Wpisy 1 644 035 – 1 644 134
31 lipca 2013 22:21 → 31 lipca 2013 23:00, 100 wpisów
A jakie miałaś kupony ? Bo ja od teraz gram tylko na 10 skreśleń.
Lila jak narazie są chetne 5 osób Z grupy C też chyba dojda To co zakładac
SKALAR..zakładaj temat a osoby same dojdąZakładaj bo chcem zatypować
Jest w profilu.
Sadze że piersze typowanie od jutra na 21.40 niech każdy ma równe szanse
Lila...tylko nie boczek ..bo jak jest boczek to lewarek z samchodu jest potrzebny
iwka..ty mnie lepiej nie przytulaj ...nie wiadomo co tam masz w sobie jakąś zaraze mi sprzedasz
skalar tylko ten greg to punkty uzbierały mu się przez przypadek cały czas te same
iwka..iwka ..wez pigulke i zmin kolrale bo tak jak wczoraj napisałem kisiel masz na na tym miejscu co trzeba
skalar masz już ten temat założony ?? Jak się będzie nazywała grupa ?
iwka..dzieci w to nie mieszaj bo raz juz twoja córcia dała popis i nadal czekam na tych gangsterów
sskąd mieli to do mnie przyjechac z sosnowaca bo juz nie pamiętam cała grupa ..i mam ich powiatac na centralnym
Pomału do ludzi pisze ale dzis bedzie załozonu A co do nazwy pomóżci Liga najlepszych z najlepszych pewniaków lub liga mistrzy pewniaków
Na jakiej stronie jest forum Lotto i Mini Lotto ?
iwka....powiedz córce ze czekam na tą grupe cały czas czy juz mają cykora zwiedzic wawe
13max33 ale mam zawsze coś/kogoś w zapasie i chcę się dzielić bo mam wielkie
iwka..jak zwykle nie załapałas ..skalar szuka nazwy a nie liczb zmiń juz pigułki bo nie działaja jak trzeba
iwka..cała ty mnie interesujesz bardzo na maxa jesteś taki cudak
upss iwka wpadła a podobno myslisz czasem
upss iwka wpadła a podobno myslisz czasem
iwka ..bys raz się przyznała i przeprosiła ale cała ty jak zwykle odkręci wykręci kota ogonem ..i teraz nie doczytałam
i jeszcze teraz o co chodzi dokładnie
zmien i lekarza też
i jeszcze teraz o co chodzi dokładnie
zmien i lekarza też
reniuszka jutro zaczynamy piersze typowanie na 21.40 żeby wszyscy mieli równe szanse też fajnie ale mysle Najlepsi z najlepszych w pewniakach
Mysle że ciekawy temat bo co miesiąc inni ludzie bedą no że chyb ktoś trafi miesiac po miesiacu
iwka ..a co nas rózni ...ja robie potem mysle a ty myslisz i robisz i*** z tego masz
Iwka już pisalem Mam dwie nazwy piersz teraz podałem druga liga mistrzy w pewniakach/
i skoro to ma byc grupa naj,to myślę,ze nie powinniśmy tam dawać liczby jak w grupie A,B czy innej
ja w większość dni dawałam różne liczby do grupy B i do grupy B
ja w większość dni dawałam różne liczby do grupy B i do grupy B