Wpisy 1 651 107 – 1 651 206
5 sierpnia 2013 14:40 → 5 sierpnia 2013 15:56, 100 wpisów
rafalski
jociu poprawnie politycznie byłoby osoba z dużym poczuciem własnej wartości
jociu poprawnie politycznie byłoby osoba z dużym poczuciem własnej wartości
meduska
rafalski,
bo ja nie gram systemem - jak trafie to jednym zakładem
bo ja nie gram systemem - jak trafie to jednym zakładem
ale tysiaczek z kawałkiem by był za 15 zł.
Tylko 2 razy 4/10
Kierunek-wolne miejsce pod gruszą.
Zostawiam
Kierunek-wolne miejsce pod gruszą.
Zostawiam
znowu całe miasto przetrzepałem z pukonów loteriady i nic. Ściema jak nic z tym jest
kondi ja w sobotę kilka setek tego uzbierałem po budach, klepałem to przez pół niedzieli jak kretyn i na darmo
nawet głupiej mp4 nie trafiłem
7/10,3/5 reszta po 2zł ale żaden zakład nie idzie do kosza
rafalski
Ja wklepałam gdzieś z 50 i dałam se luz. Na myśl o walce z mułowatą stroną by wklepać kolejne 30 daję sobie luz. Losowania na które je zarejestrowałam już były to po kiego grzyba trzymać makulaturę w szafce
Ja wklepałam gdzieś z 50 i dałam se luz. Na myśl o walce z mułowatą stroną by wklepać kolejne 30 daję sobie luz. Losowania na które je zarejestrowałam już były to po kiego grzyba trzymać makulaturę w szafce
chociaż może jednak pro forma zajrzę sprawdzic kody bo dotychczas mi się nie chciało tracić czasu
tczewianka gratki
kondi
kondi
medea...zapytaj ....kiedy w końccu te strzelce mają grać.....bo wychodzi na to że wcale
dzięki
halapek no dziś 11 % jak będzie więcej to masz jak w banku poranne info w KG
halapcio
medi, ja juz druga taką akcje na taka skalę przeprowadziłem, nie mówiąc juz o kilku mniejszych i chyba tez sobie odpuszczę....
medi, ja juz druga taką akcje na taka skalę przeprowadziłem, nie mówiąc juz o kilku mniejszych i chyba tez sobie odpuszczę....
Dobra a teraz powolna by się nie zalać potem ewakuacja na linii biurko drzwi w celu wycofania sie na z góry upatrzone pozycje pod wiatrakiem
medi
jocia na innych kuponach miałam 20,a takie 7/10=9,10,14,22,37,41,42,49,69,79
halapek, co ty tam za latające kalesony masz w profilu....
25,52/63,68/9,37
rafalski.....kalesony dziadka.....a tak naprawdę ...latawiec synek puszczał
Tczewianko..szkoda,ze nie dałas tej 20
halapku.. kiedy, nie mam czasu .. ulala tez go zna mnie ciągle czas goni..a w skrócie podalam .Ja juz nie powinnam tutaj siedzieć tylko robic co innego,na dodatek czekam na gości
halapku.. kiedy, nie mam czasu .. ulala tez go zna mnie ciągle czas goni..a w skrócie podalam .Ja juz nie powinnam tutaj siedzieć tylko robic co innego,na dodatek czekam na gości
jocia.....a teraz na poważnie.....czy 10,20,30......według Twojej metody.....ma szanse na wieczór??
alfa znowu nie wpadła i trzeba będzie dalej składać do kupy silnik w moim gruchocie....
30,60,70
50,80
20,50
30,80
10,70,80
30,70
40,70
pisz wiersze i badz mądry i wszystkie takie tak wygladaja na wszystkich końcówkach
50,80
20,50
30,80
10,70,80
30,70
40,70
pisz wiersze i badz mądry i wszystkie takie tak wygladaja na wszystkich końcówkach
jocia........no to cienko to widzę.....no nic już puszczone ..to nie wycofam...dzięki
halapek..teraz watpie, bo pracuje..nie pracowal jak mi podawał.. sam teraz gra sporadycznie : krisekb1
rower też by trzeba było naprawić....
jocia....a może umówimy się którejś nocy ......i mi wytłumaczysz??
halapek, czasem na nogach szybciej niż autem, więcej się w korkach stoi niz jedzie...
jocia.....no przecież...nie jak się dzieci robi.......sposób typowania mi wytłumaczysz
jocia a ja też mógłbym na korki do Ciebie....
no to na melinę wpadniemy...
jocia....no to nie pozostaje nam nic innego ...jak spotkanie nocne ...jak się nie da...wszystko się da....ładnie tylko po skrucie opisz...a może zakumam....nieraz kumaty jestem
halapek.. jak znajde troche czasu, to podesle Tobie na co nieco...teraz nie badzo wiem,co mam robic najpierwi cicho juz
Ok
Ok
jocia można....
agatkaa
agatkaa
jocia.....no i trzymam Cię za słowo.....i czekam z utęsknieniem
jocia......no pewnie.....ale nie wiem...?...coś obiecałem??/...bo terfaz nie kumam
jocia....ja poczciwy chłop jestem....tak mi się przynajmniej wydaje
heh.. dobre , cenie sobie ludzi słownych ot co
Pytałam bez związku ze sprawą ..i nie podlizuj się
Pytałam bez związku ze sprawą ..i nie podlizuj się
ile cukru w cukrze
jocia i co z tym
jocia....śniła mi się 35.....i chodziło coś o gorącą 35...a raczej nie był to sen o kobicie...kiedyś śniła mi się 26....i była w tym dniu plusem....a jak będzie z 35...zobaczymy
aż tak źle...podeptałem Ci nogi...
no nic jocia nie chce zatańczyć, to solówka
zmykam, wysokich....wieczorem
zmykam, wysokich....wieczorem