem Tuska
mirnam..trochę mam daleko do Ciebie po kiełbaskęBędzie jakieś 500km
tesa...tam gdzie ja jeżdżę jestI jestem przy wyrobach.Biała to jest biała a nie różowe ś***o nawalone saletrą
Lili kup mikroszkop i sama zbadasz
Lili....czemu nie
tesa...te kupne teraz to poleżą w lodówce ze 2 dni i ci na 3 dzień drzwi otwierają .Szynka Cię wita po pracy
ale nie będziesz się śmiała z mojego......mikroskopu
po 3 dniach to jak weźmiesz wędlinę do ręki, to odkleić nie idzie
może i niewielki, ale dla dzieci to raczej nie....chyba, że do robienia
rafalski..ostatnio ze znanej firmy S była folia w kiełbasie.Ale wstyd karwa
Lili a co Ty się spodziewałaś mięsa
a propos wędlin przypomniała mi się anegdota na temat ostatnich paróweczek Hrabiego z "Misia".
Kiedy scenografowi nie udało się zdobyć prawdziwych parówek w baranim jelicie a jedynie serdelową w plastikowej osłonce Bareja uznał, że niestety nie nadaje się ona do zdjęć. Kanałami oficjalnymi zdobyto zgodę na import kiszek baranich a następnie zmielono serdelową i nadziano nią owe kiszki. Niestety już po godzinie paróweczki zrobiły się gustownie zielone wskutek ówczesnych technik konserwowania serdelków No i gdyby nie okład z surowej cebuli neutralizującej środek wywołujący zielenienie nie mielibyśmy kilku kultowych scen w tej komedii
Kiedy scenografowi nie udało się zdobyć prawdziwych parówek w baranim jelicie a jedynie serdelową w plastikowej osłonce Bareja uznał, że niestety nie nadaje się ona do zdjęć. Kanałami oficjalnymi zdobyto zgodę na import kiszek baranich a następnie zmielono serdelową i nadziano nią owe kiszki. Niestety już po godzinie paróweczki zrobiły się gustownie zielone wskutek ówczesnych technik konserwowania serdelków No i gdyby nie okład z surowej cebuli neutralizującej środek wywołujący zielenienie nie mielibyśmy kilku kultowych scen w tej komedii
rafalski....ja tego nie kupowałam ale kobita zrobiła zdjęcie i im na FB wysłała.Zaraz kazali przejść na priv i podać numer serii.Ale lecą z ludźmi w uja
może to nie folia tylko kondom był.....
oby nie używany.....fuuuuuuu
kurde gówniarz mnie opluł
nabrał herbaty do japy i fontannę mi zrobił, a superniania nie pozwala lać w dupsko karwa
zaczyna sobie jechać ze mną jak z matką
Torsan chce mieć czwórkę, jak go ozylają z 4 stron świata, to mu się odechce
tesa 2 lata i 3 mies.
tesa 2 lata i 3 mies.
uff...dobrze, że komp nie oberwał
tak 2 latka strzeliły to się zaczęło.....
tak 2 latka strzeliły to się zaczęło.....
rafalski to mu oddaj będzie miał na co zwalić jak mu coś w życiu nie wyjdzie. Bo przecież wiadomo, że wszystko to wina traumy wywołanej przez rodzica
medi czasem mnie korci...
on jest cwany, jak coś zbroi, to sam bierze pasa i się klepie po tyłku
na razie to siebie klepie, jak wyrośnie to starego będzie lał
tesa....
ale wczoraj 4/10 mi wytypował, jak sam grałem to nawet tego nie mogłem trafić
tris sam sobie zrób taka pociechę karwa cwaniaku
ula
ula lubię, przekomarzam się....ale tylko grzeczne
rafalski38 ..nie ma grzecznych dzieci..zazwyczaj to kochane urwiski
tylko tych imprez żal......
wypadów na miasto
wypadów na miasto