Wpisy 164 454 – 164 553
17 września 2010 14:57 → 17 września 2010 19:31, 100 wpisów
majklasz ma racje, to gra dla milionow a jednostki trafiaja tylko tak naprawde wielkie pieniadze, to czysta matematyka i rachunek prawdopodobienstwa. na tym to polega . pozdrawiam
ja juz mam wolne do 21 w poniedziałek

Jak sa Kasię ,,,to i ja muszę być.

Witajcie dziewczyny.
pozdrawiam panie

Witajcie dziewczyny.

pozdrawiam panie

A Witam Witam 

Ponownie witam, i znikam:
Na 22:
79, 9, 42, 24, 55
44, 70, 11, 69, 2
79, 71, 20, 48, 59
9, 7, 27, 69, 70
35, 32, 72, 19, 48
co by dało: 09-48-69-70-79.
Na 22:
79, 9, 42, 24, 55
44, 70, 11, 69, 2
79, 71, 20, 48, 59
9, 7, 27, 69, 70
35, 32, 72, 19, 48
co by dało: 09-48-69-70-79.
Mała tak się nie złość

Pozdrawiam czatowiczów. Życzę spokojnego miłego popołudnia całego weekendu i wielu radosnych wzruszeń i uniesień po każdym losowaniu.

mam niedaleko do Wrześni...pozdrawiam Darku..
dziś wyślę taki zestawik..19,36,51,55,70
nie złościłabym się tak gdyby choć jeszcze jesna liczba wpadła, a tu jak na złość.....
no do gniezna nie jest daleko byłam kilka razy...
no do gniezna nie jest daleko byłam kilka razy...
a ja tam często wpadam do Wrześni...ostatnio byłem na mistrzostwach Europy Strongman..mam fotkę ze zwycięzcą...wieczorem był u was koncert Dody, ale wolałem Paulę w Czerniejewie..
był, był i ja też tam byłam. i tak dała niezły show.
na mistrzostwach mnie akurat nie było...
na mistrzostwach mnie akurat nie było...

Dodę to widziałem we Wrocławiu, jestem takim koncertomaniakiem, witaj kasiu...

witam
jak pogoda w Sosnowcu? we Wrześni nie pytam bo taka jak w Gnieznie
O pogoda piekna świeci słońce
liscie spadaja
liscie spadaja
dobrze że zdążyłam przyjść do domu z Zuzą, bo jak się rozpadało.... jeszcze parę minut i całe byśmy zmokły
a patrz w gnieznie nie pada...
a lukasia czemu taka smutna?
ani się warz sprowadzać mi tu deszczu...grad pieniędzy to może być..

nie jestem smutna tylko chora
luna.....
...gorąca herbatka, kocyk
i dobra książka...... będzie lepiej.
mam nadzieję, że to nic poważnego?
...gorąca herbatka, kocyki dobra książka...... będzie lepiej.
mam nadzieję, że to nic poważnego?
to fajnie mała...jakoś chmury bokiem przechodza, oby jutro nie padało bo jadę do Biskupina
to widzę że nie tylko jesteś koncertomaniakiem ale też lubisz zwiedzać polskę

Opłakuję przegraną z 1400i płaczę już z myślą o wieczornym losowaniu

Użytkownik Atlantis dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
mała..dośc sporo zwiedziłem, góry, morze, Niemcy , Słowację, Czechy..zawsze gdzies wpadam w wolne chwile zycia
jak cudownie spłukać się na wekend a miał być sukces,a jest kiszka
u mnie też klapa,
mała, w końcu jestem sam...
postanowiłem zagrać jak na 14 ale wkurza mnie bliskość 10 oprócz 70 wiem,iż nie wejdą,a jak wejdą
Witam. Padło pytanie odnośnie reklamy lotto.pl u góry strony. Otóż nie jest to żadne moje widzimisie, ani też żadna bezpośrednia współpraca z lotto.pl
Jestem partnerem sieci reklamowej adleader.pl, która pośredniczy między reklamodawcami i reklamobiorcami i m.in. otrzymuje budżet na reklamę produktów Totalizatora Sportowego. Wybrałem tą opcję, ponieważ najbardziej odpowiada ona charakterowi strony i tym samym mogę liczyć na większą klikalność w banner, a tylko o to tutaj chodzi (więcej klików = więcej pieniążków). Myślę, że dla Was nie ma to znaczenia i nikomu przez to nie robię krzywdy, a budżet strony na tym zyskuje. Macie również w razie potrzeby szybki dostęp do lotto.pl
Pozdrawiam
Jestem partnerem sieci reklamowej adleader.pl, która pośredniczy między reklamodawcami i reklamobiorcami i m.in. otrzymuje budżet na reklamę produktów Totalizatora Sportowego. Wybrałem tą opcję, ponieważ najbardziej odpowiada ona charakterowi strony i tym samym mogę liczyć na większą klikalność w banner, a tylko o to tutaj chodzi (więcej klików = więcej pieniążków). Myślę, że dla Was nie ma to znaczenia i nikomu przez to nie robię krzywdy, a budżet strony na tym zyskuje. Macie również w razie potrzeby szybki dostęp do lotto.pl
Pozdrawiam
Witam ponownie.
Pomysłów na kasę jest bez liku i mnie nie dziw, że Pasko tak działa.
To normalne.
Ktoś musi tę stronę utrzymywać, a jak wiem jest ona na razie za darmo.
Skoro należy do najlepszych, to można wprowadzić dobrowolne lub przymusowe opłaty, za sms...
2,44 miesięcznie - czy każdego na to stać?
To normalne.
Ktoś musi tę stronę utrzymywać, a jak wiem jest ona na razie za darmo.
Skoro należy do najlepszych, to można wprowadzić dobrowolne lub przymusowe opłaty, za sms...
2,44 miesięcznie - czy każdego na to stać?
Część Darku.
podałbyś mi na meila jakieś pięć i trzy liczby osobno na multi na dziś ??
pan322221@wp.pl
podałbyś mi na meila jakieś pięć i trzy liczby osobno na multi na dziś ??
pan322221@wp.pl
friend7 ja mogę zrobić kilka piatek i trójek z kilku losowań do tyłu a wybrać musisz sam przed wybraniem do gry pomyśleć troszkę.
A tak wogóle proponuję popatrzeć na zestaw 20 liczb wysłany dzisiaj przeze mnie wcześniej
@Pasko - a próbowałeś na stronie umieścić formularz do przelewania darowizn? Często na blogach widzę gotowy przycisk dzięki któremu od razu można przy pomocy płatności internetowych dokonać szybkiego przelewu.
Nie wiem ile zysków przynoszą Ci te reklamy, ale wydaje mi się, że znalazło by się sporo osób chcących finansować Twoją stronę.
Wielu osobom ta strona pomogła zdobyć wiele pieniędzy, znajomości oraz wiedzy. Co o tym sądzisz?
Nie wiem ile zysków przynoszą Ci te reklamy, ale wydaje mi się, że znalazło by się sporo osób chcących finansować Twoją stronę.
Wielu osobom ta strona pomogła zdobyć wiele pieniędzy, znajomości oraz wiedzy. Co o tym sądzisz?
Witam, to forma powitania traktująca z góry, lepiej pisać cześć lub dzień dobry.
Mnie Pasko na pewno nie robisz krzywdy,
więc uważam,że na Twojej stronie może
być każda reklama,nawet rosyjskiej ruletki.
Pozdrawiam.
więc uważam,że na Twojej stronie może
być każda reklama,nawet rosyjskiej ruletki.
Pozdrawiam.
Pomyślę nad tym. Póki co nie ma co narzekać. W każdym bądź razie nie macie się co martwić, że strona przestanie funkcjonować lub że stanie się na tyle nieopłacalna, że nie będę miał dla niej czasu. Pozdrawiam 

