Wpisy 1 655 003 – 1 655 102
8 sierpnia 2013 13:17 → 8 sierpnia 2013 13:58, 100 wpisów
Lili te panie jak zaczęły oglądać to były nastolatki, a teraz są już starsze
lila ale bez przesady tyle lat puszczac
Lili Ty też byłaś nastolatką wtedy, ale gafę walnąłem....
błagam tylko nie moda na sukses moja babcia jak przyjeżdża to nie dość, że ogląda to od pierwszej do ostatniej minuty mordując wzrokiem każdego przeszkadzacza, to jeszcz eoczekuje ożywionej dyskusji o problemach życiowych bohaterów.
rafalski upał i nerwy po info od okulisty po mękach zakrapiania i grzebania w oczodole, że muszę pożegnać sie z kilkoma stówkami na nowe okulary robi swoje niestety. Miła pani z NFZ poinformowała mnei właśnie, że dostanę przy mojej wadzie -8,00 oraz -7,50 całe 22 złote dofinansowania do okularów
rafalski upał i nerwy po info od okulisty po mękach zakrapiania i grzebania w oczodole, że muszę pożegnać sie z kilkoma stówkami na nowe okulary robi swoje niestety. Miła pani z NFZ poinformowała mnei właśnie, że dostanę przy mojej wadzie -8,00 oraz -7,50 całe 22 złote dofinansowania do okularów
bo tak się zastanawiam czy przypadkiem w pieluchach jeszcze nie latałam
Oglądaliście wczoraj pewnie mecz Legii ? Zagrali dość asekuracyjnie jak dla mnie ale ważne że są w IV rundzie i liczę że trafią na Celtic który słabo gra jak dla mnie. A po meczu jeszcze Jerzego mecz oglądałem ale cięzko by mu z tym Kanadyjczykiem. Dzisiaj gra z Rafaelem Nadalem moim ulubieńcem ale będę oczywiście za Jerzym.
Witam krzysiu ja obstawialam remis do polowy legi
rafalski..od 94 roku leci ,też się nie pomyliłam ,że 17 miałam lat
Lili Ty mnie nie pytaj od kiedy to leci...bo ja nie mam pojęcia
medi to ostro Ci dopłacili, nawet totka za wiele byś nie pograła za to....
medi to ostro Ci dopłacili, nawet totka za wiele byś nie pograła za to....
tesa
ja pitole ale dziś chyba wkarwiło sie na ludzi ze tak im dupska piecze
Celtic będzie najlepszy dla Legii a wy na kogo stawiacie żeby był ?
()( )()
) ) ( (
--- ---
) ) ( (
--- ---
co to karwa, nie tak było
trisetum..jutro już chłodniej.U mnie ma być +23a tym z Rzeszowskiego dupy przysmali
jackrysujemy dupy
Lila
zanim mój biurowiec i blok wychłodzą ściany będzie już wrzesień
zawsze zamykanie okien i zasuwanie rolet a następnie otwieranie w nocy przynosiło fajny efekt, ale teraz ściany same z siebie grzeją wnętrze nawet bez słońca i dopływu upalnego powietrza z zewnątrz
zanim mój biurowiec i blok wychłodzą ściany będzie już wrzesień
zawsze zamykanie okien i zasuwanie rolet a następnie otwieranie w nocy przynosiło fajny efekt, ale teraz ściany same z siebie grzeją wnętrze nawet bez słońca i dopływu upalnego powietrza z zewnątrz
tłuste wypasione i opalone
Lila i to mnie trzyma przy zdrowych zmysłach
trisetum takie były założenia, ale życie brutalnie pokazuje jak to w czasie fali mrozu natychmiast zamieniają się w lodówy i chłód trzymają z jakiś tydzień po odwilży
trisetum takie były założenia, ale życie brutalnie pokazuje jak to w czasie fali mrozu natychmiast zamieniają się w lodówy i chłód trzymają z jakiś tydzień po odwilży
medusia...ten upał już męczący jest.Nie jesteśmy przygotowani na takie upaliska
Lili chyba nie dam rady, muszę małego przewietrzyć....znaczy z dzieckiem na podwórko wyjść
Lila jakby moi przodkowie chcieli się prażyć toby tu nie przyleźli to chyba jasne
(__))__________(__)
_(__) (__)_
/____| |____\
_(__) (__)_
/____| |____\
spojnie daje dużo siły co prawda jak już będzie mniej świeciło ale się zmagazynuje
ale to poebanedupsko się osunęło w lewo
zmykam
zmykam
u mnie w cieniu dobija do 36 stopni czujnik na 2 metrach od wschodu
Medi kapturek mam
Lila , jutro będę przejazdem przez twoje miasto , co polecasz do zobaczenia ?
ja już karwa sam nie wiem co to było
mam zamiar wstąpić di lichenia i twojego miasta katedra i nie wiem jeszcze co
jackwar...a opłaca Ci się przez Gniezno jechać? Gniezno omijasz chyba że specjalnie do Gniezna chcesz wjechać.
jackwar..jest jeszcze Biskupin,Lednica,Wenecja,muzeum kolejki wąskotorowej
Lila zapowiada że jutro u niej będzie 17 stopni gradobicia i świniobicia
Lila , impreza tygodniowa będzie ale ja chyba we wtorek już będę wracał
U nas na półkach pojawił się Cydr Lubelski trzeba będzie spróbować co tak bardzo ludziskom w nim smakuje na Zachodzie