Wpisy 1 648 761 – 1 648 860
3 sierpnia 2013 03:23 → 3 sierpnia 2013 11:55, 100 wpisów
Może coś się wyiska z futra
Miałem kiedyś pomysł,żeby typować po datach historycznych
Miałem kiedyś pomysł,żeby typować po datach historycznych
Taki dobry sposób,jak z...fusów,albo ilości insektów w futrze małpy
Gonzaga < należne
Ide spać ..wyjątkowo wczesnie
Gonzaguniu dobrej nocodni
Ide spać ..wyjątkowo wczesnie
Gonzaguniu dobrej nocodni
http://www.youtube.com/watch?v=gGLHT74VnA4
Czesław Niemen - Dobranoc
Czesław Niemen - Dobranoc
Dzień dobry.Miłego dnia i wysokich wygranych.
Tris.
Pisałam o Twojej liczbie 74 i wpadła.
Pisałam o Twojej liczbie 74 i wpadła.
Cześć wczoraj trafiłem 2/5 i 2/5 i na razie kończę z Multi Multi może ewentualnie Lotto Plus skreślę a wy jak tam ?
Mój tata też 2/5. Nie wiem kiedy trafię 5/5 ale zauważyłem że często jest dużo siedemdziesiątek albo pięćdziesiątek co wtedy łatwo trafić. Jak mówił mój tata jak są pięćdziesiątki łatwiej trafić tylko trzeba trafić właśnie ten dzień.
Ruszam,kierunek-Rodos.
Rodzinne ogródki działkowe obok stawu.
Macie zakłady na Lotto Plus dzisiaj ? Nie wiem czy jechać i skreślić z dwa zakłady ? Czy to ma sens ale jak coś to na chybił trafił zagrał bym.
Sam skreśliłeś ?
Jak dla mnie ten Plus to trochę ściema co ?
Może niech nową grę zrobią typu Mini Lotto ? Bo w to często gram tylko że najwięcej 2/5 miałem a zresztą też Lotto Plus.
Jak się nazywa gra bo wczoraj gralismy w nią na orliku że zdobywasz punkty masz 3 akcje sam na sam, 3 rzuty karne, 3 rzuty wolne, 3 wkęcenia, podbijanie słabszą nogą z za głowy, 3 strzały z połowy boiska i 3 strzały w poprzeczkę ?
Nie inaczej ?
Saganowski był najlepszy w tym dwa lata temu chłopaki mówili.
No jak się ta gra nzywa ?
Nazywa.
Witam
Panie
Panowie
I gratulacje dla pasko bo ta strona miala urodziny chyba wczoraj
Panie
Panowie
I gratulacje dla pasko bo ta strona miala urodziny chyba wczoraj
Jak tam u ciebie gra w realu?
Bo jak pamietam dużo mielismy podobnych typowań
Bo jak pamietam dużo mielismy podobnych typowań
SKALAR ostatnio cienko ale nie mam teraz zbyt dużo kwasu żeby zastanawiać się nad typowaniem więc typuje bez zastanowienia
U mnie odwrotnie też ostatnio biore tzw liczby z czapki i mam lepsze wyniki jak kobinowalem z liczbami nie sa to ogromne sumy ale narazie nie dokładam
a dzis trafiłem w zdrapce 20zl w tego lotka Było 10zł i dwa słoniki
http://www.youtube.com/watch?v=uVCp2lJOs7o&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Chyba warto skreślić Lotto Plus co wy na to ? 12 mln ładna suma. Chociaż moim marzeniem wiecie co jest no konkretnie trzy mam.
Nie 4 mam.
Zostać przyjęty do pracy w Kolmaxie gdzie nawet ładna pensja, zdrowie dla rodziny, kupić PS3 i pojechać bolidem F1 być na GP i takim czymś co prezentują się kierowcy a i wygrać w Lotto albo Mini Lotto ? Żeby tak można było zadać trzy życzenia. To inne bym dał.
Zdrowie dla rodziny, zostać bogatym człowiekiem i kierowcą F1 (: bym pomógł biednym i potrzebującym a i zrobił miejsca pracy. Dobrze mówię ?
Dlaczego Legia nie na koszulce ma taki jak naprawdę w całości jest ? Aha i powinien być mecz o 3 miejsce w LM nie rozumiem dlaczego nie ma ?