Witam i o zdrowie pytam,
to przywitanie jest ok.
to przywitanie jest ok.
Znacie kogoś kto wygrał BMW w loteri orange, bo podobno jest 100 szt. do wygrania???
Cześć lila

Starsze osoby możesz witać powitaniem:
Witam i o wnuka pytam,,,POLICJA.
Zawał murowany.
Witam i o wnuka pytam,,,POLICJA.
Zawał murowany.
Istnieje, ale obecnie tylko w formie tajnej. Tzn. np. Tobie mogę udostępnić. Kosztowało mnie trochę wysiłku, aby takie wyniki pozyskać, ponadto plik z takimi wynikami jest spory. 30x tyle co Multi Multi, czyli około 10 MB i jeśli zaczną wszyscy coś takiego pobierać, to mi serwer nie wyrobi. Pozdrawiam
Lila czy Twój piesek ten na fotografii
wabi się doda,bo bardzo podobny.
wabi się doda,bo bardzo podobny.
Tajne, to może złe słowo w tym przypadku
Po prostu mogę udostępnić grzecznościowo dla wybranych osób, które nie będą dalej udostępniać tego pliku. Pozdrawiam
Po prostu mogę udostępnić grzecznościowo dla wybranych osób, które nie będą dalej udostępniać tego pliku. PozdrawiamLook.
Ja WSZYSTKIE smsy z Orange kasuje. Nie daj się nabrać na to oszustwo!!!
Ja WSZYSTKIE smsy z Orange kasuje. Nie daj się nabrać na to oszustwo!!!
Mam całą dokumentacje sms-ową, BMW już stało pod moim domem, specjalnie pisałem, żeby mieć dowód na oszustwo. Myślę o pozwie zbiorowym, ale potrzebuje innych tak myślących. Jak to zrobić . Chce ,żeby ponieśli konsekwencje bo to ochydne tak oszukiwać.
CZEŚĆ 
jeśli można się wtrącić to osobiście zostałem oszukany dawno temu w konkursie sms-owym przez Orange, od tamtej pory nie bawię się w te klocki

jeśli można się wtrącić to osobiście zostałem oszukany dawno temu w konkursie sms-owym przez Orange, od tamtej pory nie bawię się w te klocki
zgadzam się z tobą look
ale siedzą w tym tęgie głowy i pewnie trudno im coś udowodnić
ja miałem taki przypadek, należało odpowiedzieć jak najszybciej na 3 proste pytania po dwóch odpowiedziach dostałem takiego sms-a z Orange udzielanie odpowiedzi przed otrzymaniem pytania jest niedozwolone i 3 pytania już nie dostałem
ale siedzą w tym tęgie głowy i pewnie trudno im coś udowodnić
ja miałem taki przypadek, należało odpowiedzieć jak najszybciej na 3 proste pytania po dwóch odpowiedziach dostałem takiego sms-a z Orange udzielanie odpowiedzi przed otrzymaniem pytania jest niedozwolone i 3 pytania już nie dostałem
look >>> najlepiej to chyba uzmysłowić sobie,że te sms - owe konkursy to "pic na wodę fotomontaż" i nie grać.Nie będzie marzycieli,nie będzie wyłudzania...
pozdrawiam
pozdrawiam