Wpisy 1 645 762 – 1 645 861
1 sierpnia 2013 18:20 → 1 sierpnia 2013 20:45, 100 wpisów
jocia
nicki p r a w i e po to tylko, żeby komuś i do kogoś się doebać
może zmienię operatora buahaha
nicki p r a w i e po to tylko, żeby komuś i do kogoś się doebać
może zmienię operatora buahaha
drapek-pamiętam czasy jak dziennie 15 pociągów jeździło z Sanoka do J
... a jak kujawsko-pomorskie / bez urazy, co 'normalniejsi' stamtąd - w potocznym znaczeniu słowa przecież piszę / to jeszcze bardziej leżę
zostawiam
zostawiam
Robaleczku tak, domyslam się .. to widać
Zwymiotował dzisiaj publicznie taki jeden guru
Zwymiotował dzisiaj publicznie taki jeden guru
p.s. jocia pamiętaj o drapku i nabazgraj rano kilka cyferków, ciekawy jestem czy scyzorykowe 15 bedzie wieczorem
Ulala mowi ze sie za kogos podszywam hahaha niektorym osobom to juz zdrowo odj3balo od tego czatu i przywiazuja sie chój wie do czego wezta sie do dobrego skreslania numerkow to moze jak wygracie nie bedzie wam sie tak nudzic i znajdziecie jakies zajecie wiem ze niektorzy pracuja ale jak widac za malo
Ulala zalozylem ci ale nie po to zebys mi caly czas wmawiala ze jestem inna osoba niz sie podaje nie odzywalas sie do mnie dawno nagle piszesz jakies z dupy slowa
Ula
18:22:39
nie wierzę Ci..przykro mi
18:22:49
miałam juz ti nie pisać
18:22:59
tu
18:23:40
brak argumentów?
18:24:29
chyba tak
niech sie posmieja troche
18:22:39
nie wierzę Ci..przykro mi
18:22:49
miałam juz ti nie pisać
18:22:59
tu
18:23:40
brak argumentów?
18:24:29
chyba tak
niech sie posmieja troche
Januszek cie musi za malo zaspokaja ze tobie sie taka glupota czepia i nie umiesz pogadac normalnie tylko szukasz powodow do klotni i wymyslasz nie wiadomo co z nudow
Miisiek..masz juz przechlapane....trudno mi Ciebie nawet okreslić
no pewnie sram po gaciach dobra ide nawet mi sie nie chce dalej toczyc tej beznadziejnej rozmowy a ty Ula wez sie ogranij bo nic do ciebie nie mam ale nie wymyslaj bo na swoj wiek zachowujesz sie jak malolata czesc
sara..jestem, ale nie mam jeszcze wszystkiego.. bo polemizowałam z guru..wymiotem ..szkoda czasu było..teraz gonię
jocia ja sie najbardziej z podjazdów
wczoraj 4/5 z własnych cyferek
wczoraj 4/5 z własnych cyferek
za 4/5
a swoja drogą to ten """ psycholg""" wymiota..nie postawił mi konkretnej diagnozy, tylko zadał pytanie czy wytrzymam 30 dni prymitywny ten psycholog..chyba mam wiekszą wiedzę z psychologii .. ciekawe kto uwierzył w to co pisal L.W.
a swoja drogą to ten """ psycholg""" wymiota..nie postawił mi konkretnej diagnozy, tylko zadał pytanie czy wytrzymam 30 dni prymitywny ten psycholog..chyba mam wiekszą wiedzę z psychologii .. ciekawe kto uwierzył w to co pisal L.W.
ja mam misję ) i czekam na magiczne słowo
oj psychologów nie lubię - tym bardziej,że łatwo przewidzieć po co zadają takie a nie inne pytania )) zawsze byłam inna i badali
oj psychologów nie lubię - tym bardziej,że łatwo przewidzieć po co zadają takie a nie inne pytania )) zawsze byłam inna i badali
dobrze,że psychiatra się nie zainteresował,bo wtedy miałabym poważnego stresa
Wymiot to nieporozumienie, powinien herbatke miętowa pić
agatko nie wiem jeszcze dopiero przerobiłam czwórki
Moze iwka podpowie, miała 4/5 niezły wynik
agatko nie wiem jeszcze dopiero przerobiłam czwórki
Moze iwka podpowie, miała 4/5 niezły wynik
ludzie koszmar,chciałem wygrac 30zeta i kupiłem trzy zdrapki mała czarna i pustaki,ts odebrał pieniążki:
jak trafić na wygraną zdrapkę,łobuzy drukują tysiące milionów pustaków,predzej kaktus wyrosnie na dłoni nim coś się trafi:
głodny zjadłem pitę z tunczykiem i podwojną cebulką na miescie,koszta 10zeta:
hipopotan spokojnie ja szukam zdrapki ) i też trafiam na pustaki ( a chciałabym ... ))
a kobitki wszystko jedzą w nadmiarze co powoduje,że rosną im piersi i tyłeczki,a potem zajmują dwa krzesła w kościele tak są grube:
:tradycyjnie zagrałem wariantem chinskim na wieczor,dwie 9ki pusciłem i czekam na wygrana:
podziwiam zdrapka jak on to robi,ze pozwalają mu wybierac i jeszce konkretne numery zdrapek:
iwka teraz gry ts sa drogie a prawdopodobienstwo wygranej niskie,ktoś sprytny wymyslił multilotka aby skubac graczy z pieniążków:
jak raz chciałem odebrac 42zeta w kolekturze to kobiotka nie miała az tyle pieniążków w kasie,to znaczy,że gra coraz mniej osób:
dlatego zrobili 2losowania multi musza zebrac to samo ale od mniejszej ilosci graczy:
waga przyjmującej niecałe 60 kilo,brak okularów,włosy średnie:
iwka czekam na szczesliwy dzien kiedy cos trafię,ale jeszce nie nadchodzi:
mi w grze pomaga bałwan ale bez skutku,ciągle jezdem na minusie:
a ostatnio najwyzsza wygrana w zdrapce to 10zeta w małej czarnej,a potem ciągle pech: