Wpisy 1 660 913 – 1 661 012
12 sierpnia 2013 12:25 → 12 sierpnia 2013 13:22, 100 wpisów
uka no niby racja, a już mu narobiłem smaka
A zagłosujecie na mnie ? Starczy mi polityk.
Tylko muszę do partii się zapisać.
no nie tylko nie tam
krzysztof..nom musisz.Oni tam już na Ciebie z otwartymi ramionami czekają
oni sami bija sie o stolek tam nie masz szans
chyba ze bysmy ci sfalszowali wybory moze bys sie dostal na stolek
to jest ok tris
to by bana dostal za nietrzezwosc
juz dzwonią z roboty, czy wracam.....po roku ja pindolę
Lila
To mięso to broń biologiczna jak koce z ospą dla Indian W końcu niedługo Rosjanie będą święcić wygnanie Polaków z Kremla więc podpicie nacjonalistycznego bębenka w postaci wrażych zamiarów lackich niektórym będzie bardzo na rękę
To mięso to broń biologiczna jak koce z ospą dla Indian W końcu niedługo Rosjanie będą święcić wygnanie Polaków z Kremla więc podpicie nacjonalistycznego bębenka w postaci wrażych zamiarów lackich niektórym będzie bardzo na rękę
ta, albo wypowiedzenie na biurku czeka
Witam wszystkich. Jeśli chodzi o dobre wędliny to zapraszam do mojej miejscowości , w tutejszym GS -ie robią bardzo dobre wędliny bez konserwantów i bez wody
teraz roba tanim kosztem wedliny nikt sie nie przejmuje ze ludzi truja
mirnam że w gs to masz rację ale u nas już gs nie istnieją ja w gs pracowałam
Lili tak, za mamuśkę robiłem
raf a to ty tak głośno o tym macierzyństwie na rok krzyczałeś pod sejmem
tesa częściowo wiemy, bo teraz skład piszą....E...E...E...i dodatek mięsa....
medi niestety wychowawczy za fri, tacierzyńskiego tylko 2 tygodnie miałem....
tris tak ja, ten w rudej peruce najgłośniejszy pod oknem Tuska
mirnam..trochę mam daleko do Ciebie po kiełbaskęBędzie jakieś 500km
tesa...tam gdzie ja jeżdżę jestI jestem przy wyrobach.Biała to jest biała a nie różowe ś***o nawalone saletrą
Lili kup mikroszkop i sama zbadasz
Lili....czemu nie
tesa...te kupne teraz to poleżą w lodówce ze 2 dni i ci na 3 dzień drzwi otwierają .Szynka Cię wita po pracy
ale nie będziesz się śmiała z mojego......mikroskopu
po 3 dniach to jak weźmiesz wędlinę do ręki, to odkleić nie idzie
może i niewielki, ale dla dzieci to raczej nie....chyba, że do robienia
rafalski..ostatnio ze znanej firmy S była folia w kiełbasie.Ale wstyd karwa
Lili a co Ty się spodziewałaś mięsa
a propos wędlin przypomniała mi się anegdota na temat ostatnich paróweczek Hrabiego z "Misia".
Kiedy scenografowi nie udało się zdobyć prawdziwych parówek w baranim jelicie a jedynie serdelową w plastikowej osłonce Bareja uznał, że niestety nie nadaje się ona do zdjęć. Kanałami oficjalnymi zdobyto zgodę na import kiszek baranich a następnie zmielono serdelową i nadziano nią owe kiszki. Niestety już po godzinie paróweczki zrobiły się gustownie zielone wskutek ówczesnych technik konserwowania serdelków No i gdyby nie okład z surowej cebuli neutralizującej środek wywołujący zielenienie nie mielibyśmy kilku kultowych scen w tej komedii
Kiedy scenografowi nie udało się zdobyć prawdziwych parówek w baranim jelicie a jedynie serdelową w plastikowej osłonce Bareja uznał, że niestety nie nadaje się ona do zdjęć. Kanałami oficjalnymi zdobyto zgodę na import kiszek baranich a następnie zmielono serdelową i nadziano nią owe kiszki. Niestety już po godzinie paróweczki zrobiły się gustownie zielone wskutek ówczesnych technik konserwowania serdelków No i gdyby nie okład z surowej cebuli neutralizującej środek wywołujący zielenienie nie mielibyśmy kilku kultowych scen w tej komedii
rafalski....ja tego nie kupowałam ale kobita zrobiła zdjęcie i im na FB wysłała.Zaraz kazali przejść na priv i podać numer serii.Ale lecą z ludźmi w uja
może to nie folia tylko kondom był.....
oby nie używany.....fuuuuuuu
kurde gówniarz mnie opluł
nabrał herbaty do japy i fontannę mi zrobił, a superniania nie pozwala lać w dupsko karwa
zaczyna sobie jechać ze mną jak z matką
Torsan chce mieć czwórkę, jak go ozylają z 4 stron świata, to mu się odechce
tesa 2 lata i 3 mies.
tesa 2 lata i 3 mies.
uff...dobrze, że komp nie oberwał
tak 2 latka strzeliły to się zaczęło.....
tak 2 latka strzeliły to się zaczęło.....
rafalski to mu oddaj będzie miał na co zwalić jak mu coś w życiu nie wyjdzie. Bo przecież wiadomo, że wszystko to wina traumy wywołanej przez rodzica
medi czasem mnie korci...
on jest cwany, jak coś zbroi, to sam bierze pasa i się klepie po tyłku
na razie to siebie klepie, jak wyrośnie to starego będzie lał
tesa....
ale wczoraj 4/10 mi wytypował, jak sam grałem to nawet tego nie mogłem trafić
tris sam sobie zrób taka pociechę karwa cwaniaku