Wpisy 1 646 706 – 1 646 805
2 sierpnia 2013 08:32 → 2 sierpnia 2013 09:27, 100 wpisów
Mirnam
Monet.Dzień dobry.
witajcie witajcie
ja tylko przelotem do pracy cza sie szykować i w weekend też...
Dla znajomej.
mirnam61
no jakaś wybrana przez siebie parka, czy nawet trójka może, musi się przecież kiedyś w końcu trafić, a do tego, odrobina farta, i tym - sposobem - wpadamy w 'stany' mniej częste...
no jakaś wybrana przez siebie parka, czy nawet trójka może, musi się przecież kiedyś w końcu trafić, a do tego, odrobina farta, i tym - sposobem - wpadamy w 'stany' mniej częste...
mirnam61islandorka30,5 witaj
no ale w typowaniach to trzeba mieć też odrobinę fantazji,by ustrzelić myślę sobie - poniektórym jej nie brakuje co do wyobrażeń swoich o bonusie ha ha ha
no chyba,że sie ma ewidentnego pecha co do numerków
no ale w typowaniach to trzeba mieć też odrobinę fantazji,by ustrzelić myślę sobie - poniektórym jej nie brakuje co do wyobrażeń swoich o bonusie ha ha ha
no chyba,że sie ma ewidentnego pecha co do numerków
iwka
Dzisiaj nie gram a wybrałbym coś z tego 2.4.6.12.13.17.33.46.47.57.61.63.72.77.79 to moja 15 z której kiedyś trafiłem 10/15 i kuponów zapomniałem w domu i nie wysłałem
Jak się dobrze przyjrzeć,to w oczach widać obłęd.
iwka ja rano przelotem zerkam kradne od każdego po troszku bo nie mam czasu na typowanie i ostatnio 6/9 i wczoraj 5/10..skromnie ale jakos na gre styka...
islandorka30,5 podziel się swoim szczęściem z innymi co do numerków
Pocałuj mnie w dupę.
Robal.
Racja.
Racja.
iwka ja to samo widze co i wy...kwestia doboru, dzis weż cyferki irona i dołóz od bromby...ot i wsio!!! wiesz jak jest raż sie wygra a innym razem nie...
ok znikam miłego dzionka czas na ewakuacje!!!
A Hyde Park dopiero,szczególnie str 194
Robal_36 bonus sie wyślizgnął o karwa jak ktoś ma pecha to w ci ... na gwóźdź trafi
emerytka 46 pilnuj siebie i nie marudź no chyba że to juz starość to wybaczam
Ty wybaczasz?
Lepiej stara a normalna,niż "młoda" i szurnięta.
"Koń jaki jest każdy WIDZI "...
niech sobie hasa po tej zielonej ...łączce.....
tyle jego.
TYLKO tyle....
Emi...choć t.a.m
niech sobie hasa po tej zielonej ...łączce.....
tyle jego.
TYLKO tyle....
Emi...choć t.a.m
emerytka 46 a masz ty wykształcenie by takie opinie wydawać bo jak nie - to karalne jest
więc stara kobieto licz się ze słowami - przyjmuję,że nie ma kto w du pę całować i stąd frustracja
aha
idiotka i staśka
znowu
pociągnie ten wóz dalej
dobra
trafnych wysłanych i
wesołego dnia
{hahaha}}
idiotka i staśka
znowu
pociągnie ten wóz dalej
dobra
trafnych wysłanych i
wesołego dnia
{hahaha}}
Jeszcze raz-pocałuj mnie w dupę.Ale poczekaj,zjem parę śliwek i popiję mleczkiem.
emerytka 46 na przyjemność trzeba zasłużyć w moich oczach jesteś na nie
Robal.
Jocia
Już raz było przerabiane,więcej razy nie jestem zainteresowana.
Jocia.Dobrze.
jak sie ma problem oddzielenia fikcji / własnych wyobrażeń o bonusie np. / od faktów ale spokojnie tu dużo takich
prawda Monet,Pięknaja ? ))
moze jeszcze jakieś testy
prawda Monet,Pięknaja ? ))
moze jeszcze jakieś testy
zabawnie będzie - na podstawie pytań zadawanych tez można się dużo dowiedzieć -> dlaczego ktos pyta akurat o to,a nie o tamto
emerytka 46 problem z emocjami nie oznacza idiotyzmu -> tak tylko idiota może pomyśleć nie znający się zupełnie na psychologi / a zabierający głos /
emerytka 46 problem z emocjami nie oznacza idiotyzmu -> tak tylko idiota może pomyśleć nie znający się zupełnie na psychologi / a zabierający głos /
nio jestem gotowa do wyjscia..
Iwka mialas byc grzeczna..
zostaw Emeriti..w spokoju..to bardzo mila i sympatyczna Osobka..
ocene zostaw bo nikt nie ma takiego prawa..czlowiek jest mlody..pozniej ciutke starszawy..pozniej jeszcze..kazdy wiek jest piekny..jedni dozywaja sedziwych lat..inni niestety nie..
np.moj maz..mlody jeszcze a tak chory..nie wolno ani Tobie ani innym..oceniac Innych..kazdy tez dostaje wiele szans od zycia..na lepsze..ii albo sie zmienia albo nie....
dobra stleniam sie bo juz siostra jest po mnie..
Piekna..
Jocia..
pa Wam ..wylatam..
Iwka mialas byc grzeczna..
ocene zostaw bo nikt nie ma takiego prawa..czlowiek jest mlody..pozniej ciutke starszawy..pozniej jeszcze..kazdy wiek jest piekny..jedni dozywaja sedziwych lat..inni niestety nie..
np.moj maz..mlody jeszcze a tak chory..nie wolno ani Tobie ani innym..oceniac Innych..kazdy tez dostaje wiele szans od zycia..na lepsze..ii albo sie zmienia albo nie....
dobra stleniam sie bo juz siostra jest po mnie..
Piekna..
Jocia..
pa Wam ..wylatam..
Natura jednak silniejsza...
A tak się starała.. że niektórzy nawet nabrać się dali.
A tak się starała.. że niektórzy nawet nabrać się dali.
ulexxa
jak widać nie dla mnie a z jakiej racji ma mnie jakaś staroć kazać sie po du pie całować - jak brak kultury to niech sie douczy jak problem natury seksualnej to lekarz
jak widać nie dla mnie a z jakiej racji ma mnie jakaś staroć kazać sie po du pie całować - jak brak kultury to niech sie douczy jak problem natury seksualnej to lekarz
Monet..ziomalku..
zdazylam Cie przywitac....aa teraz komp idze nynci..pa Wam..
zdazylam Cie przywitac....aa teraz komp idze nynci..pa Wam..
nie będę grzeczna dla tych co dokuczają
Monet taka właśnie moja natura - oddaję co dostałam ))
Monet taka właśnie moja natura - oddaję co dostałam ))
tak,rozumiem znaczenie słowa "Starość nie radość" na przykładzie emerytki dobitnie
Piękna
Jocia
Gała dzisiaj Ty czy bliźnak?
Bo nie wiem czy lać czy browara postawić
?
Jocia
Gała dzisiaj Ty czy bliźnak?
Bo nie wiem czy lać czy browara postawić
?
jocia ale ja to nie Ty - ludzie różnie reagują -> zgodzisz się prawda?
Najlepiej ignorować.
Kultura,inteligencja,mądrość.Wszystko super i w najlepszym wydaniu.Gratulacje.Mało takich osób na świecie.
Kultura,inteligencja,mądrość.Wszystko super i w najlepszym wydaniu.Gratulacje.Mało takich osób na świecie.
Andromeda
Gała
Gała