Wpisy 1 655 022 – 1 655 121
8 sierpnia 2013 13:27 → 8 sierpnia 2013 14:04, 100 wpisów
ja pitole ale dziś chyba wkarwiło sie na ludzi ze tak im dupska piecze
Celtic będzie najlepszy dla Legii a wy na kogo stawiacie żeby był ?
()( )()
) ) ( (
--- ---
) ) ( (
--- ---
co to karwa, nie tak było
trisetum..jutro już chłodniej.U mnie ma być +23a tym z Rzeszowskiego dupy przysmali
jackrysujemy dupy
Lila
zanim mój biurowiec i blok wychłodzą ściany będzie już wrzesień
zawsze zamykanie okien i zasuwanie rolet a następnie otwieranie w nocy przynosiło fajny efekt, ale teraz ściany same z siebie grzeją wnętrze nawet bez słońca i dopływu upalnego powietrza z zewnątrz
zanim mój biurowiec i blok wychłodzą ściany będzie już wrzesień
zawsze zamykanie okien i zasuwanie rolet a następnie otwieranie w nocy przynosiło fajny efekt, ale teraz ściany same z siebie grzeją wnętrze nawet bez słońca i dopływu upalnego powietrza z zewnątrz
tłuste wypasione i opalone
Lila i to mnie trzyma przy zdrowych zmysłach
trisetum takie były założenia, ale życie brutalnie pokazuje jak to w czasie fali mrozu natychmiast zamieniają się w lodówy i chłód trzymają z jakiś tydzień po odwilży
trisetum takie były założenia, ale życie brutalnie pokazuje jak to w czasie fali mrozu natychmiast zamieniają się w lodówy i chłód trzymają z jakiś tydzień po odwilży
medusia...ten upał już męczący jest.Nie jesteśmy przygotowani na takie upaliska
Lili chyba nie dam rady, muszę małego przewietrzyć....znaczy z dzieckiem na podwórko wyjść
Lila jakby moi przodkowie chcieli się prażyć toby tu nie przyleźli to chyba jasne
(__))__________(__)
_(__) (__)_
/____| |____\
_(__) (__)_
/____| |____\
spojnie daje dużo siły co prawda jak już będzie mniej świeciło ale się zmagazynuje
ale to poebanedupsko się osunęło w lewo
zmykam
zmykam
u mnie w cieniu dobija do 36 stopni czujnik na 2 metrach od wschodu
Medi kapturek mam
Lila , jutro będę przejazdem przez twoje miasto , co polecasz do zobaczenia ?
ja już karwa sam nie wiem co to było
mam zamiar wstąpić di lichenia i twojego miasta katedra i nie wiem jeszcze co
jackwar...a opłaca Ci się przez Gniezno jechać? Gniezno omijasz chyba że specjalnie do Gniezna chcesz wjechać.
jackwar..jest jeszcze Biskupin,Lednica,Wenecja,muzeum kolejki wąskotorowej
Lila zapowiada że jutro u niej będzie 17 stopni gradobicia i świniobicia
Lila , impreza tygodniowa będzie ale ja chyba we wtorek już będę wracał
U nas na półkach pojawił się Cydr Lubelski trzeba będzie spróbować co tak bardzo ludziskom w nim smakuje na Zachodzie
ano niestety siora będzie tam z niemiec ale muszę ją do wawy przywieść bo ma w urzędzie do załatwiania a w czwartek święto
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pijany-rekordzista-na-podkarpaciu-mial-prawie-14-promili,nId,1007749
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
08,09,17,25,30,32,33,38,42,44,46,55,60,66,69,70,71,72,75,79
Plusem jest liczba: 70
08,09,17,25,30,32,33,38,42,44,46,55,60,66,69,70,71,72,75,79
Plusem jest liczba: 70