Wpisy 1 643 756 – 1 643 855
31 lipca 2013 21:22 → 31 lipca 2013 21:42, 100 wpisów
G..tak wczoraj jestem pewny na bank ...tez mnie witał las rAk i Ty pierwsza wyjechałas
Lila,pieknaja,max,gała,jocia,skalar,profesor,monet,fiolka i jeśli kogoś nie zauważyłam to jego także
Gala>> ale napewnoe nie będe polskiej przeciwko jakiejkolwiek polskiej drużynie kiedy gra o LM.
Dupa nie patriota jesteś.
Dupa nie patriota jesteś.
medea76
Monet .. ja jestem tego samego zdania ..bo nawet jak by widzew czy Lech grał w LM to kibicuje im
Lila wejdziesz z grupy xxx bo tam masz najwiecej pewniaków Gralutyje I z grupy xxx bedzie slim też w to wchodzi
G..a Ty zawsze wszytko rozkminaiasz .. normalnie a jak ..? usiadłem i zaćzałem płakać
Dobra uciekam jutro praca czeka idę lulu bo po dzisiejszym dniu jestem zmęczonynarka dobranoc
Nie wierze naszym oszustom, co mówią że nie było awarii w ruskiej elektrowni.. .
1. Profesjonalny miernik do pomiaru promieniowania kosztuje.... 2 300 pln.
2. Prosty miernik może zrobić sobie każdy sam.
Schemat znajduję się na Elektrodzie.pl.
Części są tanie, można je kupić w każdym sklepie z częściami elektronicznymi.. .
-----------------------------------------------------------
1. Profesjonalny miernik do pomiaru promieniowania kosztuje.... 2 300 pln.
2. Prosty miernik może zrobić sobie każdy sam.
Schemat znajduję się na Elektrodzie.pl.
Części są tanie, można je kupić w każdym sklepie z częściami elektronicznymi.. .
-----------------------------------------------------------
Lila...
Lila...@@@@
Fiolka.. .
..............................
Gała.. .
----------------------------------------
..............................
Gała.. .
----------------------------------------
monet a dałbym a raczej postawił w realu pare piwek i napił sie z Tobą bo zes dobry kolega ,czasem sobie pogadamy nawrzucamy i nam przejdzie
MAX...na xxx ostatnio dwa skorpioniki były ,myslałam,że to Tytak mi się jakoś skojarzyło
Jocia.. .
..................................
..................................
Gała
TY fajny facet jesteś . Masz tylko jedną wadę-
Widzew jesteś.
TY fajny facet jesteś . Masz tylko jedną wadę-
Widzew jesteś.