Wpisy 1 644 656 – 1 644 755
1 sierpnia 2013 09:40 → 1 sierpnia 2013 10:52, 100 wpisów
Ceną była śmierć za wolności smak,
choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat,
ceną była śmierć, życie oddał dziad,
63 dni chwały, nie przeliczając strat
choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat,
ceną była śmierć, życie oddał dziad,
63 dni chwały, nie przeliczając strat
CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM POWSTANIA WARSZAWSKIEGO !
WIDZEW PAMIĘTA!
WIDZEW PAMIĘTA!
Powstanie Warszawskie i bohaterowie, którzy walczyli za naszą wolność
andromeda tak, pamięć o przodkach ważna - dzięki nim wolność ale i być może nasze własne istnienie
Iwka, tak nasze istnienie. Nie wiem tylko dlaczego dziś nie wywiesza się tak dumnie flag jak np 1 maja, swoją chorągiewkę i tak wstawiam w oknie małą dziś
kondi
...695 =>
ostatnio trzy wpisy z rana /przedwczoraj/ i ban, potem - wczoraj, z tego co pisała Sama Góra wczorajsze na forum niejakij /niejakiego 'Marta30' też z tego adresu i też ban... Oczywiście powstać może pytanie, kim był wcześniej i po co pewne rzeczy, kwestie, czy nie ma Go z Nami, cały czas, na jeszcze innym nicku - ale - 'nie wolno wszystkiego wiedzieć"
...695 =>
ostatnio trzy wpisy z rana /przedwczoraj/ i ban, potem - wczoraj, z tego co pisała Sama Góra wczorajsze na forum niejakij /niejakiego 'Marta30' też z tego adresu i też ban... Oczywiście powstać może pytanie, kim był wcześniej i po co pewne rzeczy, kwestie, czy nie ma Go z Nami, cały czas, na jeszcze innym nicku - ale - 'nie wolno wszystkiego wiedzieć"
Cześć byłem znowu po pieniądze a kadrowa na to że szef ma zepsuty telefon jak się zjawi powie mu i da mi znać jakoś w to niewierze. potem byłem w firmie gdzie robią buty Kolmax wczoraj zawiozłem rowerem CV i się spytałem czy przyjmą do pracy a ona że jeszcze nic nie wiadomo. A i pojechałem do kolektury i skreśliłem dwa zakłady na 10 liczb.
przykre to prawda - zganiam na nieświadomość innych -> skutków przeszłości kładącej się na teraźniejszość.A teraźniejszość jest taka,że istniejemy.
Już 21 kodów zarejestrowałem w tym taty a wy ile ? Ale coś szczerze wątpię że wygram coś.
1 644 695
Po co go wywołujesz skoro "niesforny" coś chcesz od niego?
Po co go wywołujesz skoro "niesforny" coś chcesz od niego?
To moje typy 1 10 18 22 36 43 58 62 74 76 78 2 13 20 27 33 35 41 49 54 56 63.
witam wszystkich
@Krzysztof, coś mi się wydaje że Cię z tej byłej pracy w wałka robią, na Twoim miejscu postraszył bym ich PIPem (państwowa inspekcja pracy) - że bez umowy, że bez kasy itd.
@Krzysztof, coś mi się wydaje że Cię z tej byłej pracy w wałka robią, na Twoim miejscu postraszył bym ich PIPem (państwowa inspekcja pracy) - że bez umowy, że bez kasy itd.
Witam mp
wczoraj jestem w Żabce, siedzę sobie przychodzi facet,klęka na dwa kolana przede mną i się przeżegnał na głoś, chwaląc się jak to ostatnio wygrywa, jest fakt bo nie raz go spotkałam w kolekturze on nie gra na 10/10 tylko dwie trzy liczby kreśli na poczekaniu i obstawia i ma wygrane,tak gra w keno przychodzi patrzy jakie były i potem swoje kreśli w biegu i ma to widziałam nie raz ma pamięć i wyczucie do liczb,
wczoraj jestem w Żabce, siedzę sobie przychodzi facet,klęka na dwa kolana przede mną i się przeżegnał na głoś, chwaląc się jak to ostatnio wygrywa, jest fakt bo nie raz go spotkałam w kolekturze on nie gra na 10/10 tylko dwie trzy liczby kreśli na poczekaniu i obstawia i ma wygrane,tak gra w keno przychodzi patrzy jakie były i potem swoje kreśli w biegu i ma to widziałam nie raz ma pamięć i wyczucie do liczb,
wonder29 słuszna strategia - przesłać obraz co można zrobić gdy ktoś w c h u ja leci
@Eryka musisz wyglądać jak anioł skoro przed Tobą klękają i się żegnają
niech ma świadomość,że robienie złych rzeczy niesie ze sobą konsekwencje ))
pierwszy raz takie miałam zdarzenie, fakt to kościelny i był po kielichu, ale to jest prawda
@Iwka, nienawidzę naciągaczy a to o czym Krzysztof napisał to ewidentne walenie w kokota
Chyba pojadę na mecz do Poznania za tydzień ? A wy aż drogie bilety nie są przeżyć tą atmosferę trzeba w końcu.
27 zł nie tak drogo.
kondi to normalne-nienormalne,że jest "niesforny-nielubiany" a wywoływany - pytam o cel ))
kondi widzisz,na tej planecie znajdują się jeszcze tacy co dociekają celu i przyczyn i na to nic nie poradzisz i nie pomoże.Mnie ktoś tam docieka/ł i co? By pierw w k u r w a teraz ->
bry mp ---
--działo sie cosik wczoraj byzemnie na mp
---wczoraj pocieszałem zonke bo dzis pojechała z dzieckiem na wczasy
--ps pocieszałem (wiecie co mam na mysli )
---od dzis jestem kawalerem 10 dni zapraszam impra u mnie mp
--działo sie cosik wczoraj byzemnie na mp
---wczoraj pocieszałem zonke bo dzis pojechała z dzieckiem na wczasy
--ps pocieszałem (wiecie co mam na mysli )
---od dzis jestem kawalerem 10 dni zapraszam impra u mnie mp