Wpisy 1 656 674 – 1 656 773
9 sierpnia 2013 19:19 → 9 sierpnia 2013 20:19, 100 wpisów
OJ,szkoda,że znalazlam to dopiero dzisiaj.http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201308/1375877478_k0ally_600.jpg
ogólnie nad morzem- większość prowadzących gastronomię to "NIEUKI" bez żadnego przygotowania gastronomicznego !!! turysta głodny - to i tak przyjdzie !!! to zasada, jaka stosują tam na co dzień. Na pytanie - czy są jagodzianki ? - usłyszałem :"są, ale z wiśniami" !!!! śmiechu warte są też napisy, jak "cacyki" - co mają oznaczać tzatziki, czy ciastka "wieczniki" - gdzie powinny być napisy "wietrzniki" !!!
ale co tam !!! - turysta głodny musi przyjść i tolerować te debilne napisy, czy potrawy - ŻENUJĄCE;
większość waży na zapleczu rybę i ja mam wierzyć, że ryba ma 42 dkg a nie 28 !!! - MUSZĘ wierzyć ??? tak się dzieje pod okiem przebywających też tam urzędników urzędu skarbowego !!! i sanepidu !!! tak tolerują sprawę w woj. pomorskim i zachodniopomorskim
ale co tam !!! - turysta głodny musi przyjść i tolerować te debilne napisy, czy potrawy - ŻENUJĄCE;
większość waży na zapleczu rybę i ja mam wierzyć, że ryba ma 42 dkg a nie 28 !!! - MUSZĘ wierzyć ??? tak się dzieje pod okiem przebywających też tam urzędników urzędu skarbowego !!! i sanepidu !!! tak tolerują sprawę w woj. pomorskim i zachodniopomorskim
W typowaniach trafiłem 0/1 0/2 0/3 3/5 i 6/10 drugie w historii typowań bo grając najwięcej dwa razy trafiłem 4/5 i klika razy 3/5 a 4/10 najwięcej i kilka razy. Na kuponie skreśliłem 8 zakładów nie wysłanych Mini Lotto i trafiłem dwa razy 2/5 1/5 i 5 0/5. A wy co macie na dzisiaj ?
emeryt znajomy miał ze sobą małą wage i przyłapał na gorącym uczynku
Emeryt takie dziś opitoliłem http://www.aldi.pl/aldi_tzatziki_344_404_207_914.html
Emerytko,nie martw się,za parę dni możesz to wstawić znowu
Emerytalex i reszta,której nie widać
myślę,że 50-tki mogą dziś porządzić i 49
a teraz wy dajcie cyferki
ja mam 66
ale tylko w jednej 10-tce
z małych mam tylko 3-jkę
jeszcze nic nie posłałam,muszę się zebrać i wyjść z domu
sorry,jeszcze mam 8-kę
Tczewianka
u mnie +20,w końcu fajnie chociaż nie padało i burzy też nie było
alex82
nic dodać, nic ująć !
jak pilotuję wycieczki to na co dzień muszę stawać pomiędzy uczestnikami a "gastronomikami"
nic dodać, nic ująć !
jak pilotuję wycieczki to na co dzień muszę stawać pomiędzy uczestnikami a "gastronomikami"
alex82
jak byłem ostatnio w Łagowie i to przy głównej drodze smażalnia, to siwlawę ważyła przed smażeniem !!!
chyba każdemu wiadomo o ile więcej waży surowa ryba !!!
i to robia na oczach, oczywiście waga tak ustawiona, że klient nie widzi ile jest na wadze
cyrk na kółkach, w życiu takiego czegoś nie widziałem
jak byłem ostatnio w Łagowie i to przy głównej drodze smażalnia, to siwlawę ważyła przed smażeniem !!!
chyba każdemu wiadomo o ile więcej waży surowa ryba !!!
i to robia na oczach, oczywiście waga tak ustawiona, że klient nie widzi ile jest na wadze
cyrk na kółkach, w życiu takiego czegoś nie widziałem
Witam wszystkich.....
Alex......myślę że 66...swoją wędrówkę zakończy za około dwa tygodnie......będzie występowała może nie codziennie ale napewno często.....tak było z 69.....to oczywiście moje przypuszczenia...
Alex......myślę że 66...swoją wędrówkę zakończy za około dwa tygodnie......będzie występowała może nie codziennie ale napewno często.....tak było z 69.....to oczywiście moje przypuszczenia...
kepalah no nie wiem nie znam się Menel tylko tak trąbił że wymienili
basiu.....nie muszę się mylić 20 razy 66 ..nie wylosują....tekże dla Ciebie też kulek starczy
Typowałem inaczej...ale to trójka na dziś ...nie wysłana oczywiście...czyli jest duża szansa że wejdzie...13,18,66
basiu...żartowałem ....kiedyś miałem 7/9....X 10..... w tamtym roku
i była to 7/9...z chybika........i nie wiem czy znowu nie zacząć grać z chybika....chyba częściej mi coś wchodziło
Puściłam się,przy okazji drapnęłam 10zł w sz10
ja do chybika nie mam szczęścia grałam i to sporo czasu i nic czasami marne 2 zł
w pewnym wieku tylko tyle nam zostało
Tczewianka...czy Żelka wróciła już do domu??/....było słychać jej auto??
stoi pod blokiem
halapek
za jajcojuż Ty wiesz za co
jocia