Wpisy 1 645 256 – 1 645 355
1 sierpnia 2013 14:22 → 1 sierpnia 2013 15:12, 100 wpisów
tris może im masz zastrzeżony
a chwalił się tu już ktoś, żeby coś wygrał...
Gratuluję Agato 4/5 w Mini Lotto je też często w gram. Ale na razie najwięcej ileś razy 2/5 tylko, podobnie Lotto i Lotto Plus.
U nas w biurze mamy klimatyzację sterowaną telefonem z Androidem. Trzeba wziąć taki telefon do ręki i zadzwonić na portiernię, żeby ją włączyli...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 170 000 zł
2/5 to grubo
krzysztof c
krzysztof c
227 pewniaków fiuuu
a co franz przeskrobał, że zablokowany...
Lilek
Lila mnie tu po 19 00 nie ma nigdy i nie czytam co sie dzieje w nocy
Franek czasami wydaje się spoko gość, a czasem cos mu odwali, nie kumam tego....
Franiu dał dupy na całej linii Nawet się ostatnio dowiedziałam,że jestem gruba jak konar od wiśni
rafalski38 nie świruj - czytając tutaj poniektórych nie tylko jemu odpintala
u niego poziom agresji duży - ale czytając/wglądając w inne umysły tutejsze to też zdrowo hmmm - po nim przynajmniej wiadomo czego się spodziewać )
gruba jak konar od wiśni...to chyba komplement....wiśnia to raczej drobne drzewko
iwka wnikasz w umysły....
rafalski...ale roz***la mnie jedna rzecz na łopatki,że ktos wie lepiej jak ja.A ja raptem 71 kgFraniu wie że jestem gruba,wie wiecej niż ja a druga znowu wie czy mam dzieci czy nie bo dzwoniła na porodówke w Gnieźnie i nie rodziłam tamJak mogłam rodzić w Gnieźnie jak rodziłam w innym mieście.No ale niech im będzie
czasami tak dziwne można spotkać,ze moja "dziwaczność" to mały pikuś
no cóż, nie wiem skąd u niego agresja co do niektórych, dla mnie był miły i sympatyczny....może trafiałem na jego dobre dni...
normalnie gdybym nie zajrzała na ten czat to nie wiedziałabym,że istnieją takie pojeby
rafalski...do mnie tez był raz miły a raz nie.Jeszcze wszystko przed Tobą ,oczywiście o ile się pojawi
rafalski38 może poniektórzy dotknęli spraw których nie powinni byli? Wiedza to nie tylko przywilej ale i odpowiedzialność ))
prawda pieknaja,Monet?
prawda pieknaja,Monet?
Lili fakt najwięcej poebów jest w necie, bo w realu się ukrywają...
rafalski...a bawi mnie to jak zajmują się moim zyciem a w swoim mają gnój
rafalski38 mnie wali co kto pomyśli zarówno tutaj jak i w realu ) zwłaszcza o mojej emocjonalności
Lili może masz ciekawe życie...
iwka mnie wali tutaj, bo w realu to zaraz daję w mordę
rafalski....tylko na odległość ktoś go nie pozna .Niech wpadnie a nie bajki opowiada i szczeka wiecznie jak sucz na pustyni
rafalski...w mordę?MAfio Ty,po zdjęciu widać,że się nie patyczkujesz
rafalski38 to Twoja zona,dzieci mają farta bo zakładam,że też potrafią nieźle podku ...
iwka rodziny nie ruszam, wiesz jak to w mafii...rodzina jest święta
Triso ja spokojny, a w mordę walę znienacka, wtedy nokaut murowany i pewność, że nie odda
a już najgorsze jak ktoś nie-doczyta i kąsa ruszając coś co powinno zostać w spokoju ))
uuuuuuuuuuuuuuuu
widzę, że...bonus się jeszcze pasie
rooooośnie , nadyma się
Nooo to i huk będzie większy a i fetor dłużej potrzyma
widzę, że...bonus się jeszcze pasie
rooooośnie , nadyma się
Nooo to i huk będzie większy a i fetor dłużej potrzyma
Triso podobno duży gość, to jedyna szansa znienacka...
myślenie nie boli nad skutkami przyczynami ) no i ta odpowiedzialność ))
rafalski..jak Paczem na Ciebiem to widzem swojego tatuśka sprzed 20 lat
jak widze chłopów w takich koszulach jak raf to uciekam daleko
Lili trisia bym nie tknął, to spoko gość i chyba najmniej konfliktowa osoba na MP..
rafalski..i widzisz na co wyszło,że wyglądasz jak własny portret pamięciowy.Kapo di tutti kapi karwa
ee tam bicie w mordę - ludzie są od tego po co samemu?
Kiedyś ktoś mi zrobił coś paskudnego - usiłowałam dociec dlaczego - hamował się i nie chciał mi odpowiedzieć jak pytałam - kwestia kasy
Kiedyś ktoś mi zrobił coś paskudnego - usiłowałam dociec dlaczego - hamował się i nie chciał mi odpowiedzieć jak pytałam - kwestia kasy
no właśnie widzę, dla jednych tata, dla drugich jakiś gangster...co tu się wyprawia
rafalski..Ty masz krzaczory? Bo Twojego @ i tak o playera wyżebram
Lili spoko....tylko ja tu dość młody stażem i nie do końca kumam o co chodzi z tymi krzaczorami..
iwka..jak już muszę w pysk strzelić to nikogo nie wynajmuję.Sama biorę sprawy w swoje ręce.
krzaczory to fb
ni uja bym nie skumał....Lili nie mam, miałem ale usunąłem..
ni uja bym nie skumał....Lili nie mam, miałem ale usunąłem..
trisetum niepotrzebnie ja zawsze tylko pytam "dlaczego" i zawsze staram się grzecznie to robić - gorzej jak ktoś ma opory ))
Lila ja też nie w taki to w inny sposób i nigdy nie zakładam złej woli u innych,ale jak sie okaże,że ktoś w c h u j a leci to wtedy a to wyzwala
Lila ja też nie w taki to w inny sposób i nigdy nie zakładam złej woli u innych,ale jak sie okaże,że ktoś w c h u j a leci to wtedy a to wyzwala
Liluś nie da się, po 2 tygodniach usuwają konto na stałe i nie ma powrotu...