Wpisy 1 653 803 – 1 653 902
7 sierpnia 2013 18:42 → 7 sierpnia 2013 19:45, 100 wpisów
witaj Asiu! Zaglądałaś do mnie może? Jeśli nie to zapraszam na żarcik. Witam...
Co myślicie o takich cyferkach na 22?
19,21,29.39,41
alfabet dziękuję za zaproszenie
19,21,29.39,41
alfabet dziękuję za zaproszenie
Najlepiej mi idzie typowanie dziesiątek w tym miesiącu raz 5/10 ii 4 4/10 i na razie 30 punktów a wy jak tam ? Oglądacie mecz ? Ja stawiam że wygra Legia i pokona jakiś klub prawdopodobnie Celtic i awansuje do fazy grupowej LM.
krzysztofie, ja mam także 30 pkt., możesz sprawdzić /przy okazji zobaczysz mój żart fotograficzno-tekstowy/
Dobre.
Koszulkę + spodenki gratis sobie zamówiłem w tamtym tygodniu Realu Madryt niedługo powinny przyjechać. Nadruk nazwisko moje 16 130 zł.
A + 2,50 opłata.
My mamy już po żniwach w sobotę skoszone i wczoraj około 4,5 t dało z około 2 Ha. A u was jak tam ?
Samo pszenżyto.
Na orliku będą ostre rajdy w stylu Ronaldo ni9e ma co.
Miło być nie.
Mecz oglądacie kupiłem sobie Okocim bo jak toi przy suchym pysku oglądać. A w ogóle często teraz piwo pije i różne. Choć nie nałogowo.
krzysztof ogladam obowiazkowo
piwko w lodówce
barek pełny chipsów słodyczy
lody są
piwko w lodówce
barek pełny chipsów słodyczy
lody są
Chipsów ostatnio dużo nie jem ja kiedyś bo to niezdrowe jednak. Może Elfsborg wygra z Celticem będzie dobry rywal na IV rundę choć Celtic też może być te tzw młoty jak kto kiedyś mówił i ich tiki taka pod nazwą graj wysoko i daleko. Wczoraj niespodzianka Apoel odpadł z NK Maribor.
Gałąaaa nawet kostuni nie zostało?
To teraz pewnie jestes silny
To teraz pewnie jestes silny
Teraz idę na kolacyjkę a potem się wietrzę w cieniu. By, by. Do miłego...
5/5 mam zagrane na 2 losmoze cos wpadnie i pójde odebrac kaske bo 42 zł mam do odbioru jeszcze