Wpisy 1 644 256 – 1 644 355
1 sierpnia 2013 00:00 → 1 sierpnia 2013 00:37, 100 wpisów
tak trzeba mu pomóc, bo sam tego doprasza ..niczego innego nie miałam na myśli
tekst wszedł a okienko dalej zostało.Chyba niemożliwe żeby 2 przeglądarki ciała dały
doprasza się bana iwka ..jak sam nie poprosi o pomoc..to nie mozna mu pomóc
jocia nie zakładam z góry co kto ma na myśli - nie podejrzewam - po co? Czytam ze słów
ale moze na IP się da skoro Pasko ustalił,ze to on.. to chyba ma jedno IP
Lila całkowicie bezpieczna dla Ciebie i nie tylko ..soda oczyszczona
jocia...a co mam z tą sodą zrobić? Masz na myśli szybką wodę gazowaną? Tzn szklanka wody,cukier,trochęoctu i soda?
nie soda oczyszczona w proszku..rozpusc ja w wodzie ..tak jak pisałam ..soda nie jest szkodliwa w przeciwieństwie do tabletek z glinem = aluminium ..rakotwórcze jest
Sod jest ekologiczna i całkowicie bezpieczna ..smaczne to nie jest ..ale skuteczne
jocia..też włąsnie ja nie chcę żadnych reni sreni itd.Wolęcoś wiesz,z domowych sposobów.Już nawet nie pamiętam kiedy zażywałam tabletkę na ból głowy
umnie tabletki leżą tak długo aż data minie a potem wywalam i raptem 1 może zażyta i to jeszcze nie przezemnie
Mozesz smiało .. nawet jk karmisz ..lepiej do ciasta dac sode jak proszek do pieczenia..tez miej to na uwadze
jocia..na bank skorzystam ,dzięki wielkiepo co się faszerować tabletkami
Lila..i tak tabletki tylko znosza objawy..0.5 % leków leczy przycyne choroby
Lila
nie ma mnie na liście
nie ma mnie na liście
Torsan
torsan..od piwa się nie tyje,tylko brzuch rośnie kałdun karwa po kolana Ci urośnie jak będziesz piwsko chlał w nadmiarze
i dobrze robisz lila.
Na szczęscie nie miewam zgagi..no poza ciązami
Na szczęscie nie miewam zgagi..no poza ciązami
player....w przyszłym miesiącu.A u Ciebie w grupie na którym jesteś miejscu?
Lila
Ważne że w A i B jestem w pierwszej dziesiątce
Ważne że w A i B jestem w pierwszej dziesiątce
Lila.to polecam.. gastroskopię ..trzeba,czy odźwiernik jest w porzadku warto sprawdzić .
Lila ale którego? i gdzie pytała bo nie wiem gdzie odpisać?
Lila
Na początku byłem pewien że będzie 5 miejśc I
Na początku byłem pewien że będzie 5 miejśc I
Nie myśl za długo ..treśc żoładka drażni błonę śluzowa przełyku.., która nie jest przygotowana na działanie silnych kwasow .. nie mysl , tylko idź
ja sobie jeszcze gastroskopie mózgu zrobie bo zaczyna mi odpintalać
Lila
ok to odpisze
ok to odpisze
jocia ..alerzadko mam zgagę.Szczerze to jak piłam piwko przed ciążą to mialam częściej
Tego nie wiedziałam ..ale mozesz zrobic na wszelki wypadek , bo moze sie pogłebiac, to nie jest fizjologiczne .
..moj maz mial acc mozgu 2x robiona..na cd widac..tetniaka duzego..
Jocia..
Jocia..
Lila
w lipcu jak na naprawdę niewielką liczbę typujących jest 6 x 10/20 i 1 x 11/20.
w lipcu jak na naprawdę niewielką liczbę typujących jest 6 x 10/20 i 1 x 11/20.
w kazdej chwili moze peknoc i.....ratunku nie ma..aa przy tym ten paskudne raczysko..ehh
ulexxa...dwa tygodnie temu sąsiadki wnuk zmarłmiał właśnie tętniaka.Nic mu nie było,okaz zdrowia ,poszedł z dziewczyną na basem i tam zmarł.Katastrofa
Lila..nie był zdrowy, skoro miał tetniaka ..nie wiedział..nie rozpoznane był o..ale zdrowy nie był
to był człowiek śmiertenie chory..jak sie zastanowisz, to przyznasz rację .