Wpisy 1 651 233 – 1 651 332
5 sierpnia 2013 16:43 → 5 sierpnia 2013 20:52, 100 wpisów
Autobusem Wroclaw- Ustrzyki G.
12 godzin- Podroż zycia , ha, ha
może jakoś to wytrzymam
Na rano jestem na miejscu na 9:15
12 godzin- Podroż zycia , ha, ha
może jakoś to wytrzymam
Na rano jestem na miejscu na 9:15
saltosek- dasz rade,sanockie autobusy są w miare wygodne i klimatyzacja też powinna być
a nie to widze że jedziesz krośnieńskim pkaesem to może być gorzej
(mietowa herbatka)..niby lelepiej po czosnkowatosci..ale strasznie"smierdziuszkowate"poty zemnie zlaza..ojej
Skalar..tu mam jak w piekle..nie wiem co powiedziec..gotuje sie nawet pod wentylatorem..ale to chyba jeczcze chorobsko dodaje goraczki..oj
Skalar..mam nadzieje....moze po tym czosnku tak mam pocenie..ojej....chyba juz go odrzuce..nie moge go juz ani widziec ani strawic..sorki ale mam taki juz niesmak ze szok..
Czosnek to naturalny lek Ja go od jesieni na wieczor jem dwa ząbki tak profilaktycznie
Popatrze w mapki i trzeba troche przy akwarium porobić Wszystkim miłego spokojnego wieczoru
Witaj ulexxa! Przeczytałem i muszę powiedzieć, że.... najprawdopodobniej zapalenie oskrzeli. Byłaś u lekarza?
menel: witaj . Coś nikt mnie nie słucha
Dr.Ross..tzn heratka mietowa dla mnie..lepszey mam oddech dla Pana prosze kawke serwuje..
Kochani, powiem tak: nie ma żartów ze zdrowiem, ale... tzw. medycyna ludowa jest sehr gut. Jeśli nie przejdzie do czwartku - zalecam wizytę u internisty. Ok?
witam wszystkich
ulala to zapalenie spojówki
muszę zniknąć na pół godzinki.....
ulala to zapalenie spojówki
muszę zniknąć na pół godzinki.....
Żelka: (to chyba sporo mówi)
Żelka, ulala: W samej rzeczy! To najlepsze lekarstwo na wszystko!!!
oczywiście jest warunek: tylko z doktorkiem!
gdybyś spróbowała to byś zaufała
Żelka: jest tylko jeden sposób, aby się przekonać. Trzeba spróbować
co wy tak o tych płucach?
wcale nie czuje nic lepiej po tym czosnku..tylko czuc go w calym domu..jutro pojde chyba do lekarza..
ulexxa: tak trzymać! W lecie też bierze się antybiotyki jeśli trza...
Żelka: proszę bardzo. Zapraszam do gabinetu
Żelka: przyjmuję na NFZ
poza tym cała przyjemność jest obopólna
poza tym cała przyjemność jest obopólna
siedzi sobie Lila przy kompie i udziela się na multipasko
dzieci wołają z kuchni
-mamusiu,te jajeczka miały być na miękko!
-cicho,mama nie ma czasu.jedzcie jak jest.
po chwili
-mamo!dzióbek też?
dzieci wołają z kuchni
-mamusiu,te jajeczka miały być na miękko!
-cicho,mama nie ma czasu.jedzcie jak jest.
po chwili
-mamo!dzióbek też?
u mnie wszystko jest szybko, to znaczy oprócz gry wstępnej...
Dr..dzieki ale za antybiotyki podziekuje..znasz moze lepszy ii bardziej pomocny lek..
ulexxa: opisz krótko objawy
ksings..ty się o moje dzieci nie martw,martw się o swoje.Na Cyprze na pande się już skończyło?
Żelka:
Żelko, jestem inter...
Żelka: od 1960 roku.
Żelka: przepraszam, miało być od 1990! Asystentka by się przydała. Zwłaszcza atrakcyjna...
Lila
stać cię by było na to?
kiedyś miałem biedę
teraz nie śmieję się z nich tak jak ty cipo.
w życiu nigdy nic nie wiadomo.
stać cię by było na to?
kiedyś miałem biedę
teraz nie śmieję się z nich tak jak ty cipo.
w życiu nigdy nic nie wiadomo.
ksing mendo śmieję się i będe się śmiała frajerze,Przeważnie widzę na pandę chłopaków po 2m i zdrowych jak byki.Niech zapieprzają do roboty a nie na żebry,A Ty mendą byłeś,jesteś i będziesz
z bieda matole to nie ma nic wspólnego tylko z leserstwem i tyle w temacie.Już widziałam jak dają a oni idą i jabole kupują albo piwsko tak że jakoś pić im się chciało a nie jeść
Żelka: ale często bywam w kraju
Dr..moje objawy to wysoka goraczka ciala..kaszlisko..oraz silne pocenie..jak sadzisz ?..kwalifikuje sie na..umieralnosc..