Wpisy 1 652 814 – 1 652 913
6 sierpnia 2013 21:23 → 6 sierpnia 2013 22:00, 100 wpisów
SKALAR..o tych grupach? Już pisałam wczoraj.Mi to obojętne z której grupy .
SKALAR...no chyba że tylko w jednej będę pierwsza np w xxx to wtedy z xxx,wiadoma sparawa
SKALAR...a skąd Ty wiesz kto był pierwszy w lipcu w PEWNIAK jedna liczba?
nie Jacki..dokladnie moj profesor wygladal jak On..oj mowie Tobie..kiedys nakruszylismy mu kredy od tablicy usiadlna niej..gajerek mial na pu....bialy..ahh bylo supcio..oprocz tego uczyl nas j.francuskiego..juz z korytarza jak lecial to wolal"bonzur mezami"..aa my "bonzur mysje profesor"..to byly czasy..
ulexxa o to masz co wspominać
mnie to uczyli rosyjskiego
Nauczycielka pojechała na rok do Moskwy podszkolić się i jak wróciła to powiedziała że tam chamstwo
w metrze taki tłok że podarli jej sukienkę
mnie to uczyli rosyjskiego
Nauczycielka pojechała na rok do Moskwy podszkolić się i jak wróciła to powiedziała że tam chamstwo
w metrze taki tłok że podarli jej sukienkę
nie bede brał cie tylko pod uwage z dwóch grup bo jak mowiłem typujesz w 4 które kwalifikuja sie do mistrzy to zbyt ogromna przewaga niektorzy tylko z jedne startuja Chcem żeby było ja najsprawiedliwej I jak ci obojetnie to A i B chyba że sam wybierzesz z której chcesz?
hipcio ! w taki upał alkoholu się nie spożywa chyba że masz 20 stopni w nocy
Pewniak jedna liczba nie bralem pod uwage bo tam nie ma żadnych podsumowań
ciekawe czemu januszek nie występuje w kapeluszu jak kombwoj:
SKALAR..jak w żadnej nie będę pierwsza to nie będę w ogóle u Ciebie a jak będę w B to z B ,jak w xxx to z xxx,sprawa jak dla mnie bardzo jasna
Lila , ja rok niemieckiego
ostatnio mi się marzy hodowla pszczół
niestety ustawa zabrania hodowli w mieście więc muszę wygrać i spitalać na wieś
ostatnio mi się marzy hodowla pszczół
niestety ustawa zabrania hodowli w mieście więc muszę wygrać i spitalać na wieś
jackwar..tam u was w Wawce jest hotel co ma małą hodowlę na tarasie dachu
Lila dalej nie rozumiesz Ostatni raz sprubuje wytłuczyć np Slim startuje tylko z Gr XXX ty A B XXX od pewniaka do szóstki i wtedy masz 4krotną przewage nad slimem żeby znalesc w mistrzach Wiec ograniczam do dwoch grup Uf ale sie napisalem Wiec wybierz sama lub zostaje że z A i B
Jacki..tak mam mile wspomnienia..wlasnie teraz ogladajac film..wrocily wspomnienia..z tamtych lat..
http://www.youtube.com/watch?v=TAgO_Q1h-eg
aa tak wogole j.francuski jest bardzo latwy do nauki..
tylko te ich..rrrr...
http://www.youtube.com/watch?v=TAgO_Q1h-eg
aa tak wogole j.francuski jest bardzo latwy do nauki..
tylko te ich..rrrr...
Lila , wiem ale to nielegalnie dali ciała , chodzi o Scharaton
Załącznik do uchwały Nr XLIX/1366/2013 Rady m.st. Warszawy z dnia 17 stycznia 2013 r. REGULAMIN utrzymania czystości i porządku na terenie miasta stołecznego Warszawy
§31 Obszary, na których zakazuje się utrzymywania zwierząt gospodarskich
1. Koniowate, bydło, jeleniowate, świnie, owce i pszczoły nie mogą być utrzymywane na terenach wyłączonych z produkcji rolniczej, jeżeli odległość od
Załącznik do uchwały Nr XLIX/1366/2013 Rady m.st. Warszawy z dnia 17 stycznia 2013 r. REGULAMIN utrzymania czystości i porządku na terenie miasta stołecznego Warszawy
§31 Obszary, na których zakazuje się utrzymywania zwierząt gospodarskich
1. Koniowate, bydło, jeleniowate, świnie, owce i pszczoły nie mogą być utrzymywane na terenach wyłączonych z produkcji rolniczej, jeżeli odległość od
SKALAR..ja mogę w ogóle nie typowac u Ciebie,dla mnie to żaden problem.To nie moja wina że slim jest tylko w xxx a ja w A<B xxx itd.JEśli robisz grupę z GRUP to tam gdzie wygram stamtąd będę startowac
Czemu sie oburzasz? Chcem żeby było jak najsprawiedliwie A jak nie pasuje to trudno nic na sile
Skalar , moim zdaniem jak za każdym razem będziesz zmieniał zasady to zrobi się g... Lepiej zrób stałą grupe i bez problemu
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,05,20,22,24,32,34,35,36,39,42,45,47,57,58,60,66,71,73,76
Plusem jest liczba: 57
01,05,20,22,24,32,34,35,36,39,42,45,47,57,58,60,66,71,73,76
Plusem jest liczba: 57
nie kłóćcie sie milionerzy
SKALAR to nie jest sprawiedliwe bo ja Ci powiem że z grupy B np albo A a wygram w xxx i już nie będe brana pod uwagę?
Użytkownik multipasko dopisał wyniki mini lotto - 16,17,21,28,31
Jackwar o to chodzi że to nie stała grupa i comiesiąc beda inni ludzie A co do zasad to bedzie ta i jeszcze jedna osoba ktora wygra grupe Jak chce zostaje na kolejny miesiac bez wzgledu na wynik w swej grupie
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 1,6,7,8,9,12,14,17,19,21,22,24
Lila to nie chcesz doczekać do konca miesiaca? A niesprawiedliwe to że masz najwiekszą przewge nad innymi
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto - 2,9,19,33,43,49
SKALAR...usuń mnie z grupy bo to do dupy za przeproszeniem bez urazy.JAk powiem bierz mnie pod uwagę z B a jak wygram w A to juz nie jestem brana pod uwagę tak,że dla mnie to nie ma sensu zbytniego.
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto plus - 19,27,37,38,47,49
SKALAR..nie chcę.To,że mam w tym momencie najwięcej nic nie znaczy.
SKALAR..dla mnie to niesprawiedliwe,ale Twoja grupa i rób co chcesz
A tam grubo.
Po prostu nie lubie jak ktos moja fryzure kopiuje.
Kupil sobie szampon w kiosku ruchu z miesem i szpanuje.
Po prostu nie lubie jak ktos moja fryzure kopiuje.
Kupil sobie szampon w kiosku ruchu z miesem i szpanuje.
dobra ja sie stleniam..musze nastepny antybiotyk i cos tam jeszcze zazyc..syrop tez..ehhh..pa Wam Mpuski..dobrej nocuski zycze oraz milych snow..
Trójeczka w mini się trafiła.
u nas też nic, ale na razie mało kuponów mieliśmy. Jutro chyba conrado, prawda? ciekawe, czy będzie kolejna kumulacja
Jocia
Sara
Sara