Wpisy 1 644 056 – 1 644 155
31 lipca 2013 22:26 → 31 lipca 2013 23:22, 100 wpisów
iwka..ty mnie lepiej nie przytulaj ...nie wiadomo co tam masz w sobie jakąś zaraze mi sprzedasz
skalar tylko ten greg to punkty uzbierały mu się przez przypadek cały czas te same
iwka..iwka ..wez pigulke i zmin kolrale bo tak jak wczoraj napisałem kisiel masz na na tym miejscu co trzeba
skalar masz już ten temat założony ?? Jak się będzie nazywała grupa ?
iwka..dzieci w to nie mieszaj bo raz juz twoja córcia dała popis i nadal czekam na tych gangsterów
sskąd mieli to do mnie przyjechac z sosnowaca bo juz nie pamiętam cała grupa ..i mam ich powiatac na centralnym
Pomału do ludzi pisze ale dzis bedzie załozonu A co do nazwy pomóżci Liga najlepszych z najlepszych pewniaków lub liga mistrzy pewniaków
Na jakiej stronie jest forum Lotto i Mini Lotto ?
iwka....powiedz córce ze czekam na tą grupe cały czas czy juz mają cykora zwiedzic wawe
13max33 ale mam zawsze coś/kogoś w zapasie i chcę się dzielić bo mam wielkie
iwka..jak zwykle nie załapałas ..skalar szuka nazwy a nie liczb zmiń juz pigułki bo nie działaja jak trzeba
iwka..cała ty mnie interesujesz bardzo na maxa jesteś taki cudak
upss iwka wpadła a podobno myslisz czasem
upss iwka wpadła a podobno myslisz czasem
iwka ..bys raz się przyznała i przeprosiła ale cała ty jak zwykle odkręci wykręci kota ogonem ..i teraz nie doczytałam
i jeszcze teraz o co chodzi dokładnie
zmien i lekarza też
i jeszcze teraz o co chodzi dokładnie
zmien i lekarza też
reniuszka jutro zaczynamy piersze typowanie na 21.40 żeby wszyscy mieli równe szanse też fajnie ale mysle Najlepsi z najlepszych w pewniakach
Mysle że ciekawy temat bo co miesiąc inni ludzie bedą no że chyb ktoś trafi miesiac po miesiacu
iwka ..a co nas rózni ...ja robie potem mysle a ty myslisz i robisz i*** z tego masz
Iwka już pisalem Mam dwie nazwy piersz teraz podałem druga liga mistrzy w pewniakach/
i skoro to ma byc grupa naj,to myślę,ze nie powinniśmy tam dawać liczby jak w grupie A,B czy innej
ja w większość dni dawałam różne liczby do grupy B i do grupy B
ja w większość dni dawałam różne liczby do grupy B i do grupy B
SKALAR spokojnie lubię max i widzę,że prosi się o więc dlaczego nie?
pewno gdybym nie zmieniała liczby tylko dawała jedną to w gr.A też bym lepiej stała,ale to tylko zabawa
chociaż raz wchodził pewniak w grupie B,a raz w grupie B
chociaż raz wchodził pewniak w grupie B,a raz w grupie B
reniuszk jasne ze to zabawa ja to tak traktuje Dobra biore sie za robienie grupy Wszystkim spokojnej nocy
Reniuszka
Skalar
Skalar
tianshi84
Wpadłam tylko się pożegnac do jutra
Skalar czyli typowac pewniaczka na jutro 21.40 w tym nowym temacie na forum ???
Skalar czyli typowac pewniaczka na jutro 21.40 w tym nowym temacie na forum ???
Skalar