Wpisy 1 647 361 – 1 647 460
2 sierpnia 2013 13:40 → 2 sierpnia 2013 14:02, 100 wpisów
i tak będę rzygać ) co jakiś czas - ostrzegać innych ) aby tu nie włazili cała społecznośc internetową
co ta pięknaja tu narobiła osobiste porachunki na stronce a potem że odzew - pierw się myśli )
Pasko,
czytałeś czy słuchalem wyniki badań naukowców na temat takiego czy innego złosliwego wyrzywania się w necie na innych przez na codzien porządnych ludzi??
czytałeś czy słuchalem wyniki badań naukowców na temat takiego czy innego złosliwego wyrzywania się w necie na innych przez na codzien porządnych ludzi??
iwka myślałam,że weszłaś tu i będzie ok a zaczyna się to co było kiedyś.W kółko jedno i to samo.
nawet kara nie zmusiłaby ich od zaprzestania
tak dziala net na ludzi...
tak dziala net na ludzi...
co tu się dzieje czy nie można tego na priv tylko szambo tu robić
witam miłe osóbki
witam miłe osóbki
założę się, że większość tutaj to zajebiści ludzie, ale....
net wyzwala w nich coś innego
net wyzwala w nich coś innego
1647362
Czyj to wpis? na pewno nie mój.
Czyj to wpis? na pewno nie mój.
kurcze Lili nasza zabawa w doktora to chyba też nie ma wiele wspólnego z lotto....no chyba, że będziemy losować kto bada
Żelka..nie wiem właśnieMiejmy nadzieję,że go nie zjedli z chrzanem
Żelka ostatnio niezbyt ładnie się zachowałaś w stosunku do mnie - nie pisz więcej i nie wnikaj ) zajmij sie sobą )
hejka Żelka
dobra ja stawiam, że pierwsza blokada o 14.18
Iwka jak nie ładnie? to Ty możesz w stosunku do innych a inni nie?
ja jestem ciekawa tylko po co piekneja były szczegóły skoro znała mój stosunek do seksu i facetów? Sama zaczęla tutaj prywatą i jakimiś groźbami
fifek
iwka dobra skończ.Weź skończ ten odwieczny temat.Po kiego to znowu wywlekać.Już i tak wszystko wiemy i tak.
moją największą intymnością jest mój wewnętrzny świat - tak,że nie krępuj sie pytaj
Lila o czym
Lila o czym
skończy banem jak zwykle, jako mirka też tak marudziła tuż przed bananem
iwka...o tym wszystkim.Pisałaś nie raz już na czacie i wiemy o co chodzi i mnie osobiście drugi raz się tego nie chce czytac
dżem dobry
Lila ale mnie interesują jej motywy a że zaczęła tu na stronce - wynurza się co jakiś czas i podsry.wa
jak truskawkowy to dobry
każdemu taki jaki mu pasuje
alexiej
hej Lilka
Iwka ty nie masz żadnych praw tutaj zrozum to jesteś tu gościnnie i na krótko jak zwykle
a co? jesteś numerkiem?
niech tu pisze - Pasko jest dobry i zrozumie jak wyjaśni swoje motywy )
alex według moich obliczeń, za jakieś 20 minut jej nie będzie i bonus mój
iwka..ma ,nie ma,jej sprawa.Ona dla mnie jest ok.Zresztą ja tu większych problemów i zatargów z nikim nie miałam oprócz Ciebie i jeszcze jednej koleżanki co zdrowemu chorobę wmawia.I niech tak zostanie
Lila napiszę raz jeszcze - po co były jej szczegóły JAK TO ROBIŁAM Z PAWŁEM tu zaczęła więc i niech skończy
17 minut....
iwka...a skąd ja wiem po co jej były,może sama opowiadałaś o czymś ,skąd ja mam wiedzieć.