Wpisy 1 653 214 – 1 653 313
7 sierpnia 2013 12:24 → 7 sierpnia 2013 13:08, 100 wpisów
Menel 34 była to wczoraj moja liczba trafiłam w profilu 34-39
nie liczac 54 haaa
nie liczac 54 haaa
jocia wpadła i wypadła
jeszcze na moment .. oki za pięc min..znikamskreslam sobie
ulala..nie to,ze miało nie być ..tylko koncówki byly zagrozone .. raz trafiasz raz nie..tak jak ja
ulala..nie to,ze miało nie być ..tylko koncówki byly zagrozone .. raz trafiasz raz nie..tak jak ja
Nie jesteśmy nieomylne ..zawsze to powtarzam ..wczoraj super mocna, a niewidoczna była 76 ..- weszla ..dzisiaj takiej mocnej nie mam ..
meneli miałeś ode mnie 34,22,50 i 2/3 było
jola tylko się nie przeleć
jola tylko się nie przeleć
menel która Ci tu kosza dała
a widziałem na hyde, dobre to
i ja nikam, a następne liczby do skradnięcia poproszę na piątek wieczór
menelik u dika w dziesiątkach podałem chybika na 2los- tam wszystkie są z sufitu i powoooo
powiedzialam ze nie zamierzam sie z nikim wiazc i juz nie jestes wybrancem
pozatym nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem
pozatym nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem
menel, skąd takie fajne emotki na forum wklejasz, są tam takie
sorelka, ale chociaż byś chłopakowi szansę dała, przecież nie każdy facet jest taki sam....
sorelka...wiem jaka jesteś mój diabelski instynkt się nigdy nie myli
to nie chodzi oto..... po prostu mam za duzo problemow zeby jeszcze kogos obciazac...
ale widzisz jego to nie przeraża, a to już chyba dobrze o nim świadczy.
we dwoje jest łatwiej w każdej sprawie, uwierz mi. I czasem fajnie mieć takiego przyjaciela, a menelisko to porządna człowieczyna...
rafalski...a skąd wiesz,że menelisko to porządna człowieczyna? Nie znasz go prywatnie,może to kawał dziada
eh sorelka, uparta z Ciebie kobieta.....menel chciałem dobrze....
dwójke dzieci juz mam i nie mam ochoty na nastepne pozatym menel nie mieszka gdzie nie mieszka w okolicach Łodzi a ja sie nigdzie nie wybieram
Lili
to się widzi, myślę, że to spoko gość.....i taki z niego menel jak z koziej pupy trąba
to się widzi, myślę, że to spoko gość.....i taki z niego menel jak z koziej pupy trąba
rafalski ja sie akurat do nicka nieodnosze.... kazdy ma jaki chce.....
a ze menel sie ludziom zle kojarzy to bywa
a ze menel sie ludziom zle kojarzy to bywa
rafalski..to ,że z niego menel taki jak z koziej to wiemy nik taki a pewnie jest innyale jaki tego też nie wiemy
sorelka upór i konsekwencja idą w parze i o rany po co od razu dzieci.....czemu zakładasz, że następny związek musi spełnić się kolejnym dzieckiem....
gdyby nie menele u nas w kraju to kto by łabedzie dokarmiał w parkach i gołębie
mala
ja ni episze o dziecku w sensie niemowlaku ale o facecie a wiekszosc z was to dzieci
no wiec oniewaz mam dwie 13- latki kolejnego w wieku niewiadomo jakim niet
no ale to chyba nie do końca tak źle....bo takie całkowite na serio branie życia to źle na psychikę tylko wpływa
rafalski..jak ktos przeszedł w życiu niekoniecznie dobre rzeczy ,raczej nie chce znowu wpaść z deszczu pod rynnę
Lili nie wpadnie jak z głową podejdzie do sprawy, nie mamy po 17 lat, by się zakochiwać bez głowy.....a czasem potem ...kiedyś może powie, dobrze że jednak posłuchałam tego rafalskiego na MP
tris u mnie to juz dawno bylo i dziedzicznie ja z bliz i ex tez
niech te upały się skończa bo insektów pełnoJeszcze mnie jakaś menda w palec upitoliła i spuchł jak bania
menel a Ty gdzie karwa, sam mam o Ciebie walczyć, a Ty na wino poszedłeś
rafalski juz kiedys kogos z netu posluchalam i drugi raz nie dam sie skusic.... bez wzgledu na to jakim ktos bylbyaniolem
jednym zwiazki wychodza inym nie ja naleze do tej grupy i tyle i wcale mi z tym nie jest zle.
Lili ok, ale może czasem warto dać komuś się chociaż poznać...eh