Wpisy 1 643 456 – 1 643 555
31 lipca 2013 17:27 → 31 lipca 2013 19:47, 100 wpisów
Witaj, Jocia..
Witam wszystkich..
Jocia, co myślisz o liczbach: 44, 41, 21?
41 ok..21 mozliwe..44... hm..mniej w sumie troche czworek moze wejść..więc całkiem mozliwa
Iwka
dziękuję za podpowiedź, Wyrocznio:-)
Alibo..nie pisz tak..prosze o mnie..nie jestem wyrocznią ,czasem dobrze, czasem źle typuję.Nie myslę tak o sobie ( nie trawię pychy ), w związku z tym ..bardzo Cię proszę -- nie pisz tak więcej jeśli chcesz życ ze mną w zgodzie
oki, Jocia..nie miałam nic złego na myśli.
no pewnie..
mi?
Jocia, podać Ci mój mail?
Całą Polska kibicuje dzisiaj Legii Warszawa kto za ?
Cała miało być.
Molde (Nor)-Legia W. 2.45 3.25 2.75 ładny kurs na Legię to z tgo wychodzi że lekkim faworytem jest Molde nie powiedział bym.
Z 1000 zł bym postawił na Legię to sporo bym wygrał.
Tego.
Jak bym zarobił pieniądze a ja nawet za 5 dni pracy nie dostałem dzisiaj a co byłem dwa razy kadrowa powiedziała że szefa nie było później wszystko uregulujemy. I jakoś cisza. Podałem oczywiście godziny pracy.
Nie ja nie jeżdżę na mecze tylko dwa lata temu byłem na meczu w Iławie gdzie IKS Jeziorak Iława 2:0 OKS Stomil Olsztyn w II lidze tylko że od tego czasu IKS gra w lidze okręgowej a OKS I liga. Zawsze chciałem grać w IKS ciekawe czy by mnie przyjęli na jakąś pozycję ? Chętnie bym im pomógł wrócić do II ligi a nawet może Ekstraklasa ?
andro fenerbahei znikam bo meczysko zaraz a cos do jedzonka trzeba przygotowac
Twierdzisz że nie umiem grać i nie wezmą mnie do klubu ?
To źle że klub jest dla mnie na tyle ważny że nawet kasa nie jest dla mnie najważniejsza tylko z dumą nosić ich koszulkę ?
Krezysztof c >> a co to za buk że za niższy kurs na Molde daje?
Wszyscy poważniejsi jako faworyta Legię trzymają.
bet-at-home
2.90
3.10
2.29
bet365
3.00
3.20
2.38
Sportingbet
2.63
3.20
2.45
Unibet
2.90
3.25
2.35
William Hill
3.00
3.20
2.38
Wszyscy poważniejsi jako faworyta Legię trzymają.
bet-at-home
2.90
3.10
2.29
bet365
3.00
3.20
2.38
Sportingbet
2.63
3.20
2.45
Unibet
2.90
3.25
2.35
William Hill
3.00
3.20
2.38
Toto-mix.
A drugi klub to Real Madryt marzenie być na ich meczu z FC Barceloną w Madrycie może kiedyś się spełni ?
Gareth Bale niedługo w Realu bardzo dobrze .
Węzełek wędrowca
Spójrz na Wędrowca. Nie patrzy pod nogi, nie widzi przeszkód ani kłopotów. Oczy kieruje w dal lecz nie wypatruje celu, bo już wie, że najważniejsza jest droga. Uśmiecha się na myśl o przygodzie, niefrasobliwy i nieostrożny. Zostawił gdzieś na szlaku złe doświadczenia, szczepienia i ubezpieczenia na życie. Pewny siebie tanecznym krokiem podąża za swym przeznaczeniem. Trochę naiwny, a trochę bezczelny, nie ma nic do stracenia. W swoim zawieszonym na kiju węzełku niesie cały świat.
Wn- przepraszam to znaleziony.
Spójrz na Wędrowca. Nie patrzy pod nogi, nie widzi przeszkód ani kłopotów. Oczy kieruje w dal lecz nie wypatruje celu, bo już wie, że najważniejsza jest droga. Uśmiecha się na myśl o przygodzie, niefrasobliwy i nieostrożny. Zostawił gdzieś na szlaku złe doświadczenia, szczepienia i ubezpieczenia na życie. Pewny siebie tanecznym krokiem podąża za swym przeznaczeniem. Trochę naiwny, a trochę bezczelny, nie ma nic do stracenia. W swoim zawieszonym na kiju węzełku niesie cały świat.
Wn- przepraszam to znaleziony.
Cesarzowa. Planetą Cesarzowej jest Wenus. Cesarzowa jest kobietą dojrzała, która zaznała już smaku miłości. Można powiedzieć, że jej pojawienie się jest wynikiem zjednoczenia Kapłanki i Maga. Symbolizuje ona połączenie pierwiastka żeńskiego i męskiego, czyli piękno kobiecości oraz męski aspekt władzy. W emanacji Cesarzowej przeważa jednak kobiecość. Toteż utożsamia się ją z płodnością, obfitością, siłą psycho-fizyczną. Cesarzowa to kobieta zrealizowana, silna wewnętrznie, kreująca własne życie tak jak tego pragnie, dojrzała władcza i wymagającą hołdów. Jest wymagająca, ale i sprawiedliwa nagradza ludzi wiernych sług i każe niegodziwców
Eryka.. .
Witam
andromeda
gaja
gaja
Eryka.. .
Ja siedzę w miejscu, nigdzie nie wędruję.. .
-----------------------------------------------------
Ja siedzę w miejscu, nigdzie nie wędruję.. .
-----------------------------------------------------
torsan
iwka..zburzenie starego..poczatek nowego ..to tak w skrócie .
lecę z kuponami
lecę z kuponami
Gaja
Jocia.Kominy
Koło fortuny, śmierć , wieża.
>> Śmierć spowodowana niefortunnym skokiem z wieży.. .
........................................
>> Śmierć spowodowana niefortunnym skokiem z wieży.. .
........................................
Kochankowie- diabeł.. .
>> Stary dawaj pieniądze i idż w diabły.. .
..............................................
>> Stary dawaj pieniądze i idż w diabły.. .
..............................................