Wpisy 1 645 106 – 1 645 205
1 sierpnia 2013 13:30 → 1 sierpnia 2013 14:01, 100 wpisów
mi tam nie jest przyjemnie patrzeć na ludzi jak przybici sytuacją w kraju,walką o każdy grosz itp. - dołujące dla mnie
źle się dzieje w naszym Państwie,ludzie płacą co raz więcej i co raz więcej mamy długów To jest chore
Zobaczcie co może zrobić szary człowieczek - NIE a mała partia ? Jeszcze mniej - szkoda tylko czasu na to - co warto zrobić? Tyle nas na tej stronie i tylko znam jedną osobę która swoją mozolną pracą wygrała 10/10 w MM - a ile by nam zmieniło życie gdybyśmy znaleźli sposób na lotka. Polityka to pieniądze a pieniądze są tutaj tylko trzeba szukać jak je zdobyć.
Bezrobocie 13,2 % a naszym powiecie 22,5 a u was ? Dzisiaj jak jechałem do kolektury osoby sprzątały obok chodnika.
Lila nie zadowoliło by Cię 5k miesięcznie - nie jakieś 8 Milionów tylko 5k
mamy lasy ziemię w centralnej Polsce on wykształcenie rolnicze ale zbyt wysokie ryzyko by się brać za to - te dopłaty unijne nakazy,zakazy jak niewolnicy
Dzień Dobry ferajno
Dziś w pracy Sajgon wiec tylko na krótko ot by popełnić i losowanie sobie spisać by szare komórki miały chwilę wytchnienia
Wszystkich
Dziś w pracy Sajgon wiec tylko na krótko ot by popełnić i losowanie sobie spisać by szare komórki miały chwilę wytchnienia
Wszystkich
Pęsko....ja żyję godnie,na nic mi nie brakuje ale fajnie byłoby tak wygrać coś a nie tylko wydawać te co się zarobi
Zaraz losowanie i może akurat szczęście będzie i trafie rym 10/10 i do tego bonus to by było.
Lila super ale trzeba mysleć o dzieciach - a czas tak leci ze moze nie długo wnuki więc wiesz - jest takie fajne powiedzenie "Czas nie pała nie stoi"
teraz jeszcze do ogródków działkowych dopintolili,już wszystko chcą ludziom zabrac
Pęsko...no masz rację czas nie pała i nie stoi.Dzieci moje zabezpieczone a co zrobią z tym jak mnie już nie będzie to ich sprawa
Lila bo zabrakło miejsca na stacje i markety i trzeba zabrać normalnym ludziom "Polską Ibize"
alex..niech wy***lają z tymi stacjami.U nas stacji pełno a ogródki powinni zostawić tym biednym emerytom dla których to jest całe życie jak sobie pójdzie i posadzi marchewkę.Nie wiem komu to przeszkadza
iwka..ja dzieci swoje zabezpieczyłam na całe ich życie a ile przekażą swoim to ich sporawa.JAk przepierdzielą wszystko to wnuki będa miec pecha
Coraz gorzej idzie wszystko widzę. A kiedy się to skończy tego nie wiem ?
ogródki fajne - kolory no i świadomość,że coś rośnie / żyje / dzięki swojej pracy )) i zdrowe
iwka...dla emerytów taki ogródek to drugie życie.Nie musi siedzieć w bloku całymi dniami,jedzie sobie na ogródek,coś tam posadzi coś wyrwie i ma dla czego żyć a i nawet to im chcą zabrać
Lila na działce mojego kuzyna średnia wieku to 26-33 a wiec oni też lubią uprawiać ogórki
alex...bo to jedyne miejsce gdzie młodzi tez się mogą spotkać i poimprezować jak nie wyjeźdżaja gdzieś po za granicę naszego kraju
My tu gadu gadu a za chwilkę kuleczki wypadają po pewniaczku poproszę - mój - 12 -
torsan..karwa masz 21 lat i zaraz zostaniesz starym kawalerem,akurat
Ile najwięcej trafiliście na 10 skreśleń ja 4/10 a na stronie 6/10.
torsan..o karwa to faktycznie już jesteś stary dziad.Mojemu ojcu w Twoim wwieku akurat urodziło się dziecko tak za miesiącAle to było 36 lat temu
Był może ktoś w Media Markt jak było ustrzel darmowe zakupy ?
lila-a jestem chrzestnym i czasem zajmuje się dzieckiem i dlatego chciałbym mieć swoje
alex82 ja takim spontanem pierwsze 7/10 miałam na profilu a w realu kicha
iwka - dla nich się żyje - budzisz się i czujesz że dzień jest piękny bo widzisz piękne uśmiechy
Torsan biegniesz do sklepu i przepuszczasz te panie co wpadną ci w oko . Widzisz jakie to proste
Pęsko...człowiek się zmienia jak je ma,już nie jest taki jak wcześniej
Ja 23.06 miałem w typowaniach 6/10.
alex-ostatnio tak zrobiłem to się uśmiechnęła do mnie i podziękowała a na drugi dzień ją spotkałem to się uśmiechnęliśmy do siebie