Wpisy 1 659 053 – 1 659 152
11 sierpnia 2013 10:46 → 11 sierpnia 2013 13:20, 100 wpisów
Xelom.. .
--------------------------------------
To jeszcze gorsze ustrojstwo, bo zamiast metalu zrobione jest z ....plastyku.. .
/ Metal zastąpiono kompozytami /.
--------------------------------------
To jeszcze gorsze ustrojstwo, bo zamiast metalu zrobione jest z ....plastyku.. .
/ Metal zastąpiono kompozytami /.
w.n dokładnie
jak startuje to wygląda
jak by skrzydła miały odpaść
jak startuje to wygląda
jak by skrzydła miały odpaść
Te amerykańskie samoloty to.....udoskonalona latająca wersja samochodu ... Trabant. Tfu dziadostwo.. .
.......................................................
.......................................................
Ulala.. .
Co ty za eksperymenty robisz we śnie !!!
....................................
Co ty za eksperymenty robisz we śnie !!!
....................................
Ulala.. .
Liczba ze snu: 23.
...........................................
Liczba ze snu: 23.
...........................................
Znikam do godz. 20.
.......................................
.......................................
Dla bardzo milej i sympatycznej Osoby detykuje dwie piosenki..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY
Witajcie..
Tris..
Monet..
ojej nareszcie mi sie humcio poprawilo..
Tris..
Monet..
ojej nareszcie mi sie humcio poprawilo..
Lilus..tak juz lepiej..tyle ze kaszelowisko nie daje mi jeszcze spokoju....ii co chce sie zasmiac..to zaraz mnie lape te dziadostwo..
Lilus..nio tez wlasnie ze nie..zaraz kaszlisko sie laduje do przodu..
Lilus..aa jutro musze do de.jechac ii to pilnie..jak ja zalatwie sprawy..ojej
Lilus..to jest normalka ze jedziemy razem..jak zawsze prawie....wkierwia mnie jak..nie powiem..
ulexxa..to nieźle się zaprawiłaśJa to lubię anginkę załapać w lecie ale dzięki Bogu od kilku lat mam spokój
Jocia Witalska - dnia miłego życzy
Lila
ulexxa
trisetum
Skan w profilu ( najważniejsze dwa ; ) ...muszę sie odmeldować.Powodzenia
Lila
ulexxa
trisetum
Skan w profilu ( najważniejsze dwa ; ) ...muszę sie odmeldować.Powodzenia
Lila../Li złozyłam dwa zakłady do skanu.. to dwa odrębne kupony ..ale chciałam pokazać dwie najwieksze wygrane .. pierwotnie nie zauwazyłam 46, ze wlazło..dlatego napisałam 6/8..poprawione na 7/8
Lilus..cio Ty..to najlepszy z najlepszych kawalkow mieska jakie mam....czasami przegina swoja opiekunczoscia..ale ja zawsze wybaczam..taka jakas diablicowata jestem..
dobra stleniam sie..boo juz pewnie leci do domciu..byla z Flora na wybiegowisku....zaraz bede znow musiala pochlaniac jej wynalazki..ojej
Lilus..Tris..Monet..Jocia....pa Wam narazienko..
Lilus..Tris..Monet..Jocia....pa Wam narazienko..
Lilus..aa i jeszcze znalazla sobie gre..ii bez przerwy blokuje kompa..
Lilus..te jedzeniowe..ojej....wole swoje pochlaniac niz jej..ale coz podane zrobione..narzekac mi nie wolno..
ulexxa jak sie nie zatrułaś to tak źle nie gotuje,ja padłem po zupie na plebani raz jaka dostałem,,,6 dni pod kroplówką
Lilus niedlugo moj komp wraca z..operacji....wiec bede mogla juz spokojnie na swoim pisac..poszedl dysk twardy..aa cyrk jest bo jeszcze do 19 grudnia jest na gwarancji..ale wyobraz sobie ze musialabym go oddac w Bremen..gdzie byl kupiony w Bening..szok..zazadali osobiscie go oddac..niech sie wala..oddalam go w Szczecinie do zrobienia..nie bede robic cyrkow..szkoda tylko ze nie odzyskam danych tam co mialam..
ulexxa.....czyli to nie siostra blokuje kompa tylko Ty jej blokujesz
powiedziałem tej kucharce od ksiedza ze ja powinni do kryminału zamknac za takie gotowanie..
trisetum....to ciekawe co to za jajca były.chyba zbuki a żur kiszony 5 lat wcześniej
Trisku..siostra dobrze gotuje..naprawde..aa sosy robi najsmakowitejsze na swiecie..mniam..ale ja teraz nie mam apetytu..aa ona pcha we mnie jak..w ges..o niie..
siemanko
Lila...
ulexxa...
trisetum
Lilus..nio jeszcze mam sekundzie czasu..
bo cus tam grzebie w kuchni..ale jak dojdzie too nie odciagniesz za nic..
bo cus tam grzebie w kuchni..ale jak dojdzie too nie odciagniesz za nic..
liczby wytypowane
kurczę jak urząd skarbowy wyslał kasę we wtorek w tym tygodniu to już chyba w poniedziałek powinny być
Lila..no ciekawe czy jutro będą
Tris..masz silny organizm..Twoje przeciwciala ii System immunologiczny..zwalczyl wroga....ii gut..