Wpisy 1 658 676 – 1 658 775
10 sierpnia 2013 23:26 → 11 sierpnia 2013 00:30, 100 wpisów
tak zelka bo posiwiałem od chorob,mam wlosy siwe duze ubytki w uzebieniu:
zelka nie moge jesc zelkow,orzechow marchewki surowej nawet mam problem z pogryzieniem jabłek i ogórków:
zelka od 10 lat chyba a parkinsona lekarz wykrył nieco rok temu ale wczesniej miałem silne bole w nogach i kregoslipie i pecherzu,wszystko strasznie bolało:
zelka jaaaak jadłem zelki to dwa razy wypadła mi plomba,a jak czlowiek choruje to ma coraz mniej pieniążków:
a wszystko się zaczeło jak lobuzy dosypali mi coś do piwa,po czym straciłem przytomność,pogieli mi olulary,taki zrobili sobie kawał a mi zrujnowali zdrowie:
slucham czasem ojca daniela z czatachowej bo raz był nawet przypadek,ze podczas jego mszy o uzdrowienie jakiś mezczyzna został uzdrowiony z parkinsona,szkoda ze na mnie nie padło.Widac Jezus chce bymm dalej się meczył:
zelka ja raz byłem uzdrowiony wewnetrznie przez pewien czas czułem duzą radosc a pozniej nie wiadomo dlaczego wszystko odeszło:
podałam w nocy na czacie całe 6/6 ..sama nie wysłałam..zapomniałam ..wsadziłam w 10/10 i 6/10
hipcio..przegladaj poranny czat..moze cos wybierzesz.. miedzy 4 a 5 zostawiam typy
jocia o tej porze jestem w łózku i mam koszmary,dzisiaj sniło mi się mze pielegniarka chce mi zrobic zastrzyk:
jocia jeden egzorcysta strasznie mowił,ze reiki pochodzi od tego:
hipcio..ale mozesz cofnać czat
Żelka dzieki ..takie cos, to niestety coraz trudniej wynykać ..
Żelka dzieki ..takie cos, to niestety coraz trudniej wynykać ..
hipo,jak nie mozesz to sie ciesz,bo wiesz ze za duzo to pozniej katorga