Wpisy 1 657 376 – 1 657 475
10 sierpnia 2013 08:48 → 10 sierpnia 2013 10:54, 100 wpisów
Witam
Witaj Wn
ale miałam sen-obsiadły mnie jakieś gady jaszczurki robale węże,były w rękawie w spodniach wyłaziły tak wystawały i ich od siebie odrywałam wstrętne aż krzyczałam ze strachu
Jak w moim mieście była 6/6 w lotto miałam sen ze mnie obsiadły robaki drobne i dużo.Co to będzie dziś?
Witaj Wn
ale miałam sen-obsiadły mnie jakieś gady jaszczurki robale węże,były w rękawie w spodniach wyłaziły tak wystawały i ich od siebie odrywałam wstrętne aż krzyczałam ze strachu
Jak w moim mieście była 6/6 w lotto miałam sen ze mnie obsiadły robaki drobne i dużo.Co to będzie dziś?
Kondi.. .
..................................
..................................
Eryka.. .
..........................................
Wn dzięki-wczoraj byłam na pogrzebie,a dziś mam mieć gości z daleka może stad taki sen
Eryka.. .
Liczba z Twojego snu 42 lub 34.
............................................
Liczba z Twojego snu 42 lub 34.
............................................
Liczba dnia: 1 godz. 45 minut.
......................................
O tyle jest już krótszy dzień.. . Idzie jesień.. .
...........................................
......................................
O tyle jest już krótszy dzień.. . Idzie jesień.. .
...........................................
Ulexxa.. .
........................................
........................................
moze niektorzy maja juz dosc..ale pomyslcie ze juz niedlugo bedzie jesien..aa pozniej zima..wiec znow bedzie narzekanie na zimno..
WN..{{hej}Tobie kawkaprosze....ja herbate mietowa popijam..lepiej mi na kszel pomaga..
WN..co bys powiedzial o moim snie:snil mi sie moj maz..ze zerwal sie z lozka i zaczal szybko prawie ze biec do lazienki..ja probowalam Go powstrzymac..ale On tylko sie rozesmial..ii poszedl szybkim krokiem..hmm sen byl tak realny ze az sie zdziwilam..(dodam tylko ze moj maz juz nie chodzi)..czy moglbys cos wyskubac liczbowo z tego snu..
Ulexxa.. .
Ulexxa.. .
Zobaczę, może znajdę jakąś liczbę ze snu.. .
................................................
Zobaczę, może znajdę jakąś liczbę ze snu.. .
................................................
WN.dziekuje....sen byl tak jakos w kolorowych barwach..taki realny ze szok..aa moj maz byl jakby mlodszy sprawny rozesmiany..hmm..takich cech brakuje mu juz od dawna..
Ulexxa.
Liczba ze snu 39 albo 34.
....................................
Liczba ze snu 39 albo 34.
....................................
WN.teraz duzo spie po lekach chyba..i czesto mam krociutkie senki..wczoraj np.przysnil mi sie moj chrzesny ojciec..byl usmiechniety ii kroil warzywa..powiedzial ze bedzie z nich..zdrowa zupa..albo moja Mama..siedziala na trawie pomiedzy drzewami usmiechnieta w dloni miala chyba jakies kwiatki..widzialam ja z mojego okna..
WN..dziekuje za liczby....poprosze siostre aby moze cos wyslala..musze jeszcze cos dolozyc od siebie..hmm
moze dodam rejestracje aut..
moze dodam rejestracje aut..
musze teraz poddac sie meczacej kuracji mojej siosty..tzn.pochlonac jakas papke mleczna..
aa wcale nie chce mi sie jesc..ehh
aa wcale nie chce mi sie jesc..ehh
Wn-wczoraj po burzy nie miałam internetu,miałam sen wczoraj o dużym żółtym okrągłym owocu ze taki sam jaki ja kupuje tylko inaczej się nazywa, [to widziałam i zima to kupowałam jadłam dobre sztuka ze 6 zł ale jak się nazywa nie pamiętam]
Wczoraj o 14:00 w typowaniach trafiłem 6/10 a pościłem zakład na 5 skreśleń i trafiłem tylko 1/5 w drugim losowaniu. Sam już nie wiem czy grać na 5 czy 10 skreśleń na 5 bo trafie 700 zł i PS3 będzie prawie a 10 to żeby trafić 10/10 ? A wy na ile gracie skreśleń i najczęściej sami skreślacie czy na chybił trafił ? Jeszcze w Mini Lotto często gram ale 2/5 to był max na razie a u was ?
Melon ?
Melon.
Papaja ?
A jak ktoś trafi co wygrywa ?
1,2,3,4,5,76,77,78,79,80
być może chodzi o pomelo eryka1
anzu jesteś ?
9:15 bieżąca pula lotto 2 miliony złotych
pozdrawiam wszystkich dobrego dnia trafnych
anzu jesteś ?
9:15 bieżąca pula lotto 2 miliony złotych
pozdrawiam wszystkich dobrego dnia trafnych
Robal
wojtas198721002
jandzia
- nie widziałem Twojego, jak pisałem - serio ...
no, ale kto uwierzy ten uwierzy
jandzia
- nie widziałem Twojego, jak pisałem - serio ...
no, ale kto uwierzy ten uwierzy
Robal.. tu mozna witac zyczyc szczerze..aa i tak olewka jest calkowita..trzeba koniecznie nickowo(chociaz tez nie zawsze dziala)..inaczej sie nie liczy..
szukam fajnych pewniaczkow, ale marnie mi idzie, nic nie moge wymyslic
ooo..zadzialalo nickowo..Skalar sorki to byl taki malusi tescik..
ulexxa
a dlaczego nickowo ? nie przewijałem ,żeby zobaczyć kto jest to pacnąłem "wszystkich" - myślisz - są tu teraz jakieś niezbyt przyjazne duszyczki i powinno być prawie ? już paCZę
a dlaczego nickowo ? nie przewijałem ,żeby zobaczyć kto jest to pacnąłem "wszystkich" - myślisz - są tu teraz jakieś niezbyt przyjazne duszyczki i powinno być prawie ? już paCZę
nieeee - spoko -
eryka - dobry sen miała - robale się śniły
jandzia, Ty, krzysztof c , gryks, wędruś, dalej - nie czytam
jest bezpiecznie
eryka - dobry sen miała - robale się śniły
jandzia, Ty, krzysztof c , gryks, wędruś, dalej - nie czytam
jest bezpiecznie
Robalku..ja tez tak jak Ty hurtowniczo witam jak tu wszystkich jak wiekszosc z Nas..tyle ze jednym sie odpowiada aa innym nie..np. mnie..ale nic nie szkodzi..
Rob..
Rob..
jocia no jak tam ?
ulexxa
no wiesz, czasem odejdzie się od kompa i się po prostu, zwyczajnie, czy nie zauważy, czy nie zdąży napisać...
ulexxa
no wiesz, czasem odejdzie się od kompa i się po prostu, zwyczajnie, czy nie zauważy, czy nie zdąży napisać...
dla wszystkich
Jociu co 45,49,50 czy moga byc? czy marnie wymysliłam
Jociu co 45,49,50 czy moga byc? czy marnie wymysliłam
boziu..teraz to mam inny problemo..sorci..po tej siostrzanej..mamalydze zle mi sie zrobilo..ojej..
jak jestem w mapkach to jestem mocno zadumana i nie zdaze wszystkiego przeczytac jezeli w czyms uraziłąm to przepraszam
dobra bawcie sie dobrze wyszukujcie i trafiajcie dobre liczby....pa Wam.....
teraz przeczytałam do tyłu i jakos to odebrałąm do siebie, ale dzis pogodna paskudna to i nastrój smutnawy
jandzia
a na co i jak długo patrzysz 'w mapkach' - jeśli mogę spytać ?
a na co i jak długo patrzysz 'w mapkach' - jeśli mogę spytać ?
Jandziu.. litości, nigdy nie powiem.której liczby nie będzie..stanowczo.. najwyżej sugestie .
49 mam
49 mam
Robalku na cyferki
generalnie zdaje sie na swoja intuicje
45,49,50 moze 32
nie wiem wena mnie opusciła zupełnie
generalnie zdaje sie na swoja intuicje
45,49,50 moze 32
nie wiem wena mnie opusciła zupełnie
tak macie racje Pamelo chyba,trzymając go w lodówce starczy na parę dni jedzenia. Ale myślę tropem lotto to duże i takie same,ostatnio moje liczby stałe chodziły w lotto+ może teraz będą w lotto
Skalar dzieki....za dobry to on nie bedzie chyba ze cud jakis spadnie z nieba i zabierze moje chorobsko....aa na poniedzialek i wtorek mam pilny wyjazd jak ja to zrobie?..ale trudno jakos byc musi..pa Skalar rowniez milego dnia..
ja juz wybrałąm
50,12,49,32,6,59,1,9
i przestaje juz sie meczyc bo moze byc tylko gorzej
50,12,49,32,6,59,1,9
i przestaje juz sie meczyc bo moze byc tylko gorzej
Ulexxa
mirnam
siemka - już wysłany ? na bonus, czy trzy /he he / bańki ?
siemka - już wysłany ? na bonus, czy trzy /he he / bańki ?
Mirnam..Emeriti..dzieki za mile powitanie....zegnam Was niestety..musze kurowac sie ii to ostro....pa Wam..
Jocia
Jandzia
Skalar
Mirnam
Robal
Jandzia
Skalar
Mirnam
Robal
Wykończą mnie.Ledwo weszłam,muszę znowu wyjść.