Wpisy 1 658 653 – 1 658 752
10 sierpnia 2013 23:11 → 10 sierpnia 2013 23:59, 100 wpisów
jak był bashobora w warszawie to na stadionie było kilkadziesiąt tysięcy owieczek:
modlę się ale Jezus mnie nie uzdrawia nie wiem dlaczego chce abym się meczył z chorobą:
zelka bo wykryto u mnie parkinsona,mam zaburzenia rownowagi chodze ale się bardzo meczę:
myslałem,ze mam tylko rwe kulszową i to pokonam a neurolog dal diagnoze parkinson lewostronny i powiedział,że nie nadaje się na operację,ale o niej nie myślalem:
tak zelka bo posiwiałem od chorob,mam wlosy siwe duze ubytki w uzebieniu:
zelka nie moge jesc zelkow,orzechow marchewki surowej nawet mam problem z pogryzieniem jabłek i ogórków:
zelka od 10 lat chyba a parkinsona lekarz wykrył nieco rok temu ale wczesniej miałem silne bole w nogach i kregoslipie i pecherzu,wszystko strasznie bolało:
zelka jaaaak jadłem zelki to dwa razy wypadła mi plomba,a jak czlowiek choruje to ma coraz mniej pieniążków:
a wszystko się zaczeło jak lobuzy dosypali mi coś do piwa,po czym straciłem przytomność,pogieli mi olulary,taki zrobili sobie kawał a mi zrujnowali zdrowie:
slucham czasem ojca daniela z czatachowej bo raz był nawet przypadek,ze podczas jego mszy o uzdrowienie jakiś mezczyzna został uzdrowiony z parkinsona,szkoda ze na mnie nie padło.Widac Jezus chce bymm dalej się meczył:
zelka ja raz byłem uzdrowiony wewnetrznie przez pewien czas czułem duzą radosc a pozniej nie wiadomo dlaczego wszystko odeszło:
podałam w nocy na czacie całe 6/6 ..sama nie wysłałam..zapomniałam ..wsadziłam w 10/10 i 6/10
hipcio..przegladaj poranny czat..moze cos wybierzesz.. miedzy 4 a 5 zostawiam typy
jocia o tej porze jestem w łózku i mam koszmary,dzisiaj sniło mi się mze pielegniarka chce mi zrobic zastrzyk